panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μιας και σε ένα μήνα περίπου ξεκινά η νέα χρονιά των πρωταθλημάτων αρχίζει σιγά σιγά και το κουμάρι Προσωπικά παίζω αλλά όχι μεγάλα ποσά και χωρίς να ρίχνω το διάβασμα που και καλά λένε ότι θα σε οδηγήσει ταμείο, λίγα πράγματα μόνο ,πιο πολύ θέλω να βασίζομαι σε μια στρατηγική. Την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησα να κυνηγάω μπόμπες σε συστήματα γιατί με τα παρολί και τις μικρές αποδόσεις δεν είδα χαΐρι όπως επίσης και με τα μονά αποδεκτά. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και μπορώ να πω ότι γλυκάθηκα με τις μεγάλες αποδόσεις. Φέτος, δηλαδή τη χρονιά που τελείωσε τα πράγματα ήταν ακριβώς αντίθετα ειδικά με τα Χ που ήρθαν στην Αγγλία κυρίως. Και πάλι όμως λέω να συνεχίσω με τις μπόμπες αλλά πιο συνετά και μετρημένα. Επίσης λέω να εντάξω και αποδόσεις φαβορί αλλά σε μεγάλα νούμερα, ναι μεν θα μειωθεί το κέρδος αλλά θα αυξηθούν οι πιθανότητες σε συνδυασμό με τα DNB που επισης λέω να εντάξω. Εσείς πως παίζετε, ανάλογα ότι κάτσει ή με ένα συγκεκριμένο τρόπο;
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Παίζω κυρίως ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ξέρω καλύτερα τις ομάδες και γενικά παίζω περισσότερο under, over ή σύνολο γκολ αφού έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις (50-50 στο under over ή καλύπτεις πολλά πιθανά αποτελέσματα αν παίξεις 2-3 γκολ πχ)
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ακουμπάω ελληνικό πρωτάθλημα αν και ίσως το αρχίσω και αυτό φέτος. Over/under να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί γιατί ναι μεν είναι 50-50 αλλά οι αποδόσεις μικρές. Και πόσα να βάλεις σε ένα δελτίο, 2 άντε βαριά 3. Κέρδος βγάζεις έτσι;
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ακουμπάω ελληνικό πρωτάθλημα αν και ίσως το αρχίσω και αυτό φέτος. Over/under να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί γιατί ναι μεν είναι 50-50 αλλά οι αποδόσεις μικρές. Και πόσα να βάλεις σε ένα δελτίο, 2 άντε βαριά 3. Κέρδος βγάζεις έτσι; Αν και δεν παίζω πολύ πλέον ναι όταν παίζω έτσι είμαι κερδισμένος
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πόσα παιχνίδια παίζεις και σε τι αποδόσεις;
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πόσα παιχνίδια παίζεις και σε τι αποδόσεις; 1-3 παιχνίδια παίζω συνήθως. Αποδόσεις αυτά που παίζω δίνουν από περίπου 1.45 εώς περίπου 2.20
ANDITHEGREEK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δεν ακουμπάω ελληνικό πρωτάθλημα αν και ίσως το αρχίσω και αυτό φέτος. Over/under να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί γιατί ναι μεν είναι 50-50 αλλά οι αποδόσεις μικρές. Και πόσα να βάλεις σε ένα δελτίο, 2 άντε βαριά 3. Κέρδος βγάζεις έτσι; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ OVER KAI UNDER. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TOTOEUROPES
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Σαφώς. Θεωρώ πάντως ότι είναι από τα πιο δύσκολα κυρίως λόγω της ποιότητάς του. Κακές διαιτησίες πχ.
johnkal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το στοίχημα είναι τζόγος.. δεν υπάρχει καμία τεχνική η στρατηγική που να εφαρμόζεται στην πράξη. Μακροχρόνια θα είσαι χαμένος οπότε 'παιζε για διασκέδαση και μην το κάνεις επιστήμη. 1
petros_samurai Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φυσικα και το στοιχημα κερδιζεται,προσωπικα δεν θα επαιζα αντερ οβερ γιατι εχει τεραστια γκανιοτα και δεν θα επαιζα ποτε στον οπαπ,αν παιξεις οπαπ δεν μπορεις να κερδισεις μαλλον.
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έτσι είναι, κι εγώ θεωρώ ότι κερδίζεται. Άλλωστε είτε κερδίσεις είτε χάσεις με τη γκανιότα ο μπούκερ πάντα κερδισμένος είναι. Το o/u ναι μεν έχει γκανιότα μεγάλη αλλά έχεις και το μεγαλύτερο ποσοστό πιθανότητας.
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Copy-paste από άλλο φόρουμ... Καλά τα surebets αλλα εχουνε τα γνωστά προβλήματα τών μικρωνκαί μη εγνωσμένης φερεγγυότητας εταιρειών.Αν εχει κανει μεγάλο κεφάλαιο ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙυπάρχει ενας τρόπος πολύ ΨΑΓΜΕΝΟΣ απο τόν πρωτο διδαξανταΜΑRATHON , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ < 2 % ΗΜΕΡΗΣΙΟ.1. Επιλέγεις αγωνα πού παιζεται λαιβ αναμεσα σε δυνατο φαβορικαί ασθενη αντιπαλο π.χ. Βασιλεία-Μπελιντσονα2. Παίζεις κατα τού 1/2 η/τ3. Αν στυό ημ. εχουμε 2 ή Χ πάει καλά , ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ4. Αν στό ημιχρονο έχουμε αβεβαιο ασσο δηλ. 1-0 τότε ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 100%τό στοιχημά μας ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ πονταροντας στό διπλό.Μέ τό συστημα αυτό ο συγκεκριμένος παίκτης (MARATHON) καί μέΑρχική κάβα 1.000 ευρω ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΩΝεφθασε σε χρονικη διάρκεια σχετικά μικρή στό δεκαπλασιασμό του,Προσωπικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ. Τι ακριβώς εννοεί, ότι παίζεις 1/ημ και 2 τελικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα