kostas8080 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μισό λεπτό φιλαράκι. Επί 2 σελίδες αυτό καθόμαστε και λέμε.Ξεχνάς κάτι...Το θέμα που έθεσε ο άνθρωπος είναι NOTE 4 ή s6 και όχι NOTE 4 vs xiaomi mi note pro
Tragic! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ξεχνάς κάτι...Το θέμα που έθεσε ο άνθρωπος είναι NOTE 4 ή s6 και όχι NOTE 4 vs xiaomi mi note pro Ε ναι, ένα θέμα εκτροχιάστηκε, από αλλού ξεκίνησε, αλλού κατέληξε και όπου να ναι θα κλειδωθεί. Κλασικά δηλαδή. On topic: Ειπώθηκε χίλιες φορές, Note4 αν θέλει το πενάκι, S6 αν δεν θέλει πενάκι και τσάντα μεταφοράς για να κουβαλάει 6 ίντσες. ΤΕΛΟΣ.
voldemort Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ε ναι, ένα θέμα εκτροχιάστηκε, από αλλού ξεκίνησε, αλλού κατέληξε και όπου να ναι θα κλειδωθεί. Κλασικά δηλαδή. On topic: Ειπώθηκε χίλιες φορές, Note4 αν θέλει το πενάκι, S6 αν δεν θέλει πενάκι και τσάντα μεταφοράς για να κουβαλάει 6 ίντσες. ΤΕΛΟΣ. Δεν ξερω τι λες εσυ βρε tragic αλλα εγω το note 4 στην πισω τσεπη ενος κανονικου τζιν το κουβαλαω ΜΑΖΙ με την θηκη του που ειναι και τερατακι. Ενημερωτικα...
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εγω παλι θα ελεγα γιατι να παρει το Note 4(αν οντως κατασταλαξει σε αυτο) οταν σε λιγο καιρο θα ανακοινωθει το Note 5????Αλλωστε αφου αναφερεται και το S5,χρηματικο προβλημα δεν υπαρχει.
kostas8080 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 1)Γιατί το note 5 βγαίνει Μέσα Αυγούστου , οπότε θα πωλείται από Σεπτέμβρη- Οκτωβρίο και σε τιμη 700-800 στο Skroutz (αρχικά εννοώ και μετα θα πέσει) 2)Γιατί απ ότι βλέπουμε το note 5 δεν θα έχει αφαιρουμενη μπαταρία ή μπορεί και να μην έχει Micro sd slot 1
Tragic! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω τι λες εσυ βρε tragic αλλα εγω το note 4 στην πισω τσεπη ενος κανονικου τζιν το κουβαλαω ΜΑΖΙ με την θηκη του που ειναι και τερατακι. Ενημερωτικα... Μάλλον έχεις οπίσθια Γκοτζίλα, συνεπώς και την ανάλογη ενδυμασία. Με το συμπάθιο πάντα
atalli Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μπααα ξαδερφε χωραει πολυ ανετα αλλα οκ δεν ειναι οτι καθεσαι κιολας...
Tragic! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μπααα ξαδερφε χωραει πολυ ανετα αλλα οκ δεν ειναι οτι καθεσαι κιολας... Καλά, υποκειμενικά είναι αυτά. Ξάδερφε
voldemort Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μάλλον έχεις οπίσθια Γκοτζίλα, συνεπώς και την ανάλογη ενδυμασία. Με το συμπάθιο πάντα ΠΟτι να'ναι λες τρατζικ και με το συμπαθιο.Ειδες πουθενα ο γκοντζιλα να εχει ο οπισθια;επιασες ποτε note 4;το εξετασες ή απλα αμφισβητεις τους παντες γιατι ετσι σε βολευει;
kostas8080 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πλάκα κάνετε;Το βάζω στην μπροστά τσέπη(δεν φοράω κολλητα παντελόνια) και κανω 5 δευτερόλεπτα για να το βγάλω από την τσέπη... Σε φόρμες... δεν το βάζω ποτέ γιατί είναι το μισό έξω και είναι πάντα έτοιμο να πέσει
voldemort Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πλάκα κάνετε;Το βάζω στην μπροστά τσέπη(δεν φοράω κολλητα παντελόνια) και κανω 5 δευτερόλεπτα για να το βγάλω από την τσέπη... Σε φόρμες... δεν το βάζω ποτέ γιατί είναι το μισό έξω και είναι πάντα έτοιμο να πέσει Μπροστα τσεπη ΠΟΤΕ. Εκτος κι αν εκλεισες τον κυκλο σου ως πατερας. Ολες οι τσεπες μου ειναι ενος κανονικου τζιν και τυχαιας μαρκας.Σε ολα χωρα μαζι με την θηκη. Χωρις την θηκη ανετα. Θα αρχισουμε μου φαινεται να ανεβαζουμε και φωτος τον οπισθιων μας με το κινητο για επιστημονικη αποδειξη σιγα σιγα...ουτε οι "ξανθιες" δεν θα μας φτανουν.Θα το καψουμε σιγα σιγα το Insomnia...
GianniSM Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εγώ έκλεισα σαν πατέρας και πάντα μπροστά το βάζω
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Aνετα χωραει το Note 4 σε πισω τσεπη παντελονιου και χωρις να εισαι χιπχοπας 1
kostas8080 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μπροστα τσεπη ΠΟΤΕ. Εκτος κι αν εκλεισες τον κυκλο σου ως πατερας. Ολες οι τσεπες μου ειναι ενος κανονικου τζιν και τυχαιας μαρκας.Σε ολα χωρα μαζι με την θηκη. Χωρις την θηκη ανετα. Θα αρχισουμε μου φαινεται να ανεβαζουμε και φωτος τον οπισθιων μας με το κινητο για επιστημονικη αποδειξη σιγα σιγα...ουτε οι "ξανθιες" δεν θα μας φτανουν.Θα το καψουμε σιγα σιγα το Insomnia... 19 χρονων είμαι ... Και πάλι δεν νομίζω ότι οι δείκτες sar είναι τόσο απειλητικοι ώστε να φοβόμαστε... πίσω δεν το βάζω γιατί μπορεί να ξεχαστω και να κάτσω πάνω του, τσαντάκι δεν κουβαλάω (και δεν είναι λογικο να κουβαλάς τσαντάκι μόνο και μόνο για να έχεις το κινητο μα,ζι σου
newsformobiles Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι την ρε μη χεστούμε θα μου βγάλεις τ' όνομα Sorry....με μπέρδεψε το avatar. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα