pmitsios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπερα. Να διευκρινησω οτι δεν εχω καθολου εμπειρια απο υδροψυξη, παρα μονο τις ετοιμες τυπου corsair κτλ. Βγαζοντας την υδροψυξη corsair h60 για καθαρισμα παρατηρησα ενα φουσκωμα στο πλαστικο διπλα στα λαστιχα του ψυγειου. Εκει ειδα και φυσαλιδες. Βγαζοντας το πλαστικο, απο κατω ηταν υγρο και ξυνοντας λιγο με το νυχι μου ανοιξε η οπη που φαινεται στις φωτογραφιες. Και ρωτω τα εξης: Καλάι ηταν αυτο παιδια που εφυγε? Επισκευαζεται το ψυγειο και πως? Η ψυκτρα δεν εχει εγγυηση και εχω αδειασει τα υγρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ποιά οπή,εδώ μιλάμε για τρύπα-χάσμα.Πέτα το βρε αγόρι μου το σκουπίδι και βάλε ένα ψυγείο της προκοπής... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να βρω συμβατο, μονο ψυγειο, για να το αντικαταστησω? Ευχαριστω για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τα ψυγεια συμβατα ειναι αλλα θα πρεπει να μετρισεις τους σωληνες που εχει η corsair και να παρεις σωστα fittings.τα ποιοτικα ψυγεια εχουν ολα g 1/4 τρυπα και εκει βιδωνεις οτι fitting θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μήπως να την έστελνες πίσω στην corsair να σου στείλουν άλλη αν είσαι εντός εγγύησης ; Έχουν το καλύτερο support σαν εταιρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δυστυχως δεν υπαρχει εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν το έχεις με την συγκόλληση θα βγάλεις άκρη, διαφορετικά πάρε μια καλή αερόψυκτρα και μην ξαναπροτιμήσεις φθηνές υδροψύξεις σαν και αυτήν. Στα λεφτά που κάνει η h60 παίρνεις noctua nh-d14 που είναι απλά ανώτερη από αυτή την χρεπο-υδρόψυξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν το έχεις με την συγκόλληση θα βγάλεις άκρη, διαφορετικά πάρε μια καλή αερόψυκτρα και μην ξαναπροτιμήσεις φθηνές υδροψύξεις σαν και αυτήν. Στα λεφτά που κάνει η h60 παίρνεις noctua nh-d14 που είναι απλά ανώτερη από αυτή την χρεπο-υδρόψυξη. Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου. Ασε που θα χρειαστει και εχτρα πραγματα (απ' οτι διαβασα) για την εξαγωγη αερα και δεν ξερω 'γω τι αλλο. Θα την βαλω στις αγγελιες με τιμη σκοτωμα για καποιο που κατεχει το αθλημα! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αν πας σε καποιο εργαστιριο που κανουν κολλησεις (ρωτα καποιον μηχανικο σε μηχανακια που κολλαει καρτερ )με κανα 5-10 ευρω θα στο κανει σαν καινουριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα