Προς το περιεχόμενο

note 4 η s6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην αγχωνεστε.... ποτε δεν υπηρξε πραγματικο διλημμα μεταξυ νοτε και σ6.

Νοτε 4..... δαγκωτο..

Γιατι ολοι κοιτανε μονο σε phablet ή σε κινητα που πολυ δυσκολα εως αδυνατο να τα δουλεψεις με το ενα χερι(κοινως αβολα στην χρηση=no buy για αρκετους).... Not.

Δημοσ.

μάλλον αυτά προτιμάνε οι μεγαλύτεροι σε ηλικια, όπως εγώ, λόγω μεγαλύτερης οθόνης....

Και τα tablet δηλαδη γιατι υπαρχουν? :) Δηλαδη σε χαλαει εκει που καθεσαι στην καφετερια,στην βεραντα του σπιτιου,στα ταξιδια κλπ να βλεπεις στις 10 ιντσες του tablet και προτιμας τις 5.5-6 του κινητου????

Εγω βλεπω αρκετα ατομα μεγαλης ηλικιας οπως λες να εχουν laptop και Tablet στις καφετεριες για να διαβασουν email,εφημεριδα κλπ αρα οχι δεν ειναι ολοι οπως το γραφεις :)

Δημοσ.

Και τα tablet δηλαδη γιατι υπαρχουν? :) Δηλαδη σε χαλαει εκει που καθεσαι στην καφετερια,στην βεραντα του σπιτιου,στα ταξιδια κλπ να βλεπεις στις 10 ιντσες του tablet και προτιμας τις 5.5-6 του κινητου????

Εγω βλεπω αρκετα ατομα μεγαλης ηλικιας οπως λες να εχουν laptop και Tablet στις καφετεριες για να διαβασουν email,εφημεριδα κλπ αρα οχι δεν ειναι ολοι οπως το γραφεις :)

Στο δικό μου σπίτι υπάρχει ένας desktop με κορυφαία χαρακτηριστικά και 25αρα οθόνη, 2 λαπτοπ το 1 παλιό με Linux το χρησιμοποιώ για την δουλειά, ένα άλλο μεσαίας κατηγορίας, οπότε η ταμπλέτα δεν έχει χώρο, αφού αν θέλουμε μεγάλη οθόνη τα έχουμε αυτά. Στον καναπέ όμως βολεύει πολύ ένα φάφλετ, παρά μια ταμπλέτα. Αν πάρω ποτέ κάποια θα ναι καθαρά για τα μικρά παρά για μένα

Δημοσ.

@fulgore

μάλλον υπάρχει απάντηση στην απορία σου. Για να κάνει τη δουλειά του κανείς ΚΑΙ σε φάση ... "on the go" ....

χρειάζεται ή ένα tablet ή ένα phablet.

E... λοιπόν, εγώ που το χρησιμοποιώ το τηλ ΚΑΙ για τη διαχείριση του ξενοδοχείου.. booking, expedia.... κλπ, προτίμησα ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη.... με ότι δυσκολίες έχει το μεγάλο μέγεθος,.... παρά να πάρω μια συσκευή ΑΚΟΜΑ.

Οπότε, συνδύασα.. με κάποιο τρόπο και τηλέφωνο και ταμπλέτα. Οπότε πήρα ένα τηλ με μεγάλη οθόνη, που είναι και τηλέφωνο και ταμπλέτα. 

Ο λόγος που πήρα note και όχι Huawei mate 7 ας πούμε, ή Lenovo z2 pro, ήταν το πενάκι. Και τελικά, παρά τα όποια ψιλοπροβληματάκια του note, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η εμπειρία να μιλάς στο τηλ, και να κράτας σημειώσεις στην οθόνη την ώρα που μιλάς.

Τελικά, τα κριτήρια του καθενός μας, είναι εντελώς διαφορετικά......

Μου τηλεφωνούν, μου ζητανε δωμάτια, και σημειώνω ημερομηνίες και άλλα στην οθόνη. Μου ζητάνε ταξί.... γράφω όνομα πτήση ώρα προσγείωσης, και τσουπππππ κατευθείαν στον ταξιτζή που συνεργάζομαι....

Και μόνο που είναι σαν στυλό το πενάκι, και αναγνωρίζει το κείμενο και το στέλνω όπως με βολεύει.. εμένα μου αρκεί και με υπερκαλύπτει..... Για τη δική μου χρήση φυσικά.....

• Like 1
Δημοσ.

@fulgore

μάλλον υπάρχει απάντηση στην απορία σου. Για να κάνει τη δουλειά του κανείς ΚΑΙ σε φάση ... "on the go" ....

χρειάζεται ή ένα tablet ή ένα phablet.

E... λοιπόν, εγώ που το χρησιμοποιώ το τηλ ΚΑΙ για τη διαχείριση του ξενοδοχείου.. booking, expedia.... κλπ, προτίμησα ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη.... με ότι δυσκολίες έχει το μεγάλο μέγεθος,.... παρά να πάρω μια συσκευή ΑΚΟΜΑ.

Οπότε, συνδύασα.. με κάποιο τρόπο και τηλέφωνο και ταμπλέτα. Οπότε πήρα ένα τηλ με μεγάλη οθόνη, που είναι και τηλέφωνο και ταμπλέτα. 

Ο λόγος που πήρα note και όχι Huawei mate 7 ας πούμε, ή Lenovo z2 pro, ήταν το πενάκι. Και τελικά, παρά τα όποια ψιλοπροβληματάκια του note, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η εμπειρία να μιλάς στο τηλ, και να κράτας σημειώσεις στην οθόνη την ώρα που μιλάς.

Τελικά, τα κριτήρια του καθενός μας, είναι εντελώς διαφορετικά......

Μου τηλεφωνούν, μου ζητανε δωμάτια, και σημειώνω ημερομηνίες και άλλα στην οθόνη. Μου ζητάνε ταξί.... γράφω όνομα πτήση ώρα προσγείωσης, και τσουπππππ κατευθείαν στον ταξιτζή που συνεργάζομαι....

Και μόνο που είναι σαν στυλό το πενάκι, και αναγνωρίζει το κείμενο και το στέλνω όπως με βολεύει.. εμένα μου αρκεί και με υπερκαλύπτει..... Για τη δική μου χρήση φυσικά.....

Ακριβώς έτσι. 2 σημεία, το εργαλείο, και το μια συσκευή ακόμα.

Δημοσ.

Τα tablet ήταν μια μόδα που τελείωσε... βασικά την<< τελιωσαν >> οι ίδιες οι εταιρείες βγάζοντας τα Phablet(ακόμα και η Apple βγάζοντας 5.5 ινστσες κινητό) Δεν έχει Νόημα στις ημέρες κάποιος να αγοράσει

Tablet... Προσωπικά αν θα επερνα Tablet θα επερνα ενα 10ιντσο Windows tablet (πχ Microsoft surface pro 3,αλλά είναι πανάκριβο) για να αντικαταστησει το desktop καθώς πλέον το χρησιμοποιήσω μόνο για gaming και δουλειά

Δημοσ.

Τα tablet ήταν μια μόδα που τελείωσε... βασικά την<< τελιωσαν >> οι ίδιες οι εταιρείες βγάζοντας τα Phablet(ακόμα και η Apple βγάζοντας 5.5 ινστσες κινητό) Δεν έχει Νόημα στις ημέρες κάποιος να αγοράσει

Tablet... Προσωπικά αν θα επερνα Tablet θα επερνα ενα 10ιντσο Windows tablet (πχ Microsoft surface pro 3,αλλά είναι πανάκριβο) για να αντικαταστησει το desktop καθώς πλέον το χρησιμοποιήσω μόνο για gaming και δουλειά

Αυτο που ουσιαστικα λες σωστα ειναι οτι τα μικρα tablet ψιλο πεθαναν οχι ολα τα tablet μην τρελαθουμε κιολας :)

Οσο για τους απο πανω ειπα οτι υπαρχει κοσμος που βολευεται περισσοτερο με tablet παρα με κινητο οχι οτι τα tablet ειναι για ολους.....

Δημοσ.

μωρέ κι γω θα ήθελα το note να έχει 10 ίντσες οθόνη, αλλά μετά δε θα ήταν τηλέφωνο. Οπότε συμβιβάστηκα..... αντί για να κουβαλάω άλλη μια συσκευή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...