Tragic! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Π Οτι να'ναι λες τρατζικ και με το συμπαθιο.Ειδες πουθενα ο γκοντζιλα να εχει ο οπισθια;επιασες ποτε note 4;το εξετασες ή απλα αμφισβητεις τους παντες γιατι ετσι σε βολευει; Τί Π; Φυσικά και ο Γκοτζίλα έχει οπίσθια και δεν σηκώνω κουβέντα περί αυτού. Βέβαια έχω πιάσει Note 4, το έχω δουλέψει και για κάναδυο μέρες. Ρε φίλε, γούστα είναι αυτά. Καποιοι έχουμε στενά παντελόνια και όχι τιτανοτεράστια χέρια οπότε και δεν είναι πρακτική για εμάς ή εν λόγω παντόφλα. Όπως και εμένα μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να παίζει στις 3,5-4", αλλά τι να κάνεις αμα έτσι τ' αρέσει. Αλλά ναι μωρέ, και εσύ δεν έχεις μεγάλα χέρια. Απλά είσαι κάπως έτσι
voldemort Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τί Π; Φυσικά και ο Γκοτζίλα έχει οπίσθια και δεν σηκώνω κουβέντα περί αυτού. Βέβαια έχω πιάσει Note 4, το έχω δουλέψει και για κάναδυο μέρες. Ρε φίλε, γούστα είναι αυτά. Καποιοι έχουμε στενά παντελόνια και όχι τιτανοτεράστια χέρια οπότε και δεν είναι πρακτική για εμάς ή εν λόγω παντόφλα. Όπως και εμένα μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να παίζει στις 3,5-4", αλλά τι να κάνεις αμα έτσι τ' αρέσει. Αλλά ναι μωρέ, και εσύ δεν έχεις μεγάλα χέρια. Απλά είσαι κάπως έτσι Συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν γνωριζεις. Post #58. Ακομη και ο Storm(που εχει Note 4) σου λεει οτι σου λεω και καθεσαι να μου βγαζεις μεζουρες. Καποια στιγμη θα πρεπει να αποδεχεστε τα τοσο απλα πραγματακια που σας λενε. Παρε ενα note 4 και δοκιμασε.Θα δεις οτι η αρνηση σου ειναι μονο στο μυαλο σου. Τωρα αν εσυ εχεις τζιν της "στρουμφιτας" τι να σου πω...παρε ενα φυσιολογικο τζιν. Το Π ηταν μεσω τυχαιας πληκτρολογησης κινητου.(false).
newsformobiles Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν γνωριζεις. Post #58. Ακομη και ο Storm(που εχει Note 4) σου λεει οτι σου λεω και καθεσαι να μου βγαζεις μεζουρες. Καποια στιγμη θα πρεπει να αποδεχεστε τα τοσο απλα πραγματακια που σας λενε. Παρε ενα note 4 και δοκιμασε.Θα δεις οτι η αρνηση σου ειναι μονο στο μυαλο σου. Τωρα αν εσυ εχεις τζιν της "στρουμφιτας" τι να σου πω...παρε ενα φυσιολογικο τζιν. Το Π ηταν μεσω τυχαιας πληκτρολογησης κινητου.(false). Dimensions 153.5 x 78.6 x 8.5 mm - βάση του gsmarena 3D model -> http://www.kimovil.com/en/real-dimensions/samsung-galaxy-note-4.pdf Και λύνεται το θέμα......
kostas8080 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μια χαρά βολεύει με το ένα χέρι αλλά πάντα φοβάσαι μην σου πέσει, καθώς <<κάθεται>> οριακά πάνω στο χέρι 1
Tragic! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν γνωριζεις. Post #58. Ακομη και ο Storm(που εχει Note 4) σου λεει οτι σου λεω και καθεσαι να μου βγαζεις μεζουρες. Καποια στιγμη θα πρεπει να αποδεχεστε τα τοσο απλα πραγματακια που σας λενε. Παρε ενα note 4 και δοκιμασε.Θα δεις οτι η αρνηση σου ειναι μονο στο μυαλο σου. Τωρα αν εσυ εχεις τζιν της "στρουμφιτας" τι να σου πω...παρε ενα φυσιολογικο τζιν. Το Π ηταν μεσω τυχαιας πληκτρολογησης κινητου.(false). Εγώ σου λέω ότι στα δικά μου μικροσκοπικά χεράκια και στο στενούλι τζινάκι της στρουμφίτας μου ΔΕΝ χωράει αλλά εσύ επιμένεις ότι ξέρεις τις κωλότσεπες-μπροστότσεπες-γονατότσεπες και πάσης φύσεως -ότσεπες μου καλύτερα από ΜΕΝΑ και κατά πόσο ΕΜΕΝΑ βολεύουν οι 6 σχεδόν ίντσες. Αλλά επειδή είσαι ισχυρογνώμων και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω βγάλει άκρη μαζί σου σου απλά γιατί αρνείσαι το προφανές (οτι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια γούστα-ανάγκες-βολικότητα με εσένα) ΑΡΝΟΥΜΑΙ και εγώ με τη σειρά μου να συνεχίσω τη συζήτηση. Αν και συζήτηση θεωρείται η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ δύο ανθρώπων, και όχι ο καθένας να λέει και να ακούει μόνο τα δικά του. Εν κατακείδι, θεωρώ ότι ο newsformobiles μας κάλυψε και τους δύο πλήρως.
kostas8080 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ σου λέω ότι στα δικά μου μικροσκοπικά χεράκια και στο στενούλι τζινάκι της στρουμφίτας μου ΔΕΝ χωράει αλλά εσύ επιμένεις ότι ξέρεις τις κωλότσεπες-μπροστότσεπες-γονατότσεπες και πάσης φύσεως -ότσεπες μου καλύτερα από ΜΕΝΑ και κατά πόσο ΕΜΕΝΑ βολεύουν οι 6 σχεδόν ίντσες. Αλλά επειδή είσαι ισχυρογνώμων και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω βγάλει άκρη μαζί σου σου απλά γιατί αρνείσαι το προφανές (οτι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια γούστα-ανάγκες-βολικότητα με εσένα) ΑΡΝΟΥΜΑΙ και εγώ με τη σειρά μου να συνεχίσω τη συζήτηση. Αν και συζήτηση θεωρείται η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ δύο ανθρώπων, και όχι ο καθένας να λέει και να ακούει μόνο τα δικά του. Εν κατακείδι, θεωρώ ότι ο newsformobiles μας κάλυψε και τους δύο πλήρως. Τι λες ρε άνθρωπε μου τι λες χαχαχα....
voldemort Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγώ σου λέω ότι στα δικά μου μικροσκοπικά χεράκια και στο στενούλι τζινάκι της στρουμφίτας μου ΔΕΝ χωράει αλλά εσύ επιμένεις ότι ξέρεις τις κωλότσεπες-μπροστότσεπες-γονατότσεπες και πάσης φύσεως -ότσεπες μου καλύτερα από ΜΕΝΑ και κατά πόσο ΕΜΕΝΑ βολεύουν οι 6 σχεδόν ίντσες. Αλλά επειδή είσαι ισχυρογνώμων και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω βγάλει άκρη μαζί σου σου απλά γιατί αρνείσαι το προφανές (οτι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια γούστα-ανάγκες-βολικότητα με εσένα) ΑΡΝΟΥΜΑΙ και εγώ με τη σειρά μου να συνεχίσω τη συζήτηση. Αν και συζήτηση θεωρείται η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ δύο ανθρώπων, και όχι ο καθένας να λέει και να ακούει μόνο τα δικά του. Εν κατακείδι, θεωρώ ότι ο newsformobiles μας κάλυψε και τους δύο πλήρως. Απλα... Tragic...
Tragic! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Απλα... Tragic... Έ μα με έχεις τρελάνει σε κάνα δυο τρία δέκα τόπικ ναούμε. Τι να πω, σηκώνω τα χερια ψηλά. 1
voldemort Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έ μα με έχεις τρελάνει σε κάνα δυο τρία δέκα τόπικ ναούμε. Τι να πω, σηκώνω τα χερια ψηλά. Ο φιλος ο Πανος ετρεξε να σε λαικαρει...αχαχα... Σοβαρα τωρα...οτι λεω εχω αποδειξεις.Αν δεν σου αρεσει η αποψη μου απλα την προσπερνας. Σαφεστατα ο σκοπος μου ποτε δεν ειναι να πεισω καποιον,δεν μπορουμε ολοι να συμφωνουμε σε ολα. Αυτος ειμαι...εχω αποψη και ας μην συμφωνω με κανεναν.Οπου θα συμφωνεις ελα να τα λεμε.Οπου δεν συμφωνεις απλα μην κουραζεσαι...στο λεω τοσο απλα.Αναψε φλας και φυγε. Οποτε μην λες τιποτε και μην σηκωνεις τα χερια ψηλα.Οπλο δεν κραταω... Το Note 4 σε ολα τα τζιν μου χωραει ανετα. Εαν εσυ τα θελεις κολλητα παρε 4ιντσο και μην κουραζεσαι με 5+.
