pmitsios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σε εμενα με 20 περιπου σελιδες τελειωσε το μαυρο. Μαλιστα δεν αναβοσβηνε το λαμπακι οτι τελειωσε και πηρα τηλεφωνο στο service, γιατι τυπωνε μονο τα εγχρωμα. Μου ειπαν να αλλαξω το μελανι. Με το νεο μαυρο δουλευει μια χαρα.
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι τα πρώτα μελανοδοχεία που έχει η συσκευασία έχουν λιγότερο μελάνι μεσα, στους inkjet.
stelrp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Και να σκεφτείς ότι έχει "τεχνολογία" ink advantage. Και εμένα μου τελείωσαν (το μαύρο τελείως το έγχρωμο στα τελειώματα), τυπωσα ένα PDF 80 σελιδες draft μάλιστα. Αλλά δεν τους έκανα την χάρη να πάω να αγοράσω, Είχα κάτι υπόλοιπα χύμα μελάνια από κάτι canon που μου ψόφησε ή πλακέτα του(έτσι πεθαίνουν οι canon καρατσεκαρισμενο) και με τεσσειρς σύριγγες από το φαρμακείο συνεχισα την εκτύπωση που ειχμεινει στη μέση. Υπάρχουν πολλά βιντεακια στο YouTube πως γεμιζεις τα 650 cartridges, πάντως βλέπω ότι το μηχάνημα μας παίρνει εύκολα ciss, με κόστος γύρω στα 20€ από eBay , aliexpress klp klp.
JOHN ONLY Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Φιλε stelrp οπως δειχνει αυτο το βιντεο γεμιζουμε το μαυρο μελανι Επιπλεον δεν χρειαζεται καποιο reset; Ευχαριστω
stelrp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Eτσι... Ψάξε όμως και άλλα videakia , άλλο είδα εγώ. Δεν μπορω να βάλω λινκ είμαι από κινητο, ή διαδικασία είναι απλή δεν , έκανα ρεσετ , το είδε ΟΚ , ίσως γιατί ήμουν στη μέση της. Εκτυπωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις