poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 και βλαβη να παει σε οτε ο οτε δεν σημαινει οτι θα ασχοληθει και πολυ.γενικως οσο γεμιζει ενα καφαο με χρηστες οσο τα απερχομενα γεμιζουν και οσο υπαρχουν βλαβες και κοψε ραψε στα καλωδια μην περιμενεις να παει κατι προς τα πανω σε ταχυτητες.σπανια παει προς τα πανω αν περαστει κανα νεο καλωδιο. κατω στον κατανεμητη ποση ταχυτητα ειχες? το λεω διοτι αν κατω ειχες παραπανω ταχυτητα μετα μπορει να ειναι και θεμα καλωδιωσης. δες αυτο για να καταλαβεις τι εννοω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εχεις παρει και zte καποια στιγμη παρε κανα σοβαρο vdsl router.Πχ tp link ΄9980 ή ακομα καλυτερα draytek 2760.
pechlis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 και βλαβη να παει σε οτε ο οτε δεν σημαινει οτι θα ασχοληθει και πολυ.γενικως οσο γεμιζει ενα καφαο με χρηστες οσο τα απερχομενα γεμιζουν και οσο υπαρχουν βλαβες και κοψε ραψε στα καλωδια μην περιμενεις να παει κατι προς τα πανω σε ταχυτητες.σπανια παει προς τα πανω αν περαστει κανα νεο καλωδιο. κατω στον κατανεμητη ποση ταχυτητα ειχες? το λεω διοτι αν κατω ειχες παραπανω ταχυτητα μετα μπορει να ειναι και θεμα καλωδιωσης. δες αυτο για να καταλαβεις τι εννοω https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εχεις παρει και zte καποια στιγμη παρε κανα σοβαρο vdsl router.Πχ tp link ΄9980 ή ακομα καλυτερα draytek 2760. Φιλε πουλινε Αν η απαντηση σου αφορα εμενα, κατω εχω 40000 με 39400 στο σπιτι πανω! και εχω παρει το 9980 το πεταξα το ΖΤΕ! απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι λογικη αυτη η πτωση των 9000! να το αφησω οπως ειναι η να συνεχισω τα τηλεφωνα μεχρι να το φτιαξουν?
SlackulatoR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Συμφορουμητες χαιρετω, εχω μια απορια.... εχω βαλει VDSL HOL εδω και κανενα μηνα και ενω την πρωτη εβδομαδα ηταν στα UP 5120 / DOWN 48600 μετα επεσε στα 45500 και εδω και κανα δυο μερες στα 39400, το UP ειναι σταθερο στα 5120! ηρθε χθες τεχνικος μετραει τη γραμμη και μου λεει ειναι ολα οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι ειναι λογικο γιατι το VDSL στην Ελλαδα ετσι ειναι!!! Ειναι λογικο?? να περιμενω να δω το VDSL να γινει καποια στιγμη ADSL?? Να ενημερωσω οτι παιρνω απο κεντρο και οτι η αποσταση ειναι καπου στο 250-300 μετρα απο οτι μου ηπαν ΟΤΕ και HOL! ευχαριστω σας!! Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω στην Wind. Από εκεί που κλείδωνα στα 49999 τώρα είμαι στα 37000 μετά από έναν χρόνο. Πριν λίγες μέρες έπεσε το ρεύμα και λογικά επειδή πήρα από τους πρώτους ip κλείδωσα πάλι στα 49999, μόλις κάνει reset το router (δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε μερικές μέρες γίνεται μόνο του) θα πέσει πάλι στα 37.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Φιλε πουλινε Αν η απαντηση σου αφορα εμενα, κατω εχω 40000 με 39400 στο σπιτι πανω! και εχω παρει το 9980 το πεταξα το ΖΤΕ! απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι λογικη αυτη η πτωση των 9000! να το αφησω οπως ειναι η να συνεχισω τα τηλεφωνα μεχρι να το φτιαξουν? Μπορεις να το κυνηγησεις αλλα δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι ο οτε + παροχος θα κανουν κατι παραπανω.ο παροχος μπορει να το δωσει στον οτε και ο οτε να πει οτι ειναι ολα οκ.μπορει ο παροχος να ζητησει αλλαγη ζευγαριου και να ειναι καλυτερο μπορει να ειναι και το ιδιο μπορει και χειροτερο.μετα πρεπει να παει σε συνδυαστικο χωρις να σημαινει παλι οτι θα γινει κατι. crosstalks υπαρχουν γραμμες ενεργοποιουνται συνεχεια,καλωδιακες βλαβες γινονται οποτε ναι πτωσεις θα υπαρχουν.