dali13gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγώ απάντησα σε αυτούς που λένε ότι κανένα 400αρι καλά θα είναι άμα βγει και είπα ότι δεν παίζει. Τώρα αν θα πουλήσει σε αυτή την τιμή, είναι άλλο θέμα.
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγώ απάντησα σε αυτούς που λένε ότι κανένα 400αρι καλά θα είναι άμα βγει και είπα ότι δεν παίζει. Τώρα αν θα πουλήσει σε αυτή την τιμή, είναι άλλο θέμα. Γι'αυτο και εβαλα και τα 2 ενδεχομενα μεσα. Ειτε 500 ειτε 400 ο καθενας κινειται οπως μπορει. Σημασια εχει οτι μετα απο λιγο καιρο θα μπορεσει να το αγορασει αν του αρεσει. Αυτη ειναι η διαφορα.
xifiassamsung Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εδω που τα λεμε η τεχνολογια εχει παει σε ενα σημειο που η περσινη ναυαρχιδα ακομα κ η προπερσινη δε διαφερει πρακτικα σαν εμπειρια στο μεσο γκατζετακια χρηστη.ειδικα τα samsung (που παρα το απαραδεκτο σχεδιο κ gui κατ εμε)εχουν απτις καλυτερες οθονες κ καμερες στην αγορα.τι παραπανω να ζητησεις απτην οθονη του alpha του note 4 η του s5?φανηκε νομιζω κ απτον ματαιο νεωτερισμο του S6edge αυτο..εχω πραγματικη περιεργεια να δω ποιο θα ειναι το επομενο βημα σχεδιαστικα κυριως. εκτος κ αν λεγοντας για ναυαρχιδες μιλαμε μονο για σκορ στο antutu..
exor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 <p>Δεν είναι iPhone. Άρα δεν είναι iPhone</p> <p>Απόδειξα αρκετές φορές εδώ μέσα ότι το jail broken iOS κάνει ακριβώς τα ίδια με ένα android και κάποια παραπάνω χωρίς παραμικρή lag με υπερβολικά κατώτερα "specs". Έδωσα αρκετά link για τα hardwar ότι τελίκα δεν είναι καθόλου κατώτερα. Αλλά ο καθένας γύρναγε την συζήτηση άλλου. Απλώς στους περισσοτερους δεν αρέσει η αλήθεια. Διότι στην τελική βλέπουμαι πως οι android users νομίζουν πως είναι power users και ξύπνιοι όμως ήταν είναι και θα είναι beta testers.</p> <p>Και γι αυτό το λόγο σταμάτησα να σας παίρνω στα σοβαρά.</p> κοιτα "τελίκα" εισαι μυρωδιας εντελως να δωσεις λινκ απο κανα sponsored by apple σαιτακι απλα αποδεικνυεις οτι δε καταλαβαινεις καν για το τι μιλας ..απλα εισαι οπαδος , οπως δυστηχως και το 90% των ελληνων .. ωραιο το 6 ..και γρηγορο αλλα μια και ειχα ολα τα iphone εκτος του 5ς και το 6 τοχω παρει για τη δικια μου (που μου τη λεει πλεον θελει παλι αντροιντ) αλλα οσα jaibreak και να κανεις παλι itunes θες παλι μια photo δε μπορεις ευκολα να στειλεις..να κατεβασεις να στειλεις ευκολα ενα gmail ..και αλλα.. δεν ειναι το ιδιο.. σιγουρα το ιος ειναι πιο optimized ..αλλα και της μαριας που λειτουργω το 6αρι note 4 kai s5 kai s6 δεν ειναι..ωραιο ..αλλα.. το εν λογω κινητο ειναι απλα τελειο.. αν δεν εχεις για νοτε εδω με κλειστα ματια
Twinheart Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Απ οτι ειδα στο ιντερνετ την υποδοχη για τα ακουστικα την εχει στα δεξια της υποδοχης για φορτηση απλα εδω ειναι κομμενες οι εικονες σε αυτο το σημειο!
apollotonkosmo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Παρε το iPhone 6 που ειναι καλυτερο, πιο ευχρηστο, πιο κυριλε, και δεν εχει και καθολου εγκατεστημενο bloatware. Σαν το iOS δεν υπαρχει αλλο λειτουργικο σε mobile. nexus 5/6? Android AOSP νομίζω πως παιζει μπαλα ανετα με το iOS
tetra82 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Παρε το iPhone 6 που ειναι καλυτερο, πιο ευχρηστο, πιο κυριλε, και δεν εχει και καθολου εγκατεστημενο bloatware. Σαν το iOS δεν υπαρχει αλλο λειτουργικο σε mobile. Το iOS 9 θα έχει προεγκατεστημένα τα εξής: Homekit, Newstand, Find My Friends, Find My Phone, Gamecenter, iBooks, Passbooks, Stocks, Notes, Apple Watch. Την ίδια στιγμή το Galaxy S6 έχει προεγκατεστημένα: BBC, Flipboard, GalaxyAppsWidget, Gear VR, Hancom Office, My Interests, OneDrive, OneNote, PhotoStudio, Amazon. Σε κανένα απο τα 2 λειτουργικά δεν αναφέρω apps όπως το Milk Music/Apple Music, τα app stores τους ή services όπως health κτλ. Εγώ λοιπόν μετράω 11 apps για το iOS, τα οποία btw δεν μπορείς να τα καταργήσεις αν δεν είσαι JB και 10 για το S6 τα οποία ΟΛΑ μπορείς να τα κάνεις disable (δηλαδή να μην τρέχουν ώστε να καταναλώνουν πόρους) και αν είσαι root να τα σβήσεις εντελώς. Εξήγησέ μου λοιπόν πως το S6 έχει bloatware και πως το iPhone δεν έχει χωρίς να μας πεις τα κλασσικά "iPhone is AWESOME Suck it all" σαν 12χρονο fanboy 2
Beltfed Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το iOS 9 θα έχει προεγκατεστημένα τα εξής: Homekit, Newstand, Find My Friends, Find My Phone, Gamecenter, iBooks, Passbooks, Stocks, Notes, Apple Watch. Την ίδια στιγμή το Galaxy S6 έχει προεγκατεστημένα: BBC, Flipboard, GalaxyAppsWidget, Gear VR, Hancom Office, My Interests, OneDrive, OneNote, PhotoStudio, Amazon. Σε κανένα απο τα 2 λειτουργικά δεν αναφέρω apps όπως το Milk Music/Apple Music, τα app stores τους ή services όπως health κτλ. Εγώ λοιπόν μετράω 11 apps για το iOS, τα οποία btw δεν μπορείς να τα καταργήσεις αν δεν είσαι JB και 10 για το S6 τα οποία ΟΛΑ μπορείς να τα κάνεις disable (δηλαδή να μην τρέχουν ώστε να καταναλώνουν πόρους) και αν είσαι root να τα σβήσεις εντελώς. Εξήγησέ μου λοιπόν πως το S6 έχει bloatware και πως το iPhone δεν έχει χωρίς να μας πεις τα κλασσικά "iPhone is AWESOME Suck it all" σαν 12χρονο fanboy Το Galaxy S6 καταρχην εχει το μισο bloatware σε σχεση με ολα τα αλλα μοντελα της Samsung. Αλλα οκ. Το Notes, iBooks, Stocks, Notes, Find My Phone κτλ δεν ειναι bloatware, ειναι deafult apps του iOS. Σε αντιθεση με το BBC, Flipboard, Amazon, GalaxyAppsWidget, κτλ που ειναι καθαρα bloatware τριτων εταιρειων, και δεν περιεχονται στο καθαρο Android. Επισης το iPhone δεν κολλαει ουτε εχει κανενα θεμα με τη RAM του, οποτε δεν με νοιαζει τι εχει εγκατεστημενο και τι τρεχει απο πισω. Οι μισοι κατωχοι iPhone δεν κλεινουν ουτε καν τις εφαρμογες του background, πολλοι δεν ξερουν ουτε καν οτι γινεται αυτο. Και δεν εχουν κανενα μα κανενα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα