forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ανοιγω αυτο το θεμα γιατι αυριο το αμαζον λεει θα βαλει σε προσφορα πολυ ακριβα προιοντα σε χαμηλη τιμη,η συνδρομη prime ειναι για ενα μηνα δωρεαν οποτε αν καποιος ψαχνει κατι ας κανει συνδρομη. προσωπικα ζαχαρωνω ενα ssd ,σε καθε site amazon ειναι διαφορετικο prime. 1
Metaksas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Απο Κυπρο εισαι φιλε? αν εισαι απο εξωτερικο μπορεις ανετα
forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 και πως θα το αγορασεις;; καπιταλ κοντρολ; προσωπικα ειμαι εξωτερικο αλλα οπως εγω υπαρχουν και αλλοι εξωτερικο που ισως επωφεληθουν απο το θεμα Απο Κυπρο εισαι φιλε? ειμαι στη κυπρο ναι και καταγομαι απο κυπρο
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/forum-56/announcement-16-ειδικότεροι-κανόνες-για-την-ενότητα-των-προσφο/ Ο μόνος περιορισμός που τίθεται -για ευνόητους λόγους- είναι να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις