meraklis.gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 γεια σε ολους! σκεφτομαι να αγορασω το παραπανω αναφερομενο ΑΛΛΑ επειδη εχει snapdragon με φοβιζει...η εμπειρια μου απο αυτο το ειδος τσιπακι εφιαλτικη! γνωριζει καποιος να μου πει παραπανω πραγματα? οσο για το τσιπακι μπειτε στο προφιλ μου να διαβασετε τι επαθα με σονυ...
voldemort Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ποσα χρηματα διαθετεις για να δουμε σε κατι σταθερο.
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το A3 εχει πολυ χαμηλη αναλυση οθονης.Δεν θα σου το συνιστουσα. Τα 260 ειναι μια ενδιαμεση τιμη που ειλικρινα σε android δισταζω να σου προτεινω.Εαν π.χ βαλεις στο skroutz οριο 200-300 ευρω, https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2-GB.html?price_max=300.0&price_min=200.001 Mονο Huawei P8 lite ξεχωριζω,κανα Zenfone(με επιφυλαξη λογω κατι αναφορες σε μπαταριες που πεφτουν γρηγορα),και αυστηρα με 290 το Α5(το οποιο εχει snap 410)και οσο να εψαξα δεν βρηκα αναφορα για υπερθερμανση.Ισως το μονο τσιπακι 410 που να μην εχει εντονα τα κουσουρια της εταιρειας και να το εμπιστευθηκε και η samsung. Για 800,810,400 κλπ εχουν υπαρξει σε αλλες μαρκες και εταιρειες αρκετα. Απο την αλλη θα σου πει μετα κανεις εαν ειναι να δωσεις 290 δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε G2 και η συζητηση μετα ξεφευγει...καταλαβαινεις. Για ποια χρηση το θελεις;το 4G σε ενδιαφερει; Aκομη και το xiaomi mi4i(καινουριο)που εμενα απο αποψη χαρακτηριστικων με ενθουσιασε...πηγε η xiaomi και εβαλε snapdragon 615 και ξεκινησαν τα πανηγυρια... http://www.gsmarena.com/xiaomi_starts_rolling_out_mi_4i_update_to_fix_heating_issues-news-12400.php Κριμα διοτι εχει και πολυ καλη τιμη στα 230-250 απο εξωτερικο.(αρκει να σταματησουν και τα capitals φυσικα).
meraklis.gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 με ενδιαφερει να εχει 4g,εριξα μια ματια και γενικα η σονυ μου τραβηξε τη προσοχη,αλλα εχω το φοβο να την πατησω παλι...και γιατι αυτα τα σκρουτζομαγαζα τα εχουν με τοσο μεγαλες διαφορες απο αποψη τιμης,μηπως μαζευουν οτι ελαττωματικο υπαρχει...? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα