kostantism Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εχω το παραπάνω κινητό τρεις μήνες. Πριν τρεις μέρες μου έπεσε στη γεμάτη μπανιέρα. Το έπιασα και άναβε μεσ' τη μπανιέρα... Το έβγαλα το έλυσα, το στέγνωσα με το πιστολάκι...το ανοίγω και μου ζητάει pin κανονικά, το βάζω και όλα καλά. Μετά από δέκα λεπτά κοιτάω και έχει σβήσει !!! Από τότε δεν ξανάνοιξε... Εχω κάψει το πιστολάκι να το στεγνώνω, αλλά ΤΙΠΟΤΑ !!! Ξέρει κάτι κανείς να μπορέσω να του κάνω, ή .....να ψάξω για άλλο ???
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ρύζι -> http://www.popularmechanics.com/technology/gadgets/how-to/a3419/dry-out-your-cell-phone/
kostantism Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Απ' ότι μου είπαν, αυτό με το ρύζι έπρεπε να το κάνω αμέσως....τώρα δεν έχει νόημα.... Εχουν περάσει ήδη τρεις μέρες !!! Πάραυτα όμως δεν έχω κάτι να χάσω.....οκ θα το κάνω !!! Ευχαριστώ !!!
lariosv Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Φίλε μου το πρόβλημα όταν στεγνώσει δεν είναι το νερό αλλά όσα έχει μέσα το νερό και ένα μεγάλο θέμα είναι τα άλατα, καλό θα ήταν πριν το ανοίξεις να κοιτάξεις την πλακέτα για άσπρα σημάδια.... αλλά μπορεί να είναι και αργά.
kostantism Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το άφησα από το μεσημέρι στο ρύζι και απόψε που θα το βγάλω θα φανεί...το μέγεθος της ζημιάς !!! Aς ευχηθούμε ν' ανοίξει !!!! Σ' ευχαριστώ και σένα φίλε Newbie..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα