el_toro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Γεια σας παιδες. Εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα για αλλη μια φορα την βοηθεια σας. Πριν μια εβδομαδα το pc ενος φιλου χαλασε. Τι ακριβως επαθε δεν καθησα να ψαξω απλα εμπαινε στα windows xp home gr και δεν εδειχνε τιποτα εκτος απο τον ποντικα!!! Το εψαξα λιγακι και αποφασισα να κανω επανεγκατασταση τα ΧΡ. Ολα εγιναν κανονικα. 2 μερες μετα με πηρε το φιλαρακι μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν παιζει κανενα μουσικο cd το pc του. Πηγα να το δω και οντως ετσι ηταν. Με το που πηγαινες να ανοιξεις το cd μεσα π.χ. απο τον media player μου εβγαζε οτι το αρχειο δεν βρεθηκε (το track 1 ας πουμε). Το ιδιο και απο winamp κτλ. Τα cd rom του ομως τα πιανει κανονικα και ουτε εχει κατι λαθος στις συσκευες. Codecs κτλ ολα αναβαθμισμενα. Η καρτα ηχου ειναι της realtek και ειναι onboard. Κατα τα αλλα τα cd του (CD-RW 52*32*52 LITEON ενα dvd αγνωστων στοιχειων) δουλευουν κανονικα. Μπορω να κανω grab, να καψω δισκακια, να δω dvd αλλα μουσικα cd δεμ παιζουν. O ηχος στο pc λειτουργει κανονικα. Που ειναι το προβλημα αρα;;;; :?:
madsc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Βλέπεις κανένα καλωδιάκι να πηγαίνει από το cd-rom drive πάνω σε κάποια είσοδο της κάρτα ήχου; (Mε ανοιχτό το case εννοείται) Αν δεν βλέπεις θα έπρεπε. sc
el_toro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 To koyti den anoixthke katholou. Prin thn epanegatastash douleyan kanonika ta mousika cd.
mpentenis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 se 2K kai XP den xreiazetai to kalwdiaki, paizei mesw toy IDE...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.