tagmas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλησπερα στο forum, Υπαρχει καποιος που εχει αγορασει το κινητο αυτο απο το eshop.gr? Σας ρωταω γιατι στο site γραφει : H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού, Δεν με πειραζει να ειναι το menu στα αγγλικα αρκει ομως να μπορω να γραψω ενα μηνυμα στα Ελληνικα. Το πληκτρολογιο δηλαδη να υποστιρίζει την Ελληνικη γλώσσα. Αν το ξερει καποιος ας με φωτησει πριν το αγοράσω!!
darksider13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 οταν βαλεις την καρτα sim θα εχεις ελληνικο μενου και ελληνικα στα μηνυματα, απλα προφανως το βιβλιαρακι και το κουτι το κινητου θα ειναι μονο στα αγγλικα τιποτα αλλο, κανε την αγορα αφοβα
tagmas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Λες ε? Αυτο πιστευω και εγω γιατι ετσι ηταν και το S4 που ειχα αγορασει κλασσικα απο skroutzμαγαζο .To κουτι ηταν στα γαλλικα και οι οδηγιες.Οταν το ανοιξα κατεβασα κανονικα την ελληνικη γλωσσα και δεν ειχα θεμα. Απλα εδω κολλησα λιγο γιατι αν πας ας πουμε σε αλλο κινητο (π.χ στο huawei ascend P7 Pink GR) εκει γραφει : H συσκευή διατίθεται με Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα μενού και έχει την δυνατότητα αποστολής και λήψεις SMS, Email στα Ελληνικά καθώς διαθέτει Ελληνικό Πληκτρολόγιο. Αν υπάρχει και καποιος ακομα να το επιβεβαιωσει δε θα με χαλαγε!! Thnx anyway!!!
darksider13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αν θες κανε κανε τηλ. στο e-shop για να σιγουρευτεις για εσενα ποιο πολυ, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ελληνικο μενου κ ελληνικο πληκτρολογιο.
tagmas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Τηλφωνικα τους καλεσα και εκανα την παραγγελεια. Ο υπαλληλος μου ειπε οτι το menu θα ειναι μονο Αγγλικα. Δεν τον ρωτησα παραπανω γιατι δεν εχω προβλημα το menu να ειναι αγγλικα . Αλλα ΜΟΝΟ το menu!! Μετα ομως ειδα και τα αλλα (τι εγραφε στα αλλα κινητα μεσα στο site ) και λεω κατσε να ρωτησω εδω... Αυριο που θα παω απο το καταστημα τους θα μαθω. Ελπιζω να ξερουν και αυτοι!! Thnx again .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα