asedas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω αυτό το τάμπλετ το οποιο εχει μονο μια θυρα Micro USB απο την οποια ειτε φορτιζει ειτε παιρνει otg cable για συνδεση περιφερειακων. Αυτο που θελω ειναι ενω φορτιζει ταυτοχρονα να εχω πανω και τα περιφερειακα μου οπως π.χ ποντικι,πληκτρολογια κ.α οποτε αγορασα αυτο το hub που στην συσκευασια ελεγε αυτο ακριβως. Αυτο που εκανα ηταν να συνδεσω το micro USB στο ταμπλετ και το USB 2.0 στο ανταπτορα φορτισης. Το ταμπλετ φορτιζε κανονικα. Οταν πηγα να συνδεσω πανω στο HUB π.χ το ποντικι,αυτο επαιρνε ρευμα(αναβε το φωτακι)αλλα δεν το αναγνωριζε το ταμπλετ.Το ιδιο και με καθε αλλο περιφερειακο.Συνεχιζε και φορτιζε φυσικα κανονικα. Για να τεσταρω οτι οι θυρες του HUB λειτουργουν και δεν ηταν προβληματικο εβαλα τo USB 2.0 σε ενα otg cable και οταν εβαλα το ποντικακι πανω το αναγνωριζε κανονικα,αλλα φυσικα δεν φορτιζε.. Εχω και αυτο το hub αλλα μια απο τα ιδια. Τι παιζει ρε παιδες pls μηπως ξερει καποιος?? Ή να μου προτεινει καποιος εναν τροπο να φορτιζει και να εχει περιφερειακα πανω ταυτοχρονα. Κανω λαθος συνδεση?? Και τα update εχω κανει του ταμπλετ και επανεκκινησεις εκανα,τιποτα. Εχω απογοητευτει πληρως με αυτο το θεμα... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από asedas
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εχεις αυτο εδω http://www.aliexpress.com/item/Universal-usb-OTG-Charger-HUB-cable-for-Tablet-PC-thinkpad-8-X98-M80ta-WT-8-Miix2/2038609573.html?aff_platform=aaf&sk=VbamQj6I2%3A&cpt=1436910519690&aff_trace_key=29424513996744473 ακριβως?Εχει και διακοπτη?Δες τις φωτογραφιες πιο κατω.Παντως,νομιζω οτι αυτα δεν δουλευον με ολα τα ταμπλετ.Δοκιμσαε να ειναι απενεργοποιημενο και να το βαλεις πανω το hub να φορτιζει πριν το ανοιξεις...
asedas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καταρχην ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου φιλε μου!! Οχι δεν εχω αυτο. Ειναι ακριβως αυτο που ανεφερα στο πρωτο ποστ... Αυτο που αγορασα δεν εχει διακοπτη... Ρωτησα τον υπαλληλο μεγαλης αλυσιδας,μου ειπε οτι θα λυσω το προβλημα μου με αυτο,αλλα εν τελει τιποτα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2015 από asedas
pavlos77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοιτα επειδη το ειχα ψαξει και εγω αρκετα, οτι και να σου πει ο καθενας δεν ξερεις τι θα δουλευει αν δεν το βαλεις πανω να δεις...Να σου ελεγα να παρεις αυτο που σου δειχνω πιο πανω μπορει και να μην δουλεψει ουτε αυτο...Αν θες να κανεις κατι μονος σου μπορεις να δεις εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1822653. Αν ξερεις 2-3 πραγματα μπορεις να το φτιαξεις...Διαβασε ολες τις σελιδες αν μπορεις Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2015 από pavlos77
funbreaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά φίλε κατάφερες να το κάνεις να δουλέψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα