Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum σιγουρα αυτες η ερωτησεις γινονται πολυ συχνα στο forum απλα δεν με βοηθησε καποια αναρτηση.Λοιπον.. ειμαι χρηστης android και αυτη την περιοδο θελω να παρω καινουργιο κινητο αλλα σκεφτομαι τι να παρω οχι μονο απο θεμα μοντελου αλλα και λειτουργικου.θα ηθελα καποιος γνωστης να μου πει τι θεωρει καλυτερο τα android η τα windows και να μου προτινει καποια μοντελα.Eυχαριστω!!!

Δημοσ.

Πάρε nexus και βολέψου. Τα υπόλοιπα ανδροειδή είναι μαλακίες, τα windows κάτσε και περίμενε τα 10αρια και αν, τα μήλα χωρίς συμβόλαιο πανάκριβα. Εν συντομία.

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum σιγουρα αυτες η ερωτησεις γινονται πολυ συχνα στο forum απλα δεν με βοηθησε καποια αναρτηση.Λοιπον.. ειμαι χρηστης android και αυτη την περιοδο θελω να παρω καινουργιο κινητο αλλα σκεφτομαι τι να παρω οχι μονο απο θεμα μοντελου αλλα και λειτουργικου.θα ηθελα καποιος γνωστης να μου πει τι θεωρει καλυτερο τα android η τα windows και να μου προτινει καποια μοντελα.Eυχαριστω!!!

πες μας πόσα διαθέτεις και τι απαιτήσεις έχεις

• Like 1
Δημοσ.

διαθετω μεχρι ενα 500αρι δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις απλα θελω να παρω κατι να μου μεινει και να εχει και καλη κατασκευη και να ειναι γρηγορο μην περασει κανας χρονος και σερνετε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ε από windows lumia 930 απλά και πολλά ρέστα στο χέρι.

Τώρα για Android όλες οι ναυαρχίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σου.

Τώρα το λειτουργικό είναι καθαρά θέμα γούστου και χρήσης αυτού πράγματα που ακόμα δε διευκρίνισες φίλε μου καθώς δεν μπορούμε να μυρίζουμε τα νύχια μας κάθε φορά ως προς το τι χρειάζεσαι και τι όχι.

Αυτά που θες τα κάνει και android των μισών χρημάτων (lg g2)

Τα υπόλοιπα ανδροειδή είναι μαλακίες

Σοβαρά επιχειρήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Είχα το 930, τέλειο εμφανησιακά αν και ευαίσθητη πολύ η κατασκευή του, βαρύ κινητό, τσέπη το έβαζες και ήταν σαν να έχεις τούβλο.

Τέλεια κάμερα και οθόνη απίστευτη, μπαταρία έτσι κι έτσι κρατάει λίγο παραπάνω από iPhone 5s που λένε δεν έχει καλές μπαταρίες. Από κει και πέρα μόνο νεύρα. Οι εφαρμογές αρχαίες χωρίς update δεν μπορούσες να κάνεις τα απλά και βασικά σε facebook, twitter και Instagram άθλιο δεν επικοινωνούσαν με τίποτα, έμπαινα μόνο από Internet explorer. θερμαίνεται πολύ θέλει γάντι για να το πιάσεις, το καλό είναι ότι το touch είναι τόσο καλό που και με γάντι κουζίνας πιάνει.

Εγώ επειδή είχα και android (xperia, Samsung, moto G) και windows (lumia 930) και ios (iPhone 4s,5s) , θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 5s στα 300-350 ή 400-420 σφραγισμένο καινούργιο που δίνουν μερικοί από τις επιδοτήσεις τους ή και 6 αν έχεις τη δυνατότητα, θα σου κρατήσει σίγουρα πολλά περισσότερα χρόνια, χωρίς να κολλάει και θα εκτελεί όλα αυτά που είναι προορισμένο ένα smartphone να εκτελεί. Λένε μικρή η 4ρα οθόνη, έκανα μετάβαση από το 930 σε αυτό και όντως ισχύει, επιτέλους έχω στη τσέπη κινητό κι όχι τούβλο. Επίσης τα κάνει όλα πολύ πιο γρήγορα χωρίς ίχνος bug ακόμη και μετά από 6 μήνες χωρίς να το κάνεις καν restart.

Και κάτι τελευταίο, είμαι νευρικό άτομα, άμα το κινητό κολλάει τρελαίνομαι. Και με το κόλλημα εννοώ μέχρι και τα delays. Στα android και windows έκανα τουλάχιστον 1 φορά το μήνα restore στο iPhone ποτέ.

Δημοσ.

ΓΟΥΑΗ ΓΙΟΥ ΝΤΟΥ ΔΑΤ??????

Επειδή άρχισαν και κολλούσαν μετά από ένα διάστημα και έβλεπα μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα, όσο high end συσκευές και να ήταν.

Δημοσ.

Σύμφωνα με σύγχρονες επιστημονικές μελέτες: Συζητήσεις ανάμεσα σε χρήστες που χρησιμοποιούσαν android, windows phone ή και τα δύο για το πιο από τα δύο λειτουργικά είναι το καλύτερα σύμφωνα με στατιστικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αυτό γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα του τι θέλει ο καθένας!

θα ηθελα καποιος γνωστης να μου πει τι θεωρει καλυτερο τα android η τα windows και να μου προτινει καποια μοντελα.Eυχαριστω!!!

Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε κάποια συσκευή με WP από κάποιον γνωστό σου ή από κάποια κατάστημα που τα έχει ελεύθερα σε χρήση για το κοινό. Δοκίμασε τις δυνατές high-end συσκευές καθώς έχεις το budget για κάτι τέτοιο.

• Αν σε πείσουν τα WP, πάρε μια συσκευή και απόλαυσε την μέχρι να λιώσει στα χέρια σου (θα περάσουν χρόνια μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά αυτό εξαρτάται και από την χρήση)
  • Σε περίπτωση που δεν σε πείσει, να σιωπήσεις για πάντα! και μην διανοηθείς να την αγοράσεις. Μείνε σε android. Πάρε κανένα Samy στο 500αρι από τα αρκετά που κυκλοφορούν ή κανένα g3-g4. Και πάλι ευχαριστημένος θα μείνεις.

Η πιο ορθολογική απάντηση που έχεις λάβει μέχρι τώρα πιστεύω. Θα χαρώ πολύ πάντως να μάθω ποια είναι η τελική επιλογή σου, σε κάθε περίπτωση.  Ελπίζω να βοήθησα! :)

Δημοσ.

Αν παρεις android να εχει 3 giga ram, θα το ευχαριστηθεις, δεν υπαρχουν τα περιβοητα κολληματα 

Mέχρι να υπάρξουν. Παλιότερα ούτε με 1gb υπήρχαν κολλήματα.

Δημοσ.

Mέχρι να υπάρξουν. Παλιότερα ούτε με 1gb υπήρχαν κολλήματα.

δυσκολα φιλε φιλε να εχεις θεμα με 3 ram ,δε το αποκλειω αλλα ειναι πολυ δυσκολο

Δημοσ.

δυσκολα φιλε φιλε να εχεις θεμα με 3 ram ,δε το αποκλειω αλλα ειναι πολυ δυσκολο

Με την υπάρχουσα -άθλια- διαχείριση μνήμης + το bloatware, ε αν προσθέσεις και μερικές κακογραμμένες εφαρμογές που κυριαρχούν πια στο store, δεν θα το έλεγα μακρινό σενάριο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στα android και windows έκανα τουλάχιστον 1 φορά το μήνα restore

lg g2 δεν εχω κανει ποτε τιποτα! μια φορα ροοτ για να σβησω 1-2 βλακειες απο τοτε τιποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...