atalli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγώ έκλεισα σαν πατέρας και πάντα μπροστά το βάζω ποτε μην λες ποτε φιλος χεχεχε Απλα... Tragic... ελα ρε συ μπορει οντως αν είναι μικρόσωμος να εχει θεμα μην εισαι και συ τοσο απολυτος.. peace
GianniSM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ποτε μην λες ποτε φιλος χεχεχε Η γυναίκα μου μου λέει καμιά φορά αστιευόμενη να πάμε για το 3ο, της λέω θα είσαι μια πολύτεκνη χήρα, αφού θα ανέβω στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας και θα πηδήξω αν μείνεις ξανά έγκυος χεχε
Tragic! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο φιλος ο Πανος ετρεξε να σε λαικαρει...αχαχα... Σοβαρα τωρα...οτι λεω εχω αποδειξεις.Αν δεν σου αρεσει η αποψη μου απλα την προσπερνας. Μπά, δεν την προσπερνάω προσπαθώ να την αποκρούσω-έτσι να υπάρχει λίγο σασπένς. Σαφεστατα ο σκοπος μου ποτε δεν ειναι να πεισω καποιον,δεν μπορουμε ολοι να συμφωνουμε σε ολα. Ούτε να διαφωνούμε όμως Αυτος ειμαι...εχω αποψη και ας μην συμφωνω με κανεναν.Οπου θα συμφωνεις ελα να τα λεμε.Οπου δεν συμφωνεις απλα μην κουραζεσαι...στο λεω τοσο απλα.Αναψε φλας και φυγε. Όπου συμφωνώ δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, τότε θα ανάψω φλάς. Οποτε μην λες τιποτε και μην σηκωνεις τα χερια ψηλα.Οπλο δεν κραταω... Έχεις όπλο, τις πέτρες που πετάς (ως άποψη βεβαίως βεβαίως) Το Note 4 σε ολα τα τζιν μου χωραει ανετα. Εγώ πάλι μόλις ανακάλυψα τον Bigfoot Εαν εσυ τα θελεις κολλητα παρε 4ιντσο και μην κουραζεσαι με 5+. Έχω 5άρι με κάτι bezel ΝΑ (με το συμπάθιο κιόλας). Αλλά 6 για *ΜΕΝΑ* είναι μεγάλη υπερβόλα. Εν τω μεταξύ, ξεκινήσαμε για επιλογή μεταξύ s6 & Note4, ύστερα μεταξύ Note4 & Xiaomi, ύστερα "επώνυμα" vs κινέζικα, ύστερα τα βγάλαμε και τα μετρήσαμε (τα κινητά) και τέλος κατελήξα όπως πάντα να ερχομαι σε αντιπαράθεση με τον voldemort και να συζητάμε για το εάν τα τζιν που κάθονται στα κωλομέρια μου είναι στενά-σφιχτά-φαρδιά-μεγάλα-μικρά ή οτιδήποτε άλλο και αρκούν για να φιλοξενήσουν το σμαρτφόν του μακρυχέρη. Ο τρόπος που εκτροχιάζουμε κάθε τόπικ είναι ακόμα άγνωστος πραγματικά.
atalli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εν τω μεταξύ, ξεκινήσαμε για επιλογή μεταξύ s6 & Note4, ύστερα μεταξύ Note4 & Xiaomi, ύστερα "επώνυμα" vs κινέζικα, ύστερα τα βγάλαμε και τα μετρήσαμε (τα κινητά) και τέλος κατελήξα όπως πάντα να ερχομαι σε αντιπαράθεση με τον voldemort και να συζητάμε για το εάν τα τζιν που κάθονται στα κωλομέρια μου είναι στενά-σφιχτά-φαρδιά-μεγάλα-μικρά ή οτιδήποτε άλλο και αρκούν για να φιλοξενήσουν το σμαρτφόν του μακρυχέρη. Ο τρόπος που εκτροχιάζουμε κάθε τόπικ είναι ακόμα άγνωστος πραγματικά. axaxa θεος 1
voldemort Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εν τω μεταξύ, ξεκινήσαμε για επιλογή μεταξύ s6 & Note4, ύστερα μεταξύ Note4 & Xiaomi, ύστερα "επώνυμα" vs κινέζικα, ύστερα τα βγάλαμε και τα μετρήσαμε (τα κινητά) και τέλος κατελήξα όπως πάντα να ερχομαι σε αντιπαράθεση με τον voldemort και να συζητάμε για το εάν τα τζιν που κάθονται στα κωλομέρια μου είναι στενά-σφιχτά-φαρδιά-μεγάλα-μικρά ή οτιδήποτε άλλο και αρκούν για να φιλοξενήσουν το σμαρτφόν του μακρυχέρη. Ο τρόπος που εκτροχιάζουμε κάθε τόπικ είναι ακόμα άγνωστος πραγματικά. Αυτο συμβαινει παντου. Μην σε παιρνει απο κατω... Τελος ειμεις λεμε λεμε λεμε... Και ο ts αφαντος...κατα τα αλλα...
Tragic! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αυτο συμβαινει παντου. Μην σε παιρνει απο κατω... Τελος ειμεις λεμε λεμε λεμε... Και ο ts αφαντος...κατα τα αλλα... Ο ts θα έχει σαλτάρει τώρα, μάλλον τον φρικάραμε παρά τον βοηθήσαμε μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα