Προς το περιεχόμενο

note 4 η s6?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Note 4 ...

Πρώτα από όλα σου φτάνουν 24gb και δεύτερο πόσες ώρες χρησιμοποιείς το κινητο;

Το s6 βγάζει 1 μέρα μέτρια προς υπερβολική χρήση ενώ το NOTE 4 1,5

Αν σου φθάνουν 4 ώρες SOT και 24 gb δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το s6

Δημοσ.

To note 4 είναι μία κατηγορία μόνο του και δεν συγκρίνεται με κάποιο άλλο τηλέφωνο, ο υποψήφιος αγοραστής του δεν κοιτάει κανένα άλλο. Ο λόγος είναι το S-pen και αυτά που κάνει.

Αν κάποιος το χρειάζεται, αγοράζει Note 4. Αν όχι, έχει ένα σωρό άλλες επιλογές, χωρίς αυτό, το Note 4 δεν έχει κάποιο άλλο τρομερό προτέρημα έναντι και πολύ φθηνότερων συσκευών.

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζεσαι το πενακι και οσα σου προσφερει,σου φτανει ο χωρος της μνημης του s6(εχεις επιλογη και otg),και δεν σου δημιουργει προβλημα το οτι η μπαταρια δεν ειναι αποσπωμενη πας χαλαρα s6.Σε καθε αλλη περιπτωση το note 4 δεν εχει "αντιπαλο".

Δημοσ.

Βασικα ειναι τελειως διαφορετικα κινητα. Ενοειτε και τα δυο θα σε καλυψουν 100% . Φυσικα αν θες penaki πας νote 4. Αυτο που λενε για την μπαταρια του s6 ειναι αληθεια αλλα εξαρταται τι χρηση κανει ο καθενας...

Βασικα δεν μπορεις να τα συγκρινεις , ειναι 2 κινητα τελειως διαφορετικα.

Το note 4 ειναι ισως το καλυτερο της αγορας phablet.

Το s6 που ειναι σε μεγεθος στα δικα μου γουστα ειναι και αυτο απο τα καλυτερα στο ειδος του...

Οποτε ειναι θεμα τιο σου αρεσει και τι χρειαζεσαι. Εγω πχ note ενω μου αρεσουν πολυ  δεν θα αγοραζα διοτι μου φαινεται τεραστιο και δεν θα με βολευε..

Οποτε ειναι γουστα αυτα!

Δημοσ.

Εαν δεν χρειαζεσαι το πενακι και οσα σου προσφερει,σου φτανει ο χωρος της μνημης του s6(εχεις επιλογη και otg),και δεν σου δημιουργει προβλημα το οτι η μπαταρια δεν ειναι αποσπωμενη πας χαλαρα s6.Σε καθε αλλη περιπτωση το note 4 δεν εχει "αντιπαλο".

Και όμως σε αυτό θα διαφωνήσω.....έχει το Xiaomi Note Pro. Δεν έχει το πενάκι, αλλά σαν κινητό είναι πολύ καλύτερο!

https://www.youtube.com/watch?v=4c6YTpupodo

Δημοσ.

Και όμως σε αυτό θα διαφωνήσω.....έχει το Xiaomi Note Pro. Δεν έχει το πενάκι, αλλά σαν κινητό είναι πολύ καλύτερο!

Είπαμε, όλη η αξία του Note 4 βρίσκεται στο S-pen, αυτό το κάνει μοναδικό. Αν κάποιος δεν το χρειάζεται, έχει ένα σωρό επιλογές, το λιγότερο ισάξιες.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το πενάκι δεν μπορώ να βρω έναν άλλο καλό λόγο που κάποιος θα προτιμήσει το Note4 από το G4.

Οπότε ξεκαθάρισε πρώτα αν θες φάφλετ ή πιο συμμαζεμένο κινητό, και μετά να ακούσεις προτάσεις. Δεν θεωρώ τις 2 συσκευές που έβαλες συγκρίσιμες

• Like 1
Δημοσ.

Με τον snap 810? Μας επεισες

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=4c6YTpupodo

Το πρωτο βιντεο δειχνει μονο φωτογραφιες.

Το δευτερο λεει xiaomi note pro vs note 4 ενω το κινητο ειναι το s6.

O snapdragon 805 ειναι κατωτερος του exynos 5433(50αριζει σε antutu αναλογως της ρομ) ενω ο exynos 7 στο s6 ακομη δεν εχει αντιπαλο.

Εν ολιγοις δεν καταλαβα τι θελεις να πεις με το xiaomi note pro και τις συγκρισεις.

Δημοσ.

Με τον snap 810? Μας επεισες

Και όμως είναι πολύ παρεξηγημένος. Δεν ζεσταίνει όπως είπανε και είναι πολύ καλό το τηλέφωνο. Το έχουν κάποια άτομα στο GR MIUI και λένε τα καλύτερα. Επίσης δες και αυτό στο Gizchina -> Xiaomi Mi Note Pro is currently fastest Snapdragon 810 phone!

Το πρωτο βιντεο δειχνει μονο φωτογραφιες.

Το δευτερο λεει xiaomi note pro vs note 4 ενω το κινητο ειναι το s6.

O snapdragon 805 ειναι κατωτερος του exynos 5433(50αριζει σε antutu αναλογως της ρομ) ενω ο exynos 7 στο s6 ακομη δεν εχει αντιπαλο.

Εν ολιγοις δεν καταλαβα τι θελεις να πεις με το xiaomi note pro και τις συγκρισεις.

Στο βίντεο λέει Note 4 εάν δεις. Λέω, ότι εάν εξαιρέσεις το πενάκι, το Note Pro σαν κινητό είναι καλύτερο από το Note 4.

Δημοσ.

Και όμως είναι πολύ παρεξηγημένος. Δεν ζεσταίνει όπως είπανε και είναι πολύ καλό το τηλέφωνο. Το έχουν κάποια άτομα στο GR MIUI και λένε τα καλύτερα. Επίσης δες και αυτό στο Gizchina -> Xiaomi Mi Note Pro is currently fastest Snapdragon 810 phone!

Στο βίντεο λέει Note 4 εάν δεις. Λέω, ότι εάν εξαιρέσεις το πενάκι, το Note Pro σαν κινητό είναι καλύτερο από το Note 4.

Ρε φιλε μας δουλευεις;

Καταλαβαινεις τι σου λεω ή δεν εχεις ιδεα απο κινητα;

Το βιντεο λεει Note 4 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ S6!

Και θελεις να βγαλεις το xiaomi note pro(με 810 snap)καλυτερο του s6 με exynos 7;

Ποιο fake πεθαινει κανεις.

Ελεος.

Δημοσ.

Ρε φιλε μας δουλευεις;

Καταλαβαινεις τι σου λεω ή δεν εχεις ιδεα απο κινητα;

Το βιντεο λεει Note 4 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ S6!

Εγώ είδα τον τίτλο. Εάν αυτός που έφτιαξε το βίντεο, έκανε λάθος στο κινητό, εγώ που φταίω? Πάντως εφόσον είναι το S6, δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο, αφού είναι άλλη κατηγορία κανονικά. 

Ορίστε ένα σωστό συγκριτικό από το Gizchina στα ιταλικά όμως ->

Δυστυχώς όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα άλλο βίντεο. Όλα τ' άλλα είναι απλώς σύγκριση χαρακτηριστικών, με στατική εικόνα.

Δημοσ.

Εγώ είδα τον τίτλο. Εάν αυτός που έφτιαξε το βίντεο, έκανε λάθος στο κινητό, εγώ που φταίω? Πάντως εφόσον είναι το S6, δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο, αφού είναι άλλη κατηγορία κανονικά. 

Ορίστε ένα σωστό συγκριτικό από το Gizchina στα ιταλικά όμως ->

Δυστυχώς όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα άλλο βίντεο. Όλα τ' άλλα είναι απλώς σύγκριση χαρακτηριστικών, με στατική εικόνα.

Και τι καταλαβες απο αυτο το βιντεο που παρεθεσες;

Οτι το Note4 ειναι κατωτερο;Απο που το συμπεραινεις;

Ξερεις απο κινητα ή κυνηγας μονο βιντεος στην τυχη;

Το Note 4 που δειχνει ειναι με snapdragon με exynos ειναι ακομη πιο δυνατο.

Και σε ρωταω.Που υστερησε το Note 4 σε σχεση με το xiaomi;

Αντε να δω τι καταλαβες απο το βιντεο...

Εδω δεν μπορεσες να καταλαβεις οτι στο βιντεο ηταν αλλο κινητο και οχι το note 4...

Τι προσπαθεις να μου πεις τωρα ενας Θεος ξερει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...