Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :<800 ευρω

Χρήση υπολογιστή : χρηση γραφείου, όχι gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: autoCAD (2D, 3D), Matlab, Office

Ανarrow-10x10.pngστη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : έχω οθόνη, δε χρειάζομαι άλλη ( περιπου 21 ιντσες)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : Ζωγράφος Αθηνας

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? :  Αδιαφορο, προέχει να ειναι αξιόπιστα, οιονομικα, αποδοτικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : έχει χρέωση η συναρμολόγηση  ?  αν ναι, τα καταφερνω και μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : windows 8

σχόλια: μπορεί να μν τον χρειάζομαι για παιχνίδια, ωστόσο επειδή θα είναι το βασικο μου εργαλείο για αρκετά χρήσιμα και βαρια προγράμματα καθώς και για πολύ browsing kai torrents θα ήθελα ενα δυνατο μηχανημα που να μην ολλάει , ανθεκτικό και, όσο γίνεται οικονομικο (εκεί βαίζομαι στην έλλειψη gaming)

ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη εάν πόσταρα σε λάθος σημείο, είμαι νέος στο φόρουμ :)

Δημοσ.

To cad θα είναι η κύρια χρήση?τι μέγεθος θα είναι τα σχέδια?θα είναι κυρίως 3d?Προορίζεται για επαγγελματία ή φοιτητή?Πόσο σημαντικό είναι,να δουλεύει με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στο matlab, για την δουλεία σου?Θα κάνεις χρήση της gpu στους υπολογισμούς στο matlab?Θα δουλεύει 24/7 το pc?

Δημοσ.

κυρίως οτοκαντ, ναι!

ειναι σχεδια αρχιτεκτονικα/ τοπογραφικα αρα είναι απρκετα μεγάλα, κυρίως 2d

φοιτητης ειμαι αλλά επειδή έχω αρχισει και πρακτική και έχω προγραμματισει, πλην απροοπτου, και αλλες πρακτικες στο μελλον, ας το αντιμετωπίσουμε λες και ειναι επαγγελματικη χρηση

δεν με ενδιαφερει το κομματι του ματλαμπ που εχει να κανει με γραφικες παραστασεις ή γραφηματα, αλλά με ενδιαφέρει μόνο, και πολύ, το υπολογιστικό/ προγραμματιστικό κομμάτι, άρα θεώ ας πούμε ν μπορω να τρεχω ματλαμπ και ταυτογχρονα να εχω ανοιχτο εξελ για να ελέγχω τιμες και διάφφορα ή ίντερνετ ώστε να γκουγκλάρω τυχόν απορίες στη γλώσσα της ματλαμπ.

στα βαρια προγραμματα (οτοκαντ, ματλαμπ)  4-5 ωρες κάθε μερα, γενικά θα ειναι ανοιχτό αρκετα περισσότερες και για aplo browsing

ευχαριστω!

Δημοσ.

i7 4790

H97 chipset μητρική

16gb ram(2x8) c9 ddr3 1600

ssd 120-128 gb 

HDD 1TB 7200 sata 6gb/s

τροφοδοτικό 430w-500w 80 plus bronze τουλάχιστον απο εταιρεία με καλό support

κουτί ευρύχωρο full tower άμα σε παίρνει οικονομικά αλλιώς midi-tower με cable management και να βγάζει usb 3 στο front panel και με όσους περισσότερους προεγκατεστημένους ανεμιστήρες

Καρτα γραφικών,οι πλειοψηφία προτείνει nvidia για να εκμεταλευτείς τα cuda cores,υπάρχουν 750-750ti με 2gb gddr5 μνήμη,960 με 2 και 4 gddr5,970 με 4gddr5 ,κάτι παραπάνω σε gtx δέν θα χρειαστείς(υπάρχουν και οι nvidia quadro αλλά είναι εξαιρετικά ακριβες για συγκεκριμένους λόγους)

Ανοίγεις το scroutz ψάχνεις και κοιτάζεις τιμή,διαθεσιμότητα,αξιολογήσεις καταστήματος.Αν ξεφεύγεις απο τον προυπολογισμό σου,αναγκαστικά θα υποχωρήσεις σε i5-4590 με τα υπόλοιπα στο ίδιο σκεπτικό,δεν προτείνω AMD FX 8XXX γιατί για να αποδώσουν στα επιπέδα i5 χρειάζονται overclock που σημαίνει ακριβότερες μητρικές και aftermarket cpu coolers και το κόστος μπορεί να ξεπεράσει εναν i5

• Like 1
Δημοσ.

γυρω στα 850 βγαινουν όσα είπες, σχεδόν όσα σκοπευα πάνω κάτω, θα έχω αυτή τη σύνθεση σαν μπούσουλα για να το ψάξω όσο μπορώ περαιτέρω! να σαι καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...