Προς το περιεχόμενο

note 4 η s6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε παιδιά?

Πρωτα απο ολα ανοιγεις θεμα χωρις να αναφερεις την χρηση του κινητου ή αν τα εχεις δει εστω απο κοντα ή αν σου εχει τραβηξει περισσοτερο καποιο το ενδιαφερον???

Ασε που αυτη την περιοδο εχουν παρει οι τιμες την ανω βολτα και τα Galaxy κοστιζουν οσο τα Iphone .....

Απο μενα παντως χωρις να ξερω χρηση,Galaxy S6 ή S6 edge λογω μικροτερου μεγεθους απο το Note,καθως φανταζομαι με βαση την λογικη αν ηθελες Phablet θα ειχες ηδη παρει το Note.....

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και όμως σε αυτό θα διαφωνήσω.....έχει το Xiaomi Note Pro. Δεν έχει το πενάκι, αλλά σαν κινητό είναι πολύ καλύτερο!

https://www.youtube.com/watch?v=yuMA97lTYq8

https://www.youtube.com/watch?v=4c6YTpupodo

Και για πες μου που είναι καλύτερο το Xiaomi mi Note Pro;

NOTE 4:

1)Η καλύτερη κάμερα σε Phablet

2)Η καλύτερη οθόνη σε Phablet

3)Το μόνο (σχεδόν) Phablet(και όχι μόνο) με αφαιρουμενη μπαταρία

4)Από τα ελάχιστα με Micro sd slot

5)S-pen

6)Multitasking, Multiwindow

• Like 1
Δημοσ.

Και για πες μου που είναι καλύτερο το Xiaomi mi Note Pro;

NOTE 4:

1)Η καλύτερη κάμερα σε Phablet

2)Η καλύτερη οθόνη σε Phablet

3)Το μόνο (σχεδόν) Phablet(και όχι μόνο) με αφαιρουμενη μπαταρία

4)Από τα ελάχιστα με Micro sd slot

5)S-pen

6)Multitasking, Multiwindow

Το Xiaomi Note Pro έχει επεξεργαστή Snapdragon 810, όταν το Note 4 εδώ στην Ελλάδα έχει Exynos 5433 (SM-N910C)(έξω έχω δει έχει Snap 805(SM-N910S) ). Έχει 3GB Ram, ενώ το Note 4GB Ram, που βλέπω μένουν πάνω από 2GB ελεύθερα με όλα ανοιχτά όπως λέει ο κάτοχος...

?thumbnail=1

Η πίσω κάμερα στα χαρτιά είναι καλύτερη (16-13), αλλά για δείτε εδώ εικόνες. Εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω διαφορά. Για selfies, το Note Pro έχει καλύτερη κάμερα στα χαρτιά. Από χωρητικότητα, έρχεται με 64GB. Τώρα εάν δεν σου φτάνουν τα 64, τι να πω...... Ορίστε μάλιστα σε άδειο τηλέφωνο πόσο πραγματικό χώρο έχεις....

?thumbnail=1

Το να έχεις πάντως κάρτα και μνήμη, εγκαθιστόντας εφαρμογές στην κάρτα, εάν δεν είναι class 10 και δεν σου δουλεύει σωστά το link2sd, μπορεί να έχεις πρόβλημα. Η οθόνη του Note 4 είναι Super AMOLED, ενώ του Note Pro είναι IPS, αλλά σε συγκριτικό που έχω δει ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθόνες, για άλλα κινητά, καταλήγουν να εξυμνούν το βαθύ μαύρο και τα πλούσια χρώματα της Super AMOLED και την άριστη φωτεινότητα, την ισορροπία του λευκού χρώματος και την πιστότητα των χρωμάτων της LCD IPS

Σχετικά με τις θερμοκρασίες, που ανάφερε μόνο ένας χρήστης στην αρχή όταν πρωτοβγήκε το κινητό, φαίνεται από τους χρήστες εδώ στην Ελλάδα που το έχουν, να μην το επιβεβαιώνουν

post-347207-0-55668900-1437033725_thumb.jpg

Τώρα από τιμή, το Xiaomi Note Pro έχει βλέπω στα 499.99$ στο to2c και μετά πάει 509.99$ σε Cooli cool και spemall, όταν εδώ στο skroutz το Note 4 ξεκινάει από 604.80€, πάνω από 100€ διαφορά! 

Τώρα για το πενάκι, αν και εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, όποιος θέλει μπορεί να πάρει μία τέτοια θήκη που περιέχει και πενάκι -> 1 - 2 (υπόψιν ότι κάνει για το Note σε θήκη, κάνει και για το Note Pro)

Για την μπαταρία, αναφέρεται σαν μην αφαιρούμενη, αλλά το πίσω καπάκι αφαιρείται. Μάλιστα μέλη στο en.miui έχουν αλλάξει το πίσω μέρος σε μπαμπού, βγάζοντας το καπάκι με βεντούζα. Υποθέτω, εφόσον βγαίνει το πίσω καπάκι, θα μπορεί κάπως και να αλλάξει η μπαταρία εάν χρειαστεί.

Multitasking, Multiwindow, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς ή μάλλον δεν ξέρεις πως είναι το MIUI. Αυτά τα έχουν όλες οι συσκευές που έχουν MIUI....

Δημοσ.

Πολύ καλή η ελληνική γραμματοσειρά... Και βγαίνεις και προτείνεις αυτό το σιχαμα έναντι πλήρους λειτουργικης συσκευής, γιατί βγάζει 5 χιλιάρικα παραπάνω στο antutu?

• Like 1
Δημοσ.

Το Xiaomi Note Pro έχει επεξεργαστή Snapdragon 810, όταν το Note 4 εδώ στην Ελλάδα έχει Exynos 5433 (SM-N910C)(έξω έχω δει έχει Snap 805(SM-N910S) ). Έχει 3GB Ram, ενώ το Note 4GB Ram, που βλέπω μένουν πάνω από 2GB ελεύθερα με όλα ανοιχτά όπως λέει ο κάτοχος...

?thumbnail=1

Η πίσω κάμερα στα χαρτιά είναι καλύτερη (16-13), αλλά για δείτε εδώ εικόνες. Εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω διαφορά. Για selfies, το Note Pro έχει καλύτερη κάμερα στα χαρτιά. Από χωρητικότητα, έρχεται με 64GB. Τώρα εάν δεν σου φτάνουν τα 64, τι να πω...... Ορίστε μάλιστα σε άδειο τηλέφωνο πόσο πραγματικό χώρο έχεις....

?thumbnail=1

Το να έχεις πάντως κάρτα και μνήμη, εγκαθιστόντας εφαρμογές στην κάρτα, εάν δεν είναι class 10 και δεν σου δουλεύει σωστά το link2sd, μπορεί να έχεις πρόβλημα. Η οθόνη του Note 4 είναι Super AMOLED, ενώ του Note Pro είναι IPS, αλλά σε συγκριτικό που έχω δει ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθόνες, για άλλα κινητά, καταλήγουν να εξυμνούν το βαθύ μαύρο και τα πλούσια χρώματα της Super AMOLED και την άριστη φωτεινότητα, την ισορροπία του λευκού χρώματος και την πιστότητα των χρωμάτων της LCD IPS

Σχετικά με τις θερμοκρασίες, που ανάφερε μόνο ένας χρήστης στην αρχή όταν πρωτοβγήκε το κινητό, φαίνεται από τους χρήστες εδώ στην Ελλάδα που το έχουν, να μην το επιβεβαιώνουν

attachicon.giftemperature.jpg

Τώρα από τιμή, το Xiaomi Note Pro έχει βλέπω στα 499.99$ στο to2c και μετά πάει 509.99$ σε Cooli cool και spemall, όταν εδώ στο skroutz το Note 4 ξεκινάει από 604.80€, πάνω από 100€ διαφορά! 

Τώρα για το πενάκι, αν και εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, όποιος θέλει μπορεί να πάρει μία τέτοια θήκη που περιέχει και πενάκι -> 1 - 2 (υπόψιν ότι κάνει για το Note σε θήκη, κάνει και για το Note Pro)

Για την μπαταρία, αναφέρεται σαν μην αφαιρούμενη, αλλά το πίσω καπάκι αφαιρείται. Μάλιστα μέλη στο en.miui έχουν αλλάξει το πίσω μέρος σε μπαμπού, βγάζοντας το καπάκι με βεντούζα. Υποθέτω, εφόσον βγαίνει το πίσω καπάκι, θα μπορεί κάπως και να αλλάξει η μπαταρία εάν χρειαστεί.

Multitasking, Multiwindow, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς ή μάλλον δεν ξέρεις πως είναι το MIUI. Αυτά τα έχουν όλες οι συσκευές που έχουν MIUI....

1.Και στο Note 4 ΟΛΑ ανοιχτα τα εχω.Για την διαφορα μνημης που αναφερεις.

2.Για φωτογραφιες ψαξε "note 4 camera images" και θα δεις αν οχι ιδιες καλυτερες.

http://www.esato.com/phonephotos/cam/samsung/sm_n910f/2014090322025q5h8u.jpg

Εχει καλυτερη πιστoτητα στα χρωματα και δεν υστερει πουθενα σε συγκριση με το xiaomi.Αν κοβει το ματι σου βεβαια και μπορεις να καταλαβεις διαφορες.Εδω κινητα δεν ξερεις να ξεχωριζεις που βγαζουν ματι.

3.Ο snapdragon 810 EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.Το ξερουν και οι πετρες.Εδω ολοι σχεδον οι sd εχουν.Αποτυχια σκετη.

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-note-pro-overheating-issues-9833/

https://www.youtube.com/watch?v=UZfcRLwvyD4

https://www.youtube.com/watch?v=uTS_iMYp-0s

Bαλτο λιγα λεπτα σε 3G Ουτε καν 4G δεν σου λεω και θα αρχισεις να βαζεις παγακια στο καπακι πισω.

Ο 5433 ειναι ανωτερος του 810 στα περισσοτερα.Στο δικο μου σε ηρεμια εχω 28 βαθμους και σε games πηγε το ανωτερο στους 35-38 βαθμους.Ειναι 10 βαθμους δροσεροτερος απο καθε snapdragon.

Σε antutu αναλογως ρομ βγαζει 50αρια.

4.Προτιμω super amoled λογω καλυτερων χρωματων αλλα και εντασης τους.Kαλυτερη καταναλωση.

Το θεμα οθονης ειναι καθαρα θεμα ματιου και γουστου.

Την ανωτεροτητα συνεπως του xiaomi μονο εσυ την βλεπεις.

Tελος...

Το NOTE 4 910C το δικο μου το πηρα 520 ευρω.

604 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ λογω capitals.

Δημοσ.

?thumbnail=1

?thumbnail=1

Το να έχεις πάντως κάρτα και μνήμη, εγκαθιστόντας εφαρμογές στην κάρτα, εάν δεν είναι class 10 και δεν σου δουλεύει σωστά το link2sd, μπορεί να έχεις πρόβλημα. Η οθόνη του Note 4 είναι Super AMOLED, ενώ του Note Pro είναι IPS, αλλά σε συγκριτικό που έχω δει ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθόνες, για άλλα κινητά, καταλήγουν να εξυμνούν το βαθύ μαύρο και τα πλούσια χρώματα της Super AMOLED και την άριστη φωτεινότητα, την ισορροπία του λευκού χρώματος και την πιστότητα των χρωμάτων της LCD IPS

https://www.youtube.com/watch?v=_chJeUKJr6s

attachicon.giftemperature.jpg

Τώρα για το πενάκι, αν και εμένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, όποιος θέλει μπορεί να πάρει μία τέτοια θήκη που περιέχει και πενάκι -> 1 - 2 (υπόψιν ότι κάνει για το Note σε θήκη, κάνει και για το Note Pro)

Μάλλον μας κάνεις πλάκα;

Το Ελληνικό και όχι μόνο,και το Ευρωπαϊκο note 4 έχει snapdragon 805(υπάρχει και Ευρωπαϊκό με exynos)

Ανέκαθεν η Samsung έχεις τις καλύτερες οθόνες σε κινητά

Η Samsung έχει απο τις καλύτερες κάμερες κινητων(s5,note 4,s6,και έρχεται NOTE 5)

Για το snapdragon 810 δεν σχολιάζω.... Ο 805 του NOTE 4 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα

Η τιμη του είναι :500-520 τώρα τελευταία ανέβηκε λόγω της πολιτικής κατάστασης

Δεν έχεις αντιπροσωπία Xiaomi στην Ελλάδα

Δημοσ.

1.Και στο Note 4 ΟΛΑ ανοιχτα τα εχω.Για την διαφορα μνημης που αναφερεις.

2.Για φωτογραφιες ψαξε "note 4 camera images" και θα δεις αν οχι ιδιες καλυτερες.

http://www.esato.com/phonephotos/cam/samsung/sm_n910f/2014090322025q5h8u.jpg

Εχει καλυτερη πιστoτητα στα χρωματα και δεν υστερει πουθενα σε συγκριση με το xiaomi.Αν κοβει το ματι σου βεβαια και μπορεις να καταλαβεις διαφορες.Εδω κινητα δεν ξερεις να ξεχωριζεις που βγαζουν ματι.

3.Ο snapdragon 810 EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.Το ξερουν και οι πετρες.Εδω ολοι σχεδον οι sd εχουν.Αποτυχια σκετη.

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-note-pro-overheating-issues-9833/

https://www.youtube.com/watch?v=UZfcRLwvyD4

https://www.youtube.com/watch?v=uTS_iMYp-0s

Bαλτο λιγα λεπτα σε 3G Ουτε καν 4G δεν σου λεω και θα αρχισεις να βαζεις παγακια στο καπακι πισω.

Ο 5433 ειναι ανωτερος του 810 στα περισσοτερα.Στο δικο μου σε ηρεμια εχω 28 βαθμους και σε games πηγε το ανωτερο στους 35-38 βαθμους.Ειναι 10 βαθμους δροσεροτερος απο καθε snapdragon.

Σε antutu αναλογως ρομ βγαζει 50αρια.

4.Προτιμω super amoled λογω καλυτερων χρωματων αλλα και εντασης τους.Kαλυτερη καταναλωση.

Το θεμα οθονης ειναι καθαρα θεμα ματιου και γουστου.

Την ανωτεροτητα συνεπως του xiaomi μονο εσυ την βλεπεις.

Tελος...

Το NOTE 4 910C το δικο μου το πηρα 520 ευρω.

604 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ λογω capitals.

μετά απο 10 λεπτά στο facebook,πολύ καλή θερμοκρασία για τον exynos στο galaxy alpha,δεν συμφωνείς?

post-140603-0-37642400-1437047145_thumb.png

Δημοσ.

μετά απο 10 λεπτά στο facebook,πολύ καλή θερμοκρασία για τον exynos στο galaxy alpha,δεν συμφωνείς?

Oτι βλεπεις στο cpuz δεκα βαθμους κατω.Δηλαδη 59.

Στο Note 4 και χωρις να κανω τιποτε το cpuz δειχνει 42 βαθμους με 0-1% Load.Τρολλαρει αυστολα.

Διαφορετικα με 69 βαθμους δεν θα μπορουσες να το αγγιξεις.Χρησιμοποιησε τo cpu temp και θα καταλαβεις τι λεω.

Ασε που με 10 λεπτα browsing τετοια θερμοκρασια δεν πιανει εκτος κι αν τρεχεις παραλληλα και αλλες εφαρμογες.Αυτο εσυ το ξερεις.

Εγω με 5433 και μετα απο 45 λεπτα gaming Ν.Ο.V.A 3 εχω 38 βαθμους.

Για να πιασω 59 βαθμους θα πρεπει να παιζει παραλληλα βιντεο,4G κ.α και το κινητο το κρατας ανετα στα χερια σου.

Με snap θα ξεκινουσες τα παγακια.

Δημοσ.

Στο Note 4 και χωρις να κανω τιποτε το cpuz δειχνει 42 βαθμους με 0-1% Load.Τρολλαρει αυστολα.

Διαφορετικα με 69 βαθμους δεν θα μπορουσες να το αγγιξεις.Χρησιμοποιησε τo cpu temp και θα καταλαβεις τι λεω.

Ασε που με 10 λεπτα browsing τετοια θερμοκρασια δεν πιανει εκτος κι αν τρεχεις παραλληλα και αλλες εφαρμογες.Αυτο εσυ το ξερεις.

Για να πιασω 59 βαθμους θα πρεπει να παιζει παραλληλα βιντεο,4G κ.α και το κινητο το κρατας ανετα στα χερια σου.

εσύ χρησιμοποιεις τις εφαρμογές μια μια?πρώτα κλείνεις την μια και μετά ανοίγεις την άλλη?φυσικά και τρέχουν και άλλες εφαρμογές 

και ένα από το mi4i με τον 615 μετά απο 10 λεπτά brownsing με chrome και με υψηλότερη θερμοκρασία 60 μετά απο antutu 

post-140603-0-32124900-1437049644_thumb.png

Δημοσ.

εσύ χρησιμοποιεις τις εφαρμογές μια μια?πρώτα κλείνεις την μια και μετά ανοίγεις την άλλη?φυσικά και τρέχουν και άλλες εφαρμογές 

Τοτε τι μας λες μετα απο 10 λεπτα "browsing";

Ανεβασε βιντεο να δουμε realtime τι τρεχει καθε φορα στο καθε κινητο.Ποσες καρτελες λαι τι εφαρμογες τρεχουν.

Ενα screenshot ειναι αστειο.Δεν αποδεικνυει τιποτε.

Μπορω να τραβηξω κι εγω ενα χωρις να μην κανει τιποτε το κινητο και ενα με φουλ χρηση.

Δημοσ.

δεν νομίζω 

Τοτε τι μας λες μετα απο 10 λεπτα "browsing";

Ανεβασε βιντεο να δουμε realtime τι τρεχει καθε φορα στο καθε κινητο.Ποσες καρτελες λαι τι εφαρμογες τρεχουν.

Ενα screenshot ειναι αστειο.Δεν αποδεικνυει τιποτε.

Μπορω να τραβηξω κι εγω ενα χωρις να μην κανει τιποτε το κινητο και ενα με φουλ χρηση.

ακόμη πιο αστείο είναι οι 28 βαθμοί του note 4,εκτός και αν το έχεις στο ψυγείο 

post-140603-0-44066100-1437050220_thumb.png

post-140603-0-50716800-1437050231_thumb.png

Δημοσ.

Μάλλον μας κάνεις πλάκα; Μάλλον μας κάνει (+)

Το Ελληνικό και όχι μόνο,και το Ευρωπαϊκο note 4 έχει snapdragon 805(υπάρχει και Ευρωπαϊκό με exynos) Σωστός (+)

Ανέκαθεν η Samsung έχεις τις καλύτερες οθόνες σε κινητά Πατάτα πέταξες αλλά δεν πειράζει (-)

Η Samsung έχει απο τις καλύτερες κάμερες κινητων(s5,note 4,s6,και έρχεται NOTE 5) Εεε καλές είναι (+)

Για το snapdragon 810 δεν σχολιάζω.... Ο 805 του NOTE 4 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα Έχει (-)

Η τιμη του είναι :500-520 τώρα τελευταία ανέβηκε λόγω της πολιτικής κατάστασης Όντως (+)

Δεν έχεις αντιπροσωπία Xiaomi στην Ελλάδα Έχει όμως μια χαρά κοινότητα, όχι ότι βέβαια έχει να κάνει (+)

Να είμαστε όμως και λίγο αντικειμενικοί, ναι;

Δημοσ.

Κατι δεν παει καλα.Τραβηγμενο στην εκπνοη το ενα μετα το αλλο ενω τρεχουν παραλληλα.

32 λογω του οτι τρεχουν 2 εφαρμογες.

28-30 αν τρεχει μονο το cpu temp.

Οσο αστειο κι αν σου φαινεται...

post-335789-0-68538100-1437051732_thumb.jpg

post-335789-0-06553600-1437051742_thumb.jpg

Δημοσ.

Κατι δεν παει καλα.Τραβηγμενο στην εκπνοη το ενα μετα το αλλο ενω τρεχουν παραλληλα.

32 λογω του οτι τρεχουν 2 εφαρμογες.

28-30 αν τρεχει μονο το cpu temp.

Οσο αστειο κι αν σου φαινεται...

ναι,το cpu temp διαβάζει την δεύτερη τιμή και όχι την θερμοκρασία του πυρήνα που είναι η πρώτη 

Δημοσ.

ναι,το cpu temp διαβάζει την δεύτερη τιμή και όχι την θερμοκρασία του πυρήνα που είναι η πρώτη 

Το cpu-z ειναι ΠΑΡΑ πολυ ευαισθητο.Μολις το ανοιγω στιγμιαια χτυπαει 61 βαθμους και πεφτει μετα απο λιγο(2 δευτερολεπτα) στους 36 βαθμους.

Αν το αφησω να ηρεμησει μου εδειξε και 31 βαθμους.Αν δεν με πιστευειος ξανα ανεβαζω.

Ο exynos 5433 οντως στην ηρεμια του κινητου εχει 28-30 βαθμους.Ειναι πολυ δροσερος στο δικο μου Note4 τουλαχιστον.

Τι να σου πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...