Προς το περιεχόμενο

Lumia 640 xl η Lumia 830

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφορετικές τιμές. Το 830 είναι καλύτερο τηλέφωνο με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο hardware (δεν μιλάω μόνο για την ιπποδύναμη). Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο όταν το 830 κοστίζει καμιά 70-80 ευρώ παραπάνω. 

Δημοσ.

Διαφορετικές τιμές. Το 830 είναι καλύτερο τηλέφωνο με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο hardware (δεν μιλάω μόνο για την ιπποδύναμη). Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο όταν το 830 κοστίζει καμιά 70-80 ευρώ παραπάνω.

ναι αλλα το 640 ειναι δικαρτο και εχει 5.0 mp μπροστινή καμερα ενω το 830 μονο καρτο με 0.7 μπροστινή καμερα.

επισης στο 640 XL βλέπεις ανετα και ταινία! !

Δημοσ.

640 xl ειναι και πιο νεο μοντελο, καλυτερη μπαταρια, καλυτερη καμερα μπρος - πισω, μεγαλυτερη οθονη, επεξεργαστης ιδιος, μνημη ram ιδια, νικητης 640 xl

Δημοσ.

Για μενα κανενα απο τα δυο. Ψαξε στις αγγελιες στα χρηματα του 830 μηπως βρεις στα χρηματα αυτα σφραγισμενο 930.

ναι αλλα το 640 ειναι δικαρτο και εχει 5.0 mp μπροστινή καμερα ενω το 830 μονο καρτο με 0.7 μπροστινή καμερα.

επισης στο 640 XL βλέπεις ανετα και ταινία! !

Ειμαι σιγουρος οτι αν ηθελε phablet θα το ειχε παρει ηδη....

Δημοσ.

phra to  XL και ειμαι ειδη πολυ ευχαριστημενος παιδια μονο λιγο στις βραδινες ληψεις εχει θεμα πολυ

Δημοσ.

phra to  XL και ειμαι ειδη πολυ ευχαριστημενος παιδια μονο λιγο στις βραδινες ληψεις εχει θεμα πολυ

Πες πως είναι, περιληπτικά αν μπορείς....γιατί παίζει να το πάρω και εγώ.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...