βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια!ΕΧω ενα θεματακι με το pc μου..θεματακ ειναι σχετικο..απλα ακουω μερικες φορες την ψηκτρα του επεξεργαστη να δουελευει σε παραπανω στροφες..λοιπον..Το pc μου εχει τα εξης..- μητρικη gigabyte F2A88XM-D3H- επεξεργαστης Α10 6800 Quad-core Processor black edition- καρτα γραφικων sapphire R7 240 2gb DDR 3-Ram 4gb Crucial ddr3 dimm 1600mhz ballistix tactical- κουτι υπολογιστη THERMALTAKEΘα ηθελα κατι φθηνο για υδροψυξη..Τωρα μεσα στο πισι εχω 3 ανεμιστηρες..οι 2 παιρνουν ρευμα απο την μητρικη και ο αλλος ειναι συνδεμενος απο molex Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από βιλλ29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εννοείται πως δεν χρειάζεσαι υδρόψυξη για τέτοιο cpu, έχω τον a8 6600k και τον κρατάω σκέψου 59 βαθμούς μαξ σε stress στα 4.5 ghz με την cnps5x performa. Η ψύκτρα που φτάνει και περισσεύει για τον cpu σου, είναι ήσυχη και πάνω από όλα καλύτερο value από μια φθηνή υδρόψυξη είναι η cm 212 evo. Σε φουλ load ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται δυνατά και η ψύκτρα τα σπάει, δύο γνωστοί μου την έχουν σε μηχανήματα με fx 8320 και 4690k αντίστοιχα και είναι μια χαρά. Φτάνει άνετα να σου ψύξει τον cpu και στα 5 ghz αν έχεις όρεξη για benchmarks και δοκιμές . http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου!!!απλα κατι ησυχο θελω..αξιζει να βαλω ψηκτρα ή υδροψυξη?μηπως ξερεις ποσα dba ειναι η μαμα ψηκτρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω πόσα db είναι, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως η συγκεκριμένη στοκ δεν φτάνει να ψύξει τον a10 6800k και κάνει σαν ελικόπτερο, είναι ένα ψυκτράκι για επεξεργαστές με 65w tdp και όχι 100w tdp, τώρα γιατί το βάζουν μέσα ένας Θεός ξέρει. Φυσικά και αξίζει αερόψυκτρα όταν δεν πρόκειται να δώσεις μια περιουσία, μια αερόψυκτρα σαν την evo διαλύει οποιαδήποτε φθηνή υδρόψυξη του 50αρικου σε επιδόσεις, σε θόρυβο και φυσικά σε κόστος. Για να πάρεις σωστή υδρόψυξη πρέπει πρώτα από όλα να έχεις ένα πολύ θερμότερο επεξεργαστή και να τα σκάσεις για μια καλή all in one ή καλύτερα μια custom, κάτι το οποίο δεν χρειάζεται για το μηχάνημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλα αυτο με την μαμα ψηκτρα ειναι τελειως χαζομαρα..ψηκτρα του ποντου? τι να κανει και αυτη?!Γι'αυτο ψαχνομαι..αν βρω καποια καλη και φθηνη επιλογη θα κατασταλλαξω εκει..Δεν παιζω βαρια παιχνιδια..euro truck 2 παιζω σκεψου..απλα να μην ακουω την ψηκτρα να απογειωνεται θελω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγώ σου πρότεινα να πάρεις μια ψύκτρα που θα σου μείνει για όσο θα έχεις το σύστημα, με την έννοια ότι θα σου δώσει το ελεύθερο να υπερχρονίσεις αργότερα τον επεξεργαστή σου και να έχεις καλύτερες επιδόσεις και φυσικά με λίγο θόρυβο, σε σχέση με μια φθηνότερη ψύκτρα. Αν πάρεις μια φθηνότερη και συνάμα ελαφρώς πιο θορυβώδη και αργότερα θελήσεις υπερχρονισμό τα πράγματα ίσως και να είναι πιο δύσκολα, από άποψη θερμοκρασιών και θορύβου. Για αυτό για να καλύψω κάθε ενδεχόμενο προτείνω την συγκεκριμένη, από εκεί και πέρα βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 θελω να παρω κατι καλο..γι'αυτο δεν βιαζομαι τοσο.. ασ επου μου το κανει τις τελευταιες 2 μερες αυτο με την ψηκτρα..ευχαριστω πολυ παντως..Να σε ρωτησω κατι..αυτη η ψηκτρα η evo.. πως στερεοποιειται στο σοκετ μου?γιατι δεν δειχνεις στις φωτο την βαση της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πρέπει να βγάλεις την μητρική, να βγάλεις αυτά τα δύο πλαστικά που έχει η μητρική για να στηρίζεται η στοκ ψύκτρα, να βάλεις πίσω από την μητρική το ειδικό backplate και έπειτα να κουμπώσεις την evo. Μανίκι η εγκατάσταση όμως έπειτα θα ευχαριστηθείς την ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μωρε δεν με πειραζει η εγκατασταση..σκεψου σε προηγουμενο σοκετ που ειχα, εβαλα με πατεντα μια ψηκτρα apache για 775 απλα δεν βρισκω πουθενα φωτογραφιες απο την βαση της evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δες τις φωτογραφίες και θα σου λυθούν ότι απορίες έχεις. http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212-evo/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βιλλ29 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα