Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την υπάρχουσα -άθλια- διαχείριση μνήμης + το bloatware, ε αν προσθέσεις και μερικές κακογραμμένες εφαρμογές που κυριαρχούν πια στο store, δεν θα το έλεγα μακρινό σενάριο.

η αληθεια ειναι και το ποσο καλογραμμενη εχει η καθε εταιρια το λειτουργικο της, θα εχεις ακουσει πως καποια κινητα android με 1 giga ram <<δεν>> εχουν θεμα σε normal συνθηκες και καποια αλλα παλι με 1 giga δε θελεις καν να τα δεις, αρα πολλα παιζουν ρολο

• Like 1
Δημοσ.

giannis97 μη μπλέκεις τα nexus με τα samsung, είναι άδικο για τα nexus...

Μου αρεσουν και οι 2 εταιριες οποτε εχω το ελευθερο να προτεινω και τις 2, εαν θελει αγοραζει nexus ή samsung

και γενικοτερα εαν θελεις να 'πειραξεις' το συστημα θα σου προτεινα ενα nexus.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω....μακριά απο WP κακογραμμένες εφαρμογές..λίγες εφαρμογες

Δεν υποστηρίζουν ούτε βασική δικτύωση...κοινόχρηστα αρχεία στο δίκτυο δεν τα βλέπει...

Και αυτό το πράγμα με τα πλακίδια κακάσχημο (Κατά την γνώμη μου πάντα)

Από κάμερα κορυφή είναι(κατάλοιπα από την NOKIA)

Εγώ με android δεν είχα πρόβλημα (αν εξαιρέσουμε ένα αρχαίο xperia με 512 ram)

Για το δαγκωμένο μήλο δεν το συζητάω καν...όχι γιατί δεν είναι καλα ,αλλα γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική τους και φυσικά είναι υπερτιμημένα χάρη στο καλο μάρκετινγκ θα αισθανόμουν οτι πετάω τα λεφτά μου η οτι με κλέβουν έντεχνα

Δημοσ.

Ήμουν και γω σε αυτό το διλλημα, τελικά επελεξα android δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την ελευθερία του π.χ είμαι κάπου θελω να κατεβάσω κάτι ταινια-μουσικη το οτιδήποτε ε με το κινητό μπαμ μπαμ τα κάνω και τέλειωσε. Θα δε περιορίσει πολύ το wp αν το επιλεξεις.

Δημοσ.

Ήμουν και γω σε αυτό το διλλημα, τελικά επελεξα android δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την ελευθερία του π.χ είμαι κάπου θελω να κατεβάσω κάτι ταινια-μουσικη το οτιδήποτε ε με το κινητό μπαμ μπαμ τα κάνω και τέλειωσε. Θα δε περιορίσει πολύ το wp αν το επιλεξεις.

Ποιός σου είπε ότι αυτό δε γίνεται με wp?

• Like 1
Δημοσ.

Eχουν θέμα με το σύστημα αρχείων λόγο sand box καμιά εφαρμογή δεν αλληλεπιδρά με τα δεδομένα τις άλλης για αυτο και δεν υπάρχουν αντιβιοτικά..δεν θα μπορούσαν να σκαναρουν τα δεδομένα των υπολοίπων εφαρμογών...3 μήνες έχω το lumnia 520 με w8.1 (μου το έδωσε η εταιρεία μόνος δεν θα το έπαιρνα) και κατέληξα να το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα  μόνο και κάνα mail...εδω στην εφαρμογή για τις φωτογραφίες δεν με αφήνει να κάνω album  τα έχει κάνει μόνο του...απο την κάμερα κατα ημερομηνία και το ίδιο για διάφορες εφαρμογές π..χ faceboo και viber(τα απεγκατεστησα και τα 2)

Για δομή αρχείων όπως περιέγραψα σε προηγούμενο ποστ μαλων δεν πρέπει να το σκέφτομαι καν

Και βασική δικτύωση δεν έχει...δεν βλέπει κοινόχρηστα αρχεία από αλλά σύστημα windows  η και nas δύσχρηστο και όπως είπα ποιο πάνω θέλει πολύ δρόμο ακόμα να καλύψει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...