Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, 

έχω το 930 lumia και υπερθερμένεται 

σκέφτομαι να το στείλω ως ελαττωματικό στα πλαίσια της εγγύησης

είχε κανείς ανάλογη περίπτωση?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστηχως το συγκεκριμενο κινητο αν ψαξεις και στο Internet ειχε οντως προβληματα υπερθερμανσης που υποτιθεται φτιαχτηκε στις επομενες παρτιδες. Αρα ναι δεν εισαι μοναδικη περιπτωση. Ευτυχως το δικο μου 930 πριν το δωσω,δεν εκαιγε τοσο πολυ :P

Δημοσ.

Καλύτερα μην το στείλεις (εκτός και αν ζεματάει τόσο).

Εμένα τουλάχιστον με update λύθηκε το ζήτημα, αν και το μέταλλο περιμετρικά το ψιλο-διατηρεί ζεστό οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Κάνε λίγη υπομονή αν είναι αλλιώς τι να σου πω...

Πάντως ποτέ μην τα βάζεις με την Arvato γιατί είναι του δαιμόνου :devil:

Δημοσ.

ζεσταίνεται περισσότερο στο πίσω μέρος χαμηλά αλλά και στην οθόνη..είχα και άλλες συσκευές που ζεσταίνονταν με την χρήση, αλλά σ αυτό είναι πολύ περισσότερο και ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά..

Δημοσ.

ζεσταίνεται περισσότερο στο πίσω μέρος χαμηλά αλλά και στην οθόνη..είχα και άλλες συσκευές που ζεσταίνονταν με την χρήση, αλλά σ αυτό είναι πολύ περισσότερο και ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά..

Στην οθόνη μετά από πολύωρη χρήση κι εμένα. Κάτω αριστερά είναι η μπαταρία οπότε ναι και εκεί. Το ίδιο και στο μεταλλικό πλαίσιο. Εμένα το πρόβλημα λύθηκε με ενεργοποίηση της οικονομιας μπαταρίας σε ένα βαθμό. Μάλλον εφόσον "περιορίζει τη λειτουργικότητα", υποχρονίζει τον επεξεργαστή κλπ - κάτι που με τα Windows Phone σε τέτοιο hardware δεν το καταλαβαίνει ουτε ο πιο απαιτητικός χρήστης. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Να πω την κακια μου;

Οταν εχεις cpu που τηγανιζει τι περιμενεις;

Eδω ο αλλος εβαλε 2 pads το ενα πανω στο αλλο να τραβηξει λιγο την θερμοτητα αλλα σε 920 Lumia.

Iσως με την εξοικοκονομηση(εαν οχι κατι οπως στο βιντεο)να ριξει τα ρολογια της cpu και να σου δροσισει λιγο.

Αλλιως και στην arvato να το πας κατι τετοιο θα σου κανουν.Δεν βλεπω να σου το αλλαξουν ως λογο εγγυησης.

Δες αν εχεις και τις τελευταιες ενημερωσεις.

Δημοσ.

Να πω την κακια μου;

Eδω ο αλλος εβαλε 2 pads το ενα πανω στο αλλο να τραβηξει λιγο την θερμοτητα αλλα σε 920 Lumia.

Iσως με την εξοικοκονομηση(εαν οχι κατι οπως στο βιντεο)να ριξει τα ρολογια της cpu και να σου δροσισει λιγο.

Αλλιως και στην arvato να το πας κατι τετοιο θα σου κανουν.Δεν βλεπω να σου το αλλαξουν ως λογο εγγυησης.

τι σχέση έχει το lumia 920 με τον snapdragon  s4?

Δημοσ.

Έχεις φάει τρελο κόλλημα με τους snap έτσι? Ξεκόλλα λίγο!

Οκ οι τελευταίοι εχουν αποδεδειγμένα θέμα... Αλλα να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι είναι το λιγότερο χαζό. Δυο χρόνια ειμαι με το 920 και η μονες φορές που το αισθάνομαι ελαφρώς ζεστό είναι με παιχνίδια που είναι και λογικό!

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την κακια μου;

https://www.youtube.com/watch?v=gU6soZi61GQ

Απορώ πραγματικά, τι σχέση έχει το Lumia 920 σε σχέση με το Lumia 930;;Επίσης το βιντεακι δεν δείχνει θέματα υπερθέρμανσης απλά την προσθήκη pads. Τέλος το 930 έχει γενικά κάποια θέματα με υπερθερμανση γιατί το γενικεύεις;

Παιδιά δεν βαρεθήκατε σε 9 από τα 10 του ποστ να κλαιγεται για τους snapdragon;

Δημοσ.

Επίσης το βιντεακι δεν δείχνει θέματα υπερθέρμανσης απλά την προσθήκη pads.

Kαι γιατι βαζει Pads για να το κανει πιο ομορφο; :P

Τέλος το 930 έχει γενικά κάποια θέματα με υπερθερμανση γιατί το γενικεύεις;

Παιδιά δεν βαρεθήκατε σε 9 από τα 10 του ποστ να κλαιγεται για τους snapdragon;

Τα παραπαπονα στον δρακουλη.Εμεις διαπιστωσεις κανουμε ΜΕ αποδειξεις.

Μαλλον οταν βαλανε το σημα του δρακου κατι ξερανε και το κανανε.Προφητικο θα ηταν.

Οκ οι τελευταίοι εχουν αποδεδειγμένα θέμα...

Eαν θεωρεις "τελέυταιους" τους...615,800,805,810...

http://www.deccanchronicle.com/141014/technology-mobiles-and-tabs/article/xiaomi-addresses-redmi-1s-heating-and-lag-issues

Snapdragon 400,εχει κι αλλα αν θες...

Εχεις δικιο...το γενικευω.

Δημοσ.

Kαι γιατι βαζει Pads για να το κανει πιο ομορφο; :P

Τα παραπαπονα στον δρακουλη.Εμεις διαπιστωσεις κανουμε ΜΕ αποδειξεις.

Μαλλον οταν βαλανε το σημα του δρακου κατι ξερανε και το κανανε.Προφητικο θα ηταν.

Το περίμενα..παλι μια από τα ίδια..Μιλάς για επιχειρήματα και ποτε δεν απαντάς εύστοχα...ΚΟΥΡΑΣΕ αυτό που κάνεις.
Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-4967.php

Μηπως οτι το lumia 920 εχει επεξεργαστη Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 Plus;

είσαι σοβαρός?το ότι έχει s4 το έγραψα,το 930 τι σχέση έχει?τα galaxy s4,note 3,lg g2.......... έχουν μήπως και αυτά πρόβλημα υπερθερμανσης?ξεκόλλα γιατί εφαγες τρομερό κόλλημα με τους snapdragon 

• Like 1
Δημοσ.

είσαι σοβαρός?το ότι έχει s4 το έγραψα,το 930 τι σχέση έχει?τα galaxy s4,note 3,lg g2.......... έχουν μήπως και αυτά πρόβλημα υπερθερμανσης?ξεκόλλα γιατί εφαγες τρομερό κόλλημα με τους snapdragon

Ρε παιδιά προσπαθεί να βρει το οτιδήποτε στο google για να στηρίξει ότι λέει άσχετα αν αποκλεινει από το θέμα. Το κάνει καιρό τώρα..

Εδώ λέει πως μέχρι και ο snap 400 έχει πρόβλημα...που αν γράψεις κατι σχετικο στον γουγλη δεν βγαίνει τίποτα.ΕΛΕΟΣ ποια τα μάτια μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...