txcellas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια! Έχω το εξής προβλημα εδω και χρονια αλλα ποτε δν ασχολήθηκα σοβαρά και αποφάσισα να τ κανω τωρα. Έχω το συγκεκριμένο NetBook απο το 2007. Εγινε φορματ πριν κανα 2-3 χρονια και απο τοτε οπότε προσπαθώ μόνος τα κανω σκατα!! Μπαίνω bios και βάζω σαν πρώτη επιλογή για να γίνει το φορματ η θύρα USB (έχω εγκαταστήσει ήδη σε φλασακι τα windows). Αποθηκεύω βγαίνοντας και ποτε μα ποτε δν ξεκινά η διαδικασία σωστά. Όσες φορες τα έχω καταφέρει εξαιτίας κάποιων βασικών αρχείων των windows που λείπουν ακυρώνεται η διαδικασία.. Οποίος μπορεί να μ βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! (Σε PC έχω κανει φορματ αλλα στο netbook ποτε) Υπάρχουν απειρα tutorials αλλα και παλι δεν τα καταφέρνω..
Alex-V Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για αρχη, ποια windows προσπαθεις να του περασεις και πως προσπαθεις να του τα περασεις? Τι εννοω, με ποιο προγραμμα περασες σε φλασακι τα windows?
geioannou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Τι αρχείο με τα windows που έχεις βάλει στο φλασκί είναι δοκιμασμένο κάπου αλλού; η είναι εκεί η πρώτη φορά που το δοκιμάζεις; μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο. Επίσης γιατί δεν του βάζεις το δικό του λειτουργικό από το recovery ;
txcellas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μεσα στο netbook εχω windows xp και θελω να περασω καποια windows xp προγενεστερα. Οχι δεν ειναι δοκιμασμενα αλλα ξερω οτι λειτουργουν (μου τα εδωσε φιλος) Ειναι σε φλασακι. Απλα θελω αν υπαρχει ειτε σε αλλο θεμα ειτε να με βοηθησετε σιγα σιγα με τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω..
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μεσα στο netbook εχω windows xp και θελω να περασω καποια windows xp προγενεστερα. Πόσο προγενέστερα; Γιατί οι πρώτες εκδώσεις δεν είχαν ούτε καν καλή υποστήριξη για usb... Αν το μήνυμα που σου βγάζει είναι hal.dll is missing μπορεί να είναι και λόγου διαμερισμάτων(που καλό είναι να μας πεις τι παίζει) θέλει να είναι στην αρχή του δίσκου για να περαστούν χωρίς πρόβλημα και τα πρώτα xp βλέπουν μόνο μέχρι 128gb διαμέρισμα.
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πόσο προγενέστερα; Γιατί οι πρώτες εκδώσεις δεν είχαν ούτε καν καλή υποστήριξη για usb... Αν το μήνυμα που σου βγάζει είναι hal.dll is missing μπορεί να είναι και λόγου διαμερισμάτων(που καλό είναι να μας πεις τι παίζει) θέλει να είναι στην αρχή του δίσκου για να περαστούν χωρίς πρόβλημα και τα πρώτα xp βλέπουν μόνο μέχρι 128gb διαμέρισμα. Μιλαμε για 2007 και εγω το εκανα φορμαρισμα (φιλος βασικα) το 2009 οποτε απο τοτε ειμαι με αυτο το λογισμικο. Σε οποιαδηποτε ενεργεια προσπαθω μου βγαζει σφαλματα και αισθανομαι οτι δεν ξερω καν τη διαδικασια του φορμαρισματος γι αυτο ζηταω βοηθεια. Καταρχην ας πουμε οτι εχω τωρα μια εκδοση πχ xp 2.0.1 μπορω να περασω την 2.0.0. ;
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τι θες να σου πούμε; Πρέπει να περάσεις το λιγότερο xp με το sp2 ,για να δει δίσκο με πάνω από 126gb ,και πάλι μπορεί να μην δουλέψει και να πρέπει να περάσεις αναγκαστικά xp με sp3 που είναι τα τελευταία. Ακόμα και τότε μπορεί να μην γίνεται εγκατάσταση αν δεν περάσεις πρώτα driver στα αρχεία εγκατάστασης και φτιάξεις νέο δισκάκι (windows xp slipstream) Εσύ δεν μας λες ούτε ποια xp είναι ούτε τι δίσκο έχεις ούτε τίποτα,πως να βοηθήσουμε;
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ο δικσκος εχει χωρητικοτητα 12 gb και ειναι χωρισμενος σε 2 διαμερισματα. Τα xp sp3 εχω!
Alex-V Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Βαλε το flash usb, και περασε το iso με αυτο το προγραμμα. https://rufus.akeo.ie/
txcellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ωραια το εκανα σε usb flash. πως θα γινει τωρα που στο netbook δεν ανοιγουν καν τα windows;
txcellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ναι φορματ θελω. Να σε ενημερώσω λιγο μπας κ μπορέσεις να με βοηθήσεις. Το netbook ειναι παλιο. Πριν χρονια το φορμαρε φίλος κ δεν έχω τη δυνατότητα για recovery πλέον. Προσπάθησα απειρες φορες να κανω φορματ κ το μονο που κατάφερα ειναι στον 1 δίσκο να δημιουργήσω 2 windows xp. Το 2ρο που δημιούργησα λόγο κάποιον αρχείων που δεν υπήρχαν κατα την εγκατάσταση μου έμεινε αμανατη κ ετσι κάθε φορά με την έναρξη του netbook επέλεγα λειτουργικό. Τωρα, μπήκα στα bios και απο οτι κατάλαβα εκανα μεγάλη βλακεία (2 μερες τωρα το πειράζω κ προσπαθώ να βρω λύση) και κατέληξα σε αυτο το αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα