Προς το περιεχόμενο

Format σε asus Eee 901

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το on board εχει επιλογες μονο enable και disable. το προσπαθησα 100 φορες αλλα ματαια. μου βγαζει το παραπανω μηνημα. παιζει το προβλημα να ειναι απο τα windows που θελω να εγκαταστησω;

Δημοσ.

ολα οσα δοκιμασα (κατεβασα κανα 3-4 windows xp) εχουν την ιδια καταληξη. Ολα μου βγαζουν την μπλε οθονη και το μηνυμα που λεει οτι δεν εχει αλλα windows nt προεγκατεστημενα μεσα για να συνεχισει!

Δημοσ.

οχι φιλε δν υπαρχει κατι σχετικο. τα εψαξα ολα. Το αhci ειναι μηπως για hdd μονο; Το netbook εχει ssd

μεχρι τωρα προσπαθησα win xp professional x86 (2013), win pro x86, win xp professional (2014)

ολα μεχρι στιγμης οταν ανοιγει το usb για φορματ μου λενε να πατησω f2 για recovery και f6 για να εγκαταστησει ενα τριτο μερος (ακριβως δεν καταλαβα)

εγω το αφηνω να τρεξει και βγαζει την μπλε οθονη που λεει: no prenious version of windows NT can be found on your computer. Setup cannot verify that you qualify to install this upgrade product.

Ειτε πατησω f2 ειτε f6 το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!

ειναι οκ αυτο;

post-218027-0-96832800-1437829632_thumb.png

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ολα. Δυστυχως προσωπικα δεν μπορω να σε βοηθησω. Δεν μπορω να καταλαβω. Ισως καποιος πιο εμπειρος χρηστης να βοηθησει.

Δημοσ.

Το F6 και F2 στα ζητά κατά την εκκίνηση σε περίπτωση που θες να παρέμβεις προ της εγκαταστάσεως. F6 για να φορτώσεις driver για τον ελεγκτή του δίσκου σε περίπτωση που δεν βλέπει τον δίσκο και F2 για να κάνεις repair. Αν δεν πατήσεις τίποτα αυτό προχωρά στην αρχική φάση για να κάνεις εγκατάσταση.
Δες το παρακάτω βίντεο και πες μας που σε βγάζει..
https://www.youtube.com/watch?v=7Sp_A8ub9qs

Απερνεργοποίησαι από το Bios το quick boot και αν βρεις επιλογή για supported OS, επέλεξε XP(στο bios πάντα).

Δημοσ.

Το F6 και F2 στα ζητά κατά την εκκίνηση σε περίπτωση που θες να παρέμβεις προ της εγκαταστάσεως. F6 για να φορτώσεις driver για τον ελεγκτή του δίσκου σε περίπτωση που δεν βλέπει τον δίσκο και F2 για να κάνεις repair. Αν δεν πατήσεις τίποτα αυτό προχωρά στην αρχική φάση για να κάνεις εγκατάσταση.

Δες το παρακάτω βίντεο και πες μας που σε βγάζει..

https://www.youtube.com/watch?v=7Sp_A8ub9qs

Απερνεργοποίησαι από το Bios το quick boot και αν βρεις επιλογή για supported OS, επέλεξε XP(στο bios πάντα).

ειτε πατησω f2 ειτε f6 ειτε αφησω την εγκατασταση δεν γινεται κατι διαφορετικο. Γι αυτο ειπα μηπως το προβλημα ειναι στα bios και οχι στο φορματ

Δημοσ.

Δηλαδή αν ΔΕΝ πατήσεις τπτ και το αφήσεις απλά ελεύθερο να φορτώσει σου βγάζει πάλι την ίδια οθόνη? Πως δεν προ-υπάρχει λειτουργικό? Γιατί αν ναι, με καμία δύναμη! Στην οθόνη αυτή πάει μόνο αν πατήσεις F2!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...