Προς το περιεχόμενο

Format σε asus Eee 901

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δν ξερω καν τι ειναι το lubundu! Σαν αρρώστια ακούγεται! :P

Πέρα απο την πλάκα θα ήθελα να το δοκιμάσω να δω αν με βολεύει απλα έχω (οπως εχετε εύκολα καταλάβει ) κάποιες απορίες.

Η διαδικασία φορμαρισματος ειναι κλασικά η ίδια με τα windows?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα έχω ενα eee 901 καπου παρατημενο που χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα αλλα θυμαμαι οτι εχει απιστευτη μπαταρια κ θα με βολευε να το φερω παλι στη ζωη.

Μιας κ δασκαλα δεν εχω ιδεα απο τεχνολογια αν κ μαρεσει πολυ

αν λαβετε υποψη αυτο υπάρχει κατι που μπορω να κανω για να το συνεφερω;

θυμαμαι ειχε ελαχιστο σκληρο δισκο κ δεν μαφηνε να κανω τιποτα.ειχα σβησει οτι ειχε κ δεν ειχε απο προγραμματα!

τι προτεινετε κ αν το παω σε τεχνικο τι κοστος να υπολογιζω περιπου;αξιζει τον κοπο;

ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια εχω ενα τετοιο netbook (900A ιδιο νομιζω)  και το εχω για ψιλοδουλειες οταν χρειαζομαι δουλειες εξω (στο μηχανακι η στο αμαξι για προγραμματισμο.)

καταρχην το μηχανημα ειναι αργο.

βασικος λογως ειναι ο ssd του που ειναι και μικρος και πολυ αργος.

η μνημη ram αναβαθμιζεται ευκολα σε 2 gb μπορειτε να την αλλαξετε και μονοι σας.

ο ssd το ιδιο,  εγω ειχα βαλει ενα runcore 32gb και εχει διαφορα. 

το μονο προβλημα ειναι οτι σε windows 7 νομιζω και πανω δεν αναγνωριζεται η καρτα γραφικων. (στα 8 σιγουρα)

μια καλη εκδοση ηταν κατι xp lite που ειχα βρει δεν ειχαν τιποτα μεσα αλλα δουλευε με 256μνημη!

τωρα του φοραω windows 8 δουλευει καλα αλλα δεν εχει drivers για την καρτα οποτε εχει χαμηλη αναλυση κτλ.

επισης υπαρχει ενα exe λεγεται eeectl   το οποιο σας επιτρεπει να κανετε Overclock η underclock και να ρυθμιζεται φωτεινωτητα οθονης (εκτος των οριων που εχει απο τα κουμπια) και τους ανεμηστηρες για να μην καιγεται η cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...