maddoctor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 And let the battle begin (μόνο μην γίνει της #$$%@ από τις αντιπαραθέσεις) Ξεκινάω εγώ λοιπόν με το Xiaomi Mi3w 64GB 5.2.13 ROM
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Nexus 5 full stock Δεν ξερω γιατι βγαζει non verified. Το wifi ηταν ανοιχτο την ωρα του τεστ...but whatever...
arc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τι μου θυμίσατε ... εχω χρόνια να παίξω το παιχνίδι «ποιος την εχει πιο μεγάλη» 3
overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι να το κανετε αυτο, τουλαχιστον καντε το με ενα προγραμμα της προκοπης (3d mark, basemark etc...)
maddoctor Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι να το κανετε αυτο, τουλαχιστον καντε το με ενα προγραμμα της προκοπης (3d mark, basemark etc...) Το antutu είναι το πιο διαδεδομένο. Είχα ανεβάσει αποτελέσματα με το pcmark της Futuremark, εταιρεία σοβαρή και αξιόπιστη σε αυτόν τον τομέα, αλλά κανένας δεν ακολούθησε, άσε που θέλει 400ΜΒ για την εγκατάσταση!
overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το antutu είναι το πιο διαδεδομένο. Είχα ανεβάσει αποτελέσματα με το pcmark της Futuremark, εταιρεία σοβαρή και αξιόπιστη σε αυτόν τον τομέα, αλλά κανένας δεν ακολούθησε, άσε που θέλει 400ΜΒ για την εγκατάσταση! Μπορει να ειναι το πιο διαδεδομενο, αλλα δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο.
Karamol3golas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εχε χαρει που δεν μπορω να βγαλω screenshot την οθονη του xperia sola μου(λογω της custom rom υποθετω) αλλιως θα σας εδειχνα ολους σας Xperia sola,eXperience rom[ATTACH]897597[/ATTACH]
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα Μιας και το Benchmarking έχει περάσει πλέον και στα smartphones μας ανοίγω αυτό το θέμα για όποιον θέλει να βάλει τα αποτελέσματα που παίρνει από το κινητό / κινητά του με διάφορα προγράμματα για benchmarks ωστέ να δούμε που βρισκόμαστε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο πρόγραμμα θέλετε και να προτείνετε για να δοκιμάσουν όλοι. Επίσης αν έχετε κάνει root το κινητό σας και ασχολείστε με αυτό το " σπορ " με άλλες ρυθμίσεις κτλπ ώστε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε αν θέλετε να το αναφέρετε και αυτό , απλά εδώ να αναφέρω ότι είναι στην κρίση του καθενός τις ρυθμίσεις θα κάνει και οποιοσδήποτε κάνει ότι κάνει είναι με δικιά του ευθύνη και μόνο για τυχόν ζημιά που θα προκληθεί.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ωραιο νημα SPANK.... Το elephone p3000s 64bit μου... Θα μπορουσε πολυ πανω απο 40k αλλα η ρομ της elephone ειναι σκουπιδι full of bugs... Ελπιζω σε custom lollipop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα