Προς το περιεχόμενο

note 4 η s6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cpu-z ειναι ΠΑΡΑ πολυ ευαισθητο.Μολις το ανοιγω στιγμιαια χτυπαει 61 βαθμους και πεφτει μετα απο λιγο(2 δευτερολεπτα) στους 36 βαθμους.

Αν το αφησω να ηρεμησει μου εδειξε και 31 βαθμους.Αν δεν με πιστευειος ξανα ανεβαζω.

Ο exynos 5433 οντως στην ηρεμια του κινητου εχει 28-30 βαθμους.Ειναι πολυ δροσερος στο δικο μου Note4 τουλαχιστον.

Τι να σου πω...

θερμοκρασία περιβάλλοντος?

σε idle το mi4i και με το που ανοίξω το cpu-z δείχνει 44 στους περισσοτερους πυρήνες μετά πέφτει στους 39-40 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 34 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θερμοκρασία περιβάλλοντος?

σε idle το mi4i και με το που ανοίξω το cpu-z δείχνει 44 στους περισσοτερους πυρήνες μετά πέφτει στους 39-40 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 34 

Στο σπιτι μου μεσα εχω 28 βαθμους.

Με το cpu-z αυτη την στιγμη εχω 31 βαθμους.(λογικο λογω του οτι τρεχει το cpu-z).

Η θερμοκρασια που μου εδειξες με το alpha δεν ειναι σωστη επειδη ειναι στιγμιαια(αλλαζει σε κλασματα του second).

Εαν ειχες 69 βαθμους μεση θερμοκρασια στο κινητο θα επρεπε να σβησει για να προστατεψει την cpu.

Στο sony xperia z3+ εχει βιντεο στο youtube που το κινητο(μετρημενο με Laser gun)κλεινει στους 42-45 βαθμους αν δεν κανω λαθος.

Εαν ο exynos του alpha ειχε 70 βαθμους ΔΕΝ θα μπορουσες να το πιασεις το κινητο καθολου.

Με το cpu-z με αυτη την λογικη μπορω να τραβηξω screenshot και με 85 βαθμους ισως και περισσοτερο.Αφου 62 μου δειχνει μολις ανοιγω το cpu-z στιγμιαια και μονο.

Το βρισκεις λογικο;

Δημοσ.

Στο σπιτι μου μεσα εχω 28 βαθμους.

Με το cpu-z αυτη την στιγμη εχω 31 βαθμους.(λογικο λογω του οτι τρεχει το cpu-z).

Η θερμοκρασια που μου εδειξες με το alpha δεν ειναι σωστη επειδη ειναι στιγμιαια(αλλαζει σε κλασματα του second).

Εαν ειχες 69 βαθμους μεση θερμοκρασια στο κινητο θα επρεπε να σβησει για να προστατεψει την cpu.

Στο sony xperia z3+ εχει βιντεο στο youtube που το κινητο(μετρημενο με Laser gun)κλεινει στους 42-45 βαθμους αν δεν κανω λαθος.

Εαν ο exynos του alpha ειχε 70 βαθμους ΔΕΝ θα μπορουσες να το πιασεις το κινητο καθολου.

Με το cpu-z με αυτη την λογικη μπορω να τραβηξω screenshot και με 85 βαθμους ισως και περισσοτερο.Αφου 62 μου δειχνει μολις ανοιγω το cpu-z στιγμιαια και μονο.

Το βρισκεις λογικο;

δεν ήταν στιγμιαία,όταν το άνοιξα ήταν 72 μετά πήγε 69 και συνέχισε να πέφτει(οχι σε κλάσματα δευτερόλεπτου) αλλά ήταν λογικό γιατί δεν έτρεχε πλέον ο chrome,για το z3+ δεν νομίζω να κλείνει με 42-45 βαθμούς (cpu?)

και για να το κλείσουμε το οτι οι exynos  απο το alpha και μετά δουλεύουν με χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι γεγονός και λογικό αφού παράγονται στα 20 nm και 14nm ενώ οι snapdragon στα 28 nm,αν είχε καταφέρει η samsung να δουλεύουν σε υψηλότερες ή ίσες θερμοκρασίες με τους snapdragon θα ήταν τεράστιο κατόρθωμα αλλά απο το δουλεύουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες και τους βγάζουμε ΟΛΟΥΣ άχρηστους με  προβλήματα υπερθερμανσης  είναι μεγάλη διαφορά δε νομίζεις?

Δημοσ.

Να είμαστε όμως και λίγο αντικειμενικοί, ναι;

Μια χαρά αντικειμενικος είμαι....

Εγω είμαι κατα της Samsung....

Καλύτερη συσκευή για το 2013 θεωρώ το G2

Για το 2014 το g3

Για το 2015 g4-s6

Όμως σαν ολοκληρωμες συσκευές δεν θα τις προτεινα... Έχει την καλύτερη οθόνη και κάμερα η Samsung παντα... Το 2013 ήταν το lg έναντι του s4 για προφανή λόγους(πάρα την κάμερα και την οθόνη του s4).... Το 2014 Το g3 λόγω Της 2k οθόνη, To s5 όμως καλύτερη οθόνη και χρώματα, και κάμερα αλλά σαν τα κολλήματα του δεν εχω ξαναδεί... 2015 πάλι η καλύτερη οθόνη και κάμερα, αλλά βγήκε το g4 (που και ισαξια κάμερα έχει και ισαξια οθόνη αλλά έχει επιπλέον Micro sd slot και αφαιρουμενη μπαταρια) Οπότε πάλι δεν θα βγει το s6 το καλύτερο (καλύτερο ίσως βγει τοs6 edge και αυτό λόγω σχεδιασμου)

Αλλά σαν την κατηγορία NOTE δεν υπάρχει

Δημοσ.

δεν ήταν στιγμιαία,όταν το άνοιξα ήταν 72 μετά πήγε 69 και συνέχισε να πέφτει(οχι σε κλάσματα δευτερόλεπτου) αλλά ήταν λογικό γιατί δεν έτρεχε πλέον ο chrome,για το z3+ δεν νομίζω να κλείνει με 42-45 βαθμούς (cpu?)

Ενα μικρο λαθακι εκανα περιπου 50 βαθμους.

και για να το κλείσουμε το οτι οι exynos  απο το alpha και μετά δουλεύουν με χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι γεγονός και λογικό αφού παράγονται στα 20 nm και 14nm ενώ οι snapdragon στα 28 nm,αν είχε καταφέρει η samsung να δουλεύουν σε υψηλότερες ή ίσες θερμοκρασίες με τους snapdragon θα ήταν τεράστιο κατόρθωμα αλλά απο το δουλεύουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες και τους βγάζουμε ΟΛΟΥΣ άχρηστους με  προβλήματα υπερθερμανσης  είναι μεγάλη διαφορά δε νομίζεις?

Οι exynos μπορει να εχουν καλυτερη αρχιτεκτονικη ή σωστους χρονισμους για τα τσιπακια τους.

Αυτη ειναι ομως και η "μαγκια".Να φτιαξεις κατι που να δουλευει απροσκοπτα.

Σε αλλο τοπικ παρακατω ειπα ακριβως το εξης:

Οι snaps εχουν προβληματα λογω ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.

Τα τσιπακια τους δεν αντεχουν τοσο υψηλα ρολογια.Εξ'ου και τα ασυστολα throttles.

Eξ'ου και οτι τους ειναι αδυνατον να δουλεψουν για πολυ ωρα στους υψηλους χρονισμους.Τα εχουν τοσο υψηλα ωστε να εχουν καλυτερα(οσο μπορουνε)benchmarks στα πρωτα λεπτα και μετα...πεφτει κλαμα.

Εαν δεν ξεκολλησουν απο την λογικη ποιος την εχει μεγαλυτερη θα καταδικαζουν οτι θα κατασκευαζουν.

Γι'αυτο δεν ειμαι εγω υπευθυνος παρα μονο αυτοι.Εγω διαπιστωσεις κανω.

Εως οτου βγαλουν τσιπακι που θα δουλευει σε ΚΑΘΕ φορτο απροσκοπτα τα ξαναλεμε...

Περιμενω να δω τον 820.Τελευταια ευκαιρια τους.Εαν αποτυχουν και παλι...

Τους βλεπω να κλεινουν το μαγαζι τους.

Δημοσ.

Μια χαρά αντικειμενικος είμαι....

Εγω είμαι κατα της Samsung....

Καλύτερη συσκευή για το 2013 θεωρώ το G2

Για το 2014 το g3

Για το 2015 g4-s6

Όμως σαν ολοκληρωμες συσκευές δεν θα τις προτεινα... Έχει την καλύτερη οθόνη και κάμερα η Samsung παντα... Το 2013 ήταν το lg έναντι του s4 για προφανή λόγους(πάρα την κάμερα και την οθόνη του s4).... Το 2014 Το g3 λόγω Της 2k οθόνη, To s5 όμως καλύτερη οθόνη και χρώματα, και κάμερα αλλά σαν τα κολλήματα του δεν εχω ξαναδεί... 2015 πάλι η καλύτερη οθόνη και κάμερα, αλλά βγήκε το g4 (που και ισαξια κάμερα έχει και ισαξια οθόνη αλλά έχει επιπλέον Micro sd slot και αφαιρουμενη μπαταρια) Οπότε πάλι δεν θα βγει το s6 το καλύτερο (καλύτερο ίσως βγει τοs6 edge και αυτό λόγω σχεδιασμου)

Αλλά σαν την κατηγορία NOTE δεν υπάρχει

Δεν είσαι.

Και εγώ, όπου της πρέπει

Δεν την θεωρείς, είναι.

Το S5 είχε πανάθλια οθόνη, με καλό μαύρο μεν όπως όλες οι amoled αλλά τα χρώματα ηταν χάλια, ψευτικα και υπερκορεσμένα μέχρι θανάτου και ασύστολης αιμοραγίας οφθαλμών, απορώ τι σου άρεσε. Η κάμερα ήταν καλή.

Δεν υπάρχει όχι, είπαμε ότι τα NOTE είναι μια κατηγορία από μόνα τους μην λέμε όλο τα ίδια πράματα :)

Δημοσ.

δεν ήταν στιγμιαία,όταν το άνοιξα ήταν 72 μετά πήγε 69 και συνέχισε να πέφτει(οχι σε κλάσματα δευτερόλεπτου) αλλά ήταν λογικό γιατί δεν έτρεχε πλέον ο

Εαν ενα κινητο ειχε πραγματικη θερμοκρασια 69-72 βαθμους θα επρεπε να κλεισει.Στιγμιαιες λεγονται αυτες.

Η πρωτη θερμοκρασια που βλεπει το cpu temp ειναι και η πραγματικη.Ειναι αυτη που βλεπει και το λειτουργικο.

Στους 72 βαθμους και γενικα τοσο υψηλα νουμερα οι συσκευες κλεινουν τις εφαρμογες για να κρυωσουν.Δεν αντεχουν τα mobiles chips τοσο υψηλες θερμοκρασιες.Δεν εχουν γομαροψυκτρες.

Αλλιως την συσκευη ΟΥΤΕ θα μπορουσες να την ακουμπησεις.

Εδω παραπονιουνται σε ολα τα φορουμς για τους snaps και τις συκευες που τους εχουν οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες που δεν μπορεις και δεν θελεις να κρατησεις την συσκευη στα χερια σου.

Αρα φαντασου τι συμβαινει.

Ζεστανε ενα νερο στους 72+ βαθμους και βαλε το χερι σου...

Δημοσ.

Εαν ενα κινητο ειχε πραγματικη θερμοκρασια 69-72 βαθμους θα επρεπε να κλεισει.Στιγμιαιες λεγονται αυτες.

Η πρωτη θερμοκρασια που βλεπει το cpu temp ειναι και η πραγματικη.Ειναι αυτη που βλεπει και το λειτουργικο.

Στους 72 βαθμους και γενικα τοσο υψηλα νουμερα οι συσκευες κλεινουν τις εφαρμογες για να κρυωσουν.Δεν αντεχουν τα mobiles chips τοσο υψηλες θερμοκρασιες.Δεν εχουν γομαροψυκτρες.

Αλλιως την συσκευη ΟΥΤΕ θα μπορουσες να την ακουμπησεις.

Εδω παραπονιουνται σε ολα τα φορουμς για τους snaps και τις συκευες που τους εχουν οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες που δεν μπορεις και δεν θελεις να κρατησεις την συσκευη στα χερια σου.

Αρα φαντασου τι συμβαινει.

Ζεστανε ενα νερο στους 72+ βαθμους και βαλε το χερι σου...

μα δεν έχει το κινητό γενικός 72 αλλά ο πυρήνας του επεξεργαστή,αν ήταν 72 το κινητό δεν θα μπορούσες να το ακουμπήσεις,και εγώ βλέπω τον επεξεργαστή στο laptop μου να χτυπάει 72αρια αυτό δε σημαίνει οτι όλο το laptop έχει 72 

Δημοσ.

μα δεν έχει το κινητό γενικός 72 αλλά ο πυρήνας του επεξεργαστή,αν ήταν 72 το κινητό δεν θα μπορούσες να το ακουμπήσεις,και εγώ βλέπω τον επεξεργαστή στο laptop μου να χτυπάει 72αρια αυτό δε σημαίνει οτι όλο το laptop έχει 72 

Ναι αλλα το κινητο κλεινει εφαρμογες και απενεργοποιειται ΟΤΑΝ η cpu φτασει στα ορια και ΟΧΙ η θερμοκρασια απο το καπακι,τα κουμπια κλπ του κινητου.

72 βαθμους συνεχομενα δεν μπορει να κρατησει ενα Mobile chip.Ριχνει throttle συνεχομενο.Κατι που συμβαινει κατα κορον στους snaps.Κανε μια ερευνα με σχεδιαγραμματα και θα καταλαβεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2314745

Aντε να το ξαναβαλω.

Οι επιδοσεις μετα απο καποια στιγμη των snaps ΠΕΦΤΟΥΝ κατακορυφα λογω θερμοκρασιων.Το ξερουν ολα τα ξενα sites μονο εδω καθομαστε να εξηγουμαι.

Δημοσ.

Ναι αλλα το κινητο κλεινει εφαρμογες και απενεργοποιειται ΟΤΑΝ η cpu φτασει στα ορια και ΟΧΙ η θερμοκρασια απο το καπακι,τα κουμπια κλπ του κινητου.

72 βαθμους συνεχομενα δεν μπορει να κρατησει ενα Mobile chip.Ριχνει throttle συνεχομενο.Κατι που συμβαινει κατα κορον στους snaps.Κανε μια ερευνα με σχεδιαγραμματα και θα καταλαβεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2314745

Aντε να το ξαναβαλω.

Οι επιδοσεις μετα απο καποια στιγμη των snaps ΠΕΦΤΟΥΝ κατακορυφα λογω θερμοκρασιων.Το ξερουν ολα τα ξενα sites μονο εδω καθομαστε να εξηγουμαι.

αυτό δεν είπα?φυσικά και δεν θα ήταν συνεχόμενα στου 72 βαθμούς 

Δημοσ.

Πολύ καλή η ελληνική γραμματοσειρά... Και βγαίνεις και προτείνεις αυτό το σιχαμα έναντι πλήρους λειτουργικης συσκευής, γιατί βγάζει 5 χιλιάρικα παραπάνω στο antutu?

Αν ήξερες καθόλου από κινητά με λειτoυργικό MIUI, θα ήξερες ότι όσα έχουν την διεθνή έκδοση, η ελληνική γραμματοσειρά τους είναι χάλια όπως λες και εσύ. Για τον λόγο αυτό όλοι βάζουν την ελληνική rom που φαίνεται όπως στην φωτό από κάτω. Τώρα για τον χαρακτηρισμό "σίχαμα", με τα αδιάσειστα επιχειρήματα που παραθέτεις το μόνο που έχω να πω είναι πάω πάσο! Επίσης δεν εξήγησες γιατί το Mi Note Pro δεν είναι πλήρως λειτουργική συσκευή ή επειδή είναι "σίχαμα", το εξηγεί!?

post-347207-0-96804400-1437119011_thumb.jpg

1.Και στο Note 4 ΟΛΑ ανοιχτα τα εχω.Για την διαφορα μνημης που αναφερεις.

2.Για φωτογραφιες ψαξε "note 4 camera images" και θα δεις αν οχι ιδιες καλυτερες.

http://www.esato.com/phonephotos/cam/samsung/sm_n910f/2014090322025q5h8u.jpg

Εχει καλυτερη πιστoτητα στα χρωματα και δεν υστερει πουθενα σε συγκριση με το xiaomi.Αν κοβει το ματι σου βεβαια και μπορεις να καταλαβεις διαφορες.Εδω κινητα δεν ξερεις να ξεχωριζεις που βγαζουν ματι.

3.Ο snapdragon 810 EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.Το ξερουν και οι πετρες.Εδω ολοι σχεδον οι sd εχουν.Αποτυχια σκετη.

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-note-pro-overheating-issues-9833/

https://www.youtube.com/watch?v=UZfcRLwvyD4

https://www.youtube.com/watch?v=uTS_iMYp-0s

Bαλτο λιγα λεπτα σε 3G Ουτε καν 4G δεν σου λεω και θα αρχισεις να βαζεις παγακια στο καπακι πισω.

Ο 5433 ειναι ανωτερος του 810 στα περισσοτερα.Στο δικο μου σε ηρεμια εχω 28 βαθμους και σε games πηγε το ανωτερο στους 35-38 βαθμους.Ειναι 10 βαθμους δροσεροτερος απο καθε snapdragon.

Σε antutu αναλογως ρομ βγαζει 50αρια.

4.Προτιμω super amoled λογω καλυτερων χρωματων αλλα και εντασης τους.Kαλυτερη καταναλωση.

Το θεμα οθονης ειναι καθαρα θεμα ματιου και γουστου.

Την ανωτεροτητα συνεπως του xiaomi μονο εσυ την βλεπεις.

Tελος...

Το NOTE 4 910C το δικο μου το πηρα 520 ευρω.

604 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ λογω capitals.

Δεν έβαλες όμως printscreen να δείχνεις πόση ελεύθερη Ram έχεις. Αναφορικά με την θερμοκρασία, εάν διαβάσεις τα δύο θέματα σε myphone & MIUI, θα δεις ότι ΟΛΟΙ όσοι το έχουν, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφέρει προβλήματα θερμοκρασίας. Τώρα, εάν εσύ που δεν το έχεις το κινητό, το ξέρεις καλύτερα από αυτούς που το έχουν, επίσης πάω πάσο. Αναφορικά με την τιμή και οι δύο έχουμε πρόβλημα λόγω της ίδια αιτίας. Το capital control ανέβασε σήμερα που θέλει να πάρει ο φίλος μας στο Note 4 στην τιμή των 600+ €, ενώ εάν δεν έχεις ήδη λεφτά στον paypal λογαριασμό σου, δεν μπορείς να κάνεις καμία συναλλαγή με το εξωτερικό.

Μάλλον μας κάνεις πλάκα;

Το Ελληνικό και όχι μόνο,και το Ευρωπαϊκο note 4 έχει snapdragon 805(υπάρχει και Ευρωπαϊκό με exynos)

Ανέκαθεν η Samsung έχεις τις καλύτερες οθόνες σε κινητά

Η Samsung έχει απο τις καλύτερες κάμερες κινητων(s5,note 4,s6,και έρχεται NOTE 5)

Για το snapdragon 810 δεν σχολιάζω.... Ο 805 του NOTE 4 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα

Η τιμη του είναι :500-520 τώρα τελευταία ανέβηκε λόγω της πολιτικής κατάστασης

Δεν έχεις αντιπροσωπία Xiaomi στην Ελλάδα

Θα συμφωνήσω με την Tragic σε αυτά.....

Oτι βλεπεις στο cpuz δεκα βαθμους κατω.Δηλαδη 59.

Στο Note 4 και χωρις να κανω τιποτε το cpuz δειχνει 42 βαθμους με 0-1% Load.Τρολλαρει αυστολα.

Διαφορετικα με 69 βαθμους δεν θα μπορουσες να το αγγιξεις.Χρησιμοποιησε τo cpu temp και θα καταλαβεις τι λεω.

Ασε που με 10 λεπτα browsing τετοια θερμοκρασια δεν πιανει εκτος κι αν τρεχεις παραλληλα και αλλες εφαρμογες.Αυτο εσυ το ξερεις.

Εγω με 5433 και μετα απο 45 λεπτα gaming Ν.Ο.V.A 3 εχω 38 βαθμους.

Για να πιασω 59 βαθμους θα πρεπει να παιζει παραλληλα βιντεο,4G κ.α και το κινητο το κρατας ανετα στα χερια σου.

Με snap θα ξεκινουσες τα παγακια.

Οπότε εδώ λες ότι το κινητό ξεκινάει με 25 βαθμούς κελσίου, εφόσον μετράμε -10 απ΄ότι βλέπουμε στο cpu-z!?

post-347207-0-59182200-1437119763_thumb.jpgpost-347207-0-74973200-1437119775_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι την ρε μη χεστούμε θα μου βγάλεις τ' όνομα :P

ε μα και εσύ με αυτό το avatar,πως να μην μπερδευτεί 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά είστε και οι δύο Tragic Να συγκρίνεται το NOTE 4 με οποιοδήποτε άλλο Phablet...

Μισό λεπτό φιλαράκι. Επί 2 σελίδες αυτό καθόμαστε και λέμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...