Προς το περιεχόμενο

note 4 η s6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισό λεπτό φιλαράκι. Επί 2 σελίδες αυτό καθόμαστε και λέμε.

Ξεχνάς κάτι...Το θέμα που έθεσε ο άνθρωπος είναι NOTE 4 ή s6

και όχι NOTE 4 vs xiaomi mi note pro

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεχνάς κάτι...Το θέμα που έθεσε ο άνθρωπος είναι NOTE 4 ή s6

και όχι NOTE 4 vs xiaomi mi note pro

Ε ναι, ένα θέμα εκτροχιάστηκε, από αλλού ξεκίνησε, αλλού κατέληξε και όπου να ναι θα κλειδωθεί. Κλασικά δηλαδή.

On topic: Ειπώθηκε χίλιες φορές, Note4 αν θέλει το πενάκι, S6 αν δεν θέλει πενάκι και τσάντα μεταφοράς για να κουβαλάει 6 ίντσες.

ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.

Ε ναι, ένα θέμα εκτροχιάστηκε, από αλλού ξεκίνησε, αλλού κατέληξε και όπου να ναι θα κλειδωθεί. Κλασικά δηλαδή.

On topic: Ειπώθηκε χίλιες φορές, Note4 αν θέλει το πενάκι, S6 αν δεν θέλει πενάκι και τσάντα μεταφοράς για να κουβαλάει 6 ίντσες.

ΤΕΛΟΣ.

Δεν ξερω τι λες εσυ βρε tragic αλλα εγω το note 4 στην πισω τσεπη ενος κανονικου τζιν το κουβαλαω ΜΑΖΙ με την θηκη του που ειναι και τερατακι.

Ενημερωτικα... :-D

Δημοσ.

Εγω παλι θα ελεγα γιατι να παρει το Note 4(αν οντως κατασταλαξει σε αυτο) οταν σε λιγο καιρο θα ανακοινωθει το Note 5????Αλλωστε αφου αναφερεται και το S5,χρηματικο προβλημα δεν υπαρχει.

Δημοσ.

1)Γιατί το note 5 βγαίνει Μέσα Αυγούστου , οπότε θα πωλείται από Σεπτέμβρη- Οκτωβρίο και σε τιμη 700-800 στο Skroutz (αρχικά εννοώ και μετα θα πέσει)

2)Γιατί απ ότι βλέπουμε το note 5 δεν θα έχει αφαιρουμενη μπαταρία ή μπορεί και να μην έχει Micro sd slot

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λες εσυ βρε tragic αλλα εγω το note 4 στην πισω τσεπη ενος κανονικου τζιν το κουβαλαω ΜΑΖΙ με την θηκη του που ειναι και τερατακι.

Ενημερωτικα... :-D

Μάλλον έχεις οπίσθια Γκοτζίλα, συνεπώς και την ανάλογη ενδυμασία.

Με το συμπάθιο πάντα :rolleyes:

Δημοσ.

Μπααα ξαδερφε χωραει πολυ ανετα αλλα οκ δεν ειναι οτι καθεσαι κιολας...

Καλά, υποκειμενικά είναι αυτά.

Ξάδερφε :P

Δημοσ.

Μάλλον έχεις οπίσθια Γκοτζίλα, συνεπώς και την ανάλογη ενδυμασία.

Με το συμπάθιο πάντα :rolleyes:

Π

Οτι να'ναι λες τρατζικ και με το συμπαθιο.Ειδες πουθενα ο γκοντζιλα να εχει ο οπισθια;επιασες ποτε note 4;το εξετασες ή απλα αμφισβητεις τους παντες γιατι ετσι σε βολευει;

Δημοσ.

Πλάκα κάνετε;Το βάζω στην μπροστά τσέπη(δεν φοράω κολλητα παντελόνια) και κανω 5 δευτερόλεπτα για να το βγάλω από την τσέπη... Σε φόρμες... δεν το βάζω ποτέ γιατί είναι το μισό έξω και είναι πάντα έτοιμο να πέσει

Δημοσ.

Πλάκα κάνετε;Το βάζω στην μπροστά τσέπη(δεν φοράω κολλητα παντελόνια) και κανω 5 δευτερόλεπτα για να το βγάλω από την τσέπη... Σε φόρμες... δεν το βάζω ποτέ γιατί είναι το μισό έξω και είναι πάντα έτοιμο να πέσει

Μπροστα τσεπη ΠΟΤΕ.

Εκτος κι αν εκλεισες τον κυκλο σου ως πατερας. :-D

Ολες οι τσεπες μου ειναι ενος κανονικου τζιν και τυχαιας μαρκας.Σε ολα χωρα μαζι με την θηκη.

Χωρις την θηκη ανετα.

Θα αρχισουμε μου φαινεται να ανεβαζουμε και φωτος τον οπισθιων μας με το κινητο για επιστημονικη αποδειξη σιγα σιγα...ουτε οι "ξανθιες" δεν θα μας φτανουν.Θα το καψουμε σιγα σιγα το Insomnia... :P

Δημοσ.

Μπροστα τσεπη ΠΟΤΕ.

Εκτος κι αν εκλεισες τον κυκλο σου ως πατερας. :-D

Ολες οι τσεπες μου ειναι ενος κανονικου τζιν και τυχαιας μαρκας.Σε ολα χωρα μαζι με την θηκη.

Χωρις την θηκη ανετα.

Θα αρχισουμε μου φαινεται να ανεβαζουμε και φωτος τον οπισθιων μας με το κινητο για επιστημονικη αποδειξη σιγα σιγα...ουτε οι "ξανθιες" δεν θα μας φτανουν.Θα το καψουμε σιγα σιγα το Insomnia... :P

19 χρονων είμαι :P ... Και πάλι δεν νομίζω ότι οι δείκτες sar είναι τόσο απειλητικοι ώστε να φοβόμαστε... πίσω δεν το βάζω γιατί μπορεί να ξεχαστω και να κάτσω πάνω του, τσαντάκι δεν κουβαλάω (και δεν είναι λογικο να κουβαλάς τσαντάκι μόνο και μόνο για να έχεις το κινητο μα,ζι σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...