Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θα ηθελα τη βοηθεια σας στο παρακατω θεματακι :

εχουμε 2 σπιτια σε αποσταση περιπου 300μ το ενα απο το αλλο, να πω πως εχουν οπτικη επαφη και δεν υπαρχει καποιο σοβαρο εμποδιο αναμεσα τους (μεσολαβουν καποια χωραφια).Πως θα προτεινατε να στειλω ιντερνετ (wifi) απο το σπιτι που εχει σε αυτο που δεν εχει? Με powerline δεν γινετε ειναι διαφορετικο δικτυο Δεη, υποθετω με καποια/ες εξωτερικες κεραιες ,αλλα θα ηθελα να ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα λειτουργισει για να μη παραγγειλω κατι και μετα μου μεινει!

Δημοσ.

Τι εννοείς γράφοντας "δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό εμπόδιο";

Στις ασύρματες ζεύξεις χρειάζεται καθαρή οπτική επαφή.

Εξαιρετική λύση είναι κάποιο ζεύγος με 2 ίδια εξωτερικά ΑΡ (π.χ. Nanostation Loco M2 ή Loco M5).

Υπάρχουν και λίγο φθηνότερες συσκευές της TP-Link, αλλά προτειμώ της Ubiquiti.

Δημοσ.

εννοω πως δεν εχει καποιο κτιριο αναμεσα καποια χωραφια μεσολαβουν,

Κοιταξα αυτα που μου προτεινες αλλα στα link δεν εχει παπραπανω πληροφοριες, Αν  δλδ αγορασω το Loco M2 αυτο εχει 2 εξωτερικα AP? πως ειναι ακριβως? αν θα μπορουσες να μου κανεις μια περιγραφη του ολου 'concept' καθως δεν τα γνοριζω κα8ολου αυτα!

Σε ευχαριστω εκ το προτερων!

Δημοσ.

To καθένα από αυτά είναι μια συσκευή. Χρειάζεσαι 2 ίδιες, δηλαδή ένα ζεύγος όπως έγραψα.

Το ένα θα συνδεθεί ενσύρματα με το modem/router και θα στέλνει ασύρματα την σύνδεση.

Το άλλο, θα λαμβάνει ασύρματα την σύνδεση και θα την φέρνει ενσύρματα μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.

μαλιστα δηλαδη πρεπει να αγορασω 2 σωστα? και μετα η δευτερη που θα λαμβανει το ασυρματο σημα πρεπει να κουμπωσει σε ρουτερ γιανα το εκπεμπει ασυρματα στο σπιτι? ( δεν με ενδιαφερει να το παω ενσυρματα σε λαπτοπ/η/υ θελω και στο δευτερο σπιτι να εκπεμπει σημα wifi)

Δημοσ.

Ναι, θα συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να εκπέμπει ασύρματα (π.χ. Router, Access Point).

Δουλειά κάνει ακόμη και ένα modem/router που σου έχει ξεμείνει εφεδρικό από κάποιον πάροχο.

Δημοσ.

μαλιστα οκ καταλαβα... κατι τελευταιο εφοσον ειναι 2 ιδια το δευτερο που θα λειτουργει σαν δεκτης του ασυρματου σηματος υποθετω θα θελει καποιες αλλες ριθμισεις στο σεταρισμα ε? πιστευω θα εχει οδηγιες μεσα .. αλλιως θα σε ξανα ενοχλησω εδω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...