txcellas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια δν ξερω καν τι ειναι το lubundu! Σαν αρρώστια ακούγεται! Πέρα απο την πλάκα θα ήθελα να το δοκιμάσω να δω αν με βολεύει απλα έχω (οπως εχετε εύκολα καταλάβει ) κάποιες απορίες. Η διαδικασία φορμαρισματος ειναι κλασικά η ίδια με τα windows?
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ακολουθα αυτον http://www.pcsteps.gr/28537-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-lubuntu-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AE-ram/τον οδηγό, δε νομιζω να βρεις καμια δυσκολία
borealisnor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 καλησπέρα έχω ενα eee 901 καπου παρατημενο που χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα αλλα θυμαμαι οτι εχει απιστευτη μπαταρια κ θα με βολευε να το φερω παλι στη ζωη. Μιας κ δασκαλα δεν εχω ιδεα απο τεχνολογια αν κ μαρεσει πολυ αν λαβετε υποψη αυτο υπάρχει κατι που μπορω να κανω για να το συνεφερω; θυμαμαι ειχε ελαχιστο σκληρο δισκο κ δεν μαφηνε να κανω τιποτα.ειχα σβησει οτι ειχε κ δεν ειχε απο προγραμματα! τι προτεινετε κ αν το παω σε τεχνικο τι κοστος να υπολογιζω περιπου;αξιζει τον κοπο; ευχαριστω!
tyf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 παιδια εχω ενα τετοιο netbook (900A ιδιο νομιζω) και το εχω για ψιλοδουλειες οταν χρειαζομαι δουλειες εξω (στο μηχανακι η στο αμαξι για προγραμματισμο.) καταρχην το μηχανημα ειναι αργο. βασικος λογως ειναι ο ssd του που ειναι και μικρος και πολυ αργος. η μνημη ram αναβαθμιζεται ευκολα σε 2 gb μπορειτε να την αλλαξετε και μονοι σας. ο ssd το ιδιο, εγω ειχα βαλει ενα runcore 32gb και εχει διαφορα. το μονο προβλημα ειναι οτι σε windows 7 νομιζω και πανω δεν αναγνωριζεται η καρτα γραφικων. (στα 8 σιγουρα) μια καλη εκδοση ηταν κατι xp lite που ειχα βρει δεν ειχαν τιποτα μεσα αλλα δουλευε με 256μνημη! τωρα του φοραω windows 8 δουλευει καλα αλλα δεν εχει drivers για την καρτα οποτε εχει χαμηλη αναλυση κτλ. επισης υπαρχει ενα exe λεγεται eeectl το οποιο σας επιτρεπει να κανετε Overclock η underclock και να ρυθμιζεται φωτεινωτητα οθονης (εκτος των οριων που εχει απο τα κουμπια) και τους ανεμηστηρες για να μην καιγεται η cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα