doutsos13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα laptop καινούργιο το πήρα πρόσφατα 3-4 μήνες. Είχα windows 8.1 και τα εκανα απεγκατάσταση γιατι μου πέταγε blue screens τύπου driver power state failure.Από την dell μου λενε φταίει η microsoft και η drivers της που κανουν conflict με τους drivers της dell. Έκανα format μου το ξαναέβγαλε και μετά έβαλα κατευθείαν 7.Δεν είχα κάποιο πρόβλημα για πολύ καιρό όμως τώρα, αν ανοίξω το λαπτοπ με την μπαταρία το laptop freezάρει. Όταν έχω το power chord δουλεύει κανονικά!!Διάβασα στο internet οτι παιζει να είναι και λογο software να κανουν conflict τα power management tools π.χ καποιο της dell με τα windows. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέων, έχετε καμία ιδέα;(είμαι μέσα σε εγγύηση, το laptop είναι το dell inspiron 15 3542.) θερμοκρασίες πιάνει 55 σε idle λογικο για καλοκαιρι και 65-68 σε full load παιχνιδια κλπ
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εφόσον ειναι μεσα στην εγγύηση πρέπει να το πας για έλεγχο και έπρεπε να το ειχες κανει απο την πρώτη στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα