Προς το περιεχόμενο

Windows 7... Home Premium, Professional ή Ultimate;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα...

Δεν ξέρω αν έχει ανοίξει ξανά παλαιότερα το συγκεκριμένο θέμα (έψαχνα τόση ώρα και δεν το βρήκα πουθενά), αλλά όπως γράφει και ο τίτλος του νήματος, ποια από τις τρείς αυτές να επιλέξω και γιατί;

Να πω ότι ήδη "τρέχω" το PC με Windows 7 32 bit εδώ και κανα 2-3 χρόνια, αλλά ύστερα από μία πολύ μικρή αναβάθμιση που του έκανα με CPU, SSD και μνήμη, θέλω να κάνω ένα clean install, καθώς και να "εκμεταλευτώ" στο έπακρο την 4 GB (πλέον) μνήμη του. Οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ πάω σε κάποια 64μπιτη έκδοση...

Τι διαφορές έχουν λοιπόν μεταξύ τους αυτές οι 3 εκδόσεις και ποια θα μου ταίριαζε εμένα; Να πω ότι δεν είμαι gamer στο PC (έχω το PS3 για αυτή τη δουλειά) και ότι το PC χρησιμοποιείται καθαρά για ταινίες, μουσική, browsing, κατέβασμα, torrents, φωτογραφίες, κανα βίντεο και διάφορες εφαρμογές επικοινωνίας...

Να αναφέρω επίσης και το τρέχον (πλέον) setup μου, το οποίο αν και παλιό, την κάνει καλά ακόμα τη δουλίτσα του... Στις παρενθέσεις είναι το hardware πριν την αναβάθμιση...

Mobo: ASUS A8N-SLI Deluxe

CPU: AMD Opteron 175 dual core @2.2 gHZ <--- (AMD Athlon 64 3500+)

GPU: AMD Radeon HD 5450

RAM: 4 x 1 GB DDR 333 dual channel <--- (2 x 1 GB, 2 x 512 MB)

HDD: SSD 128 GB & TRIMM enabled <--- (HDD 250GB)

Με βάση λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά, ποια προτείνετε εσείς να επιλέξω;

(Και φαντάζομαι πως σίγουρα θα συμφωνείτε όλοι για 64μπιτη έκδοση!)

Ευχαριστώ...

(Και σόρρυ αν σας κούρασα ή έχει ανοίξει ξανά αυτό το ερώτημα και δεν το βρήκα...)

Δημοσ.

αν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις pro η ultimate (για επαγγελματικούς κλπ σκοπούς) θα γνώριζες σίγουρα τις διαφορές τους.

Εφόσον είσαι απλός χρήστης η home θα σε καλύψει.

Η έκφραση "μα για να τα λένε ultimate θα είναι καλύτερα" δεν ισχύει (εν μέρει) Ναι μεν έχουν πράγματα που δεν τα έχουν οι υπόλοιπες αλλα πρέπει να είσαι advanced χρήστης για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η έκφραση "μα για να τα λένε ultimate θα είναι καλύτερα" δεν ισχύει (εν μέρει)

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο άνοιξα το νήμα αυτό, συνονόματε... Γιατί κάπου έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν είναι απαραίτητα ντε και καλά καλύτερα σε όλα...

Και κυρίως να μάθαινα ποια καλύπτει εμένα...

Πράγμα το οποίο, πήρα την απάντηση που ήθελα και σε ευχαριστώ για αυτό!  :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...