απλα καλο ειναι και η δικια σου καλωδιωση να ειναι σωστη που οπως φαινεται ειναι αφου κατω και πανω εισαι το ιδιο. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω στην Wind. Από εκεί που κλείδωνα στα 49999 τώρα είμαι στα 37000 μετά από έναν χρόνο. Πριν λίγες μέρες έπεσε το ρεύμα και λογικά επειδή πήρα από τους πρώτους ip κλείδωσα πάλι στα 49999, μόλις κάνει reset το router (δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε μερικές μέρες γίνεται μόνο του) θα πέσει πάλι στα 37. λογικα επειδη συγχρονισες πριν συγρχονισουν οι αλλοι για αυτο επαιξες καλυτερα.μετα αρχισαν να ανεβαινουν και οι αλλοι χρηστες οποτε καποια στιγμη σου κανει disconnect και συγχρονιζει στα 37.απλα οταν παιζεις 49 και μετα μπαινουν και οι αλλοι το Margin σου πεφτει κατω απο το κανονικο και ειναι οριακα.καποια στιγμη χανει το sync το Margin παει παλι στο κανονικο και εκει συγχρονιζεις στα 37. κατι παρομοιο γινεται και τωρα το καλοκαιρι.πολλα ατομα εχουν κερδισει σε συγχρονισμο επειδη απειρος κοσμος λειπει σε διακοπες οποτε εχουν κλειστα τα ρουτερ αρα υπαρχει λιγοτερο Crosstalk.μετα απο μεσα σεπτεμβρη ξαναγυρναμε στους παλιους πιο χαμηλους συγχρονισμους. επισης αλλο το ρουτερ να κανει Reboot και αλλο disconnect.ελπιζω να μην εχεις κανα vdsl router Που σου δωσε ο παροχος. επισης το ιδιο ισχυει και για σενα για το θεμα της καλωδιωσης. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Έχω VDSL τα τελευταία 2 χρόνια στην HoL, ίσως και λίγο παραπάνω στην περιοχή της Αγία Παρασκευής. Σε γενικές γραμμές δεν είχα θέματα. Αυτό που έχει προκύψει τώρα και έχω ανησυχήσει, είναι πως έχω που και που αποσυνδέσεις και ταυτόχρονα έχει μειωθεί δραματικά το Max Rate της γραμμής. Σήμερα είχα δύο αποσυνδέσεις και πάλι είχα μια εβδομάδα πριν. Άλλες φορές τυχαίνει να είναι συνεχόμενες. Συγκεκριμένα, το Max Rate ήταν στα 71Mbit και τώρα έφτασε να είναι 55Mbit. Ο συγχρονισμός μου είναι βέβαια πάντα στα 50Mbit. Είπα στον τεχνικό πριν λίγο ότι αυτό μου κάνει εντύπωση και ίσως να είναι κάποιο δείγμα βλάβης. Προσπαθούσε να μου πει ότι δεν με απασχολεί αυτή η ταχύτητα και εγώ από την άλλη να του δώσω να καταλάβει πως το γνωρίζω αυτό. http://www.insomnia.gr/topic/583930-vdsl-πιταρισμένα-dslam/?p=54313579 29 Σεπτεμβρίου 2015 13 Μαΐου 2017 Είπαμε ότι θα το παρακολουθήσω και θα δούμε πώς θα γίνει.Πιστεύετε πως το Max Rate είναι θέμα που έχει μειωθεί; Εμένα μου έχει κολλήσει κάπως αυτό.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 για να μειωθει το Max rate κατι εχει αλλαξει στην γραμμη το οποιο ομως λιγο τον νοιαζει τον τεχνικο αφου εισαι στα 50Mbit και μια δυο αποσυνδεσεις δεν δικαιολογουν βλαβη.αν τωρα θες ασχετα με αυτο το θεμα σου να παρεις τα Max απο την γραμμη με την max σταθεροτητα δεν θα πρεπει να εχεις bridge taps και θα πρεπει να κανεις αυτο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 για να μειωθει το Max rate κατι εχει αλλαξει στην γραμμη το οποιο ομως λιγο τον νοιαζει τον τεχνικο αφου εισαι στα 50Mbit και μια δυο αποσυνδεσεις δεν δικαιολογουν βλαβη.αν τωρα θες ασχετα με αυτο το θεμα σου να παρεις τα Max απο την γραμμη με την max σταθεροτητα δεν θα πρεπει να εχεις bridge taps και θα πρεπει να κανεις αυτο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Έτσι το έχω από πριν.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τοτε απλα κατι εχει αλλαξει εξω αλλα δεν παιζει να το δωσουν βλαβη γιατι και ο οτε δεν θα το δεχτει σαν βλαβη εκτος αν βρει καποιο προβλημα σε ηλεκτρικες μετρησεις στον χαλκο.μπορει λογω crosstalk να ειναι απο αλλες vdsl ή απο μια γραμμη πχ isdn.
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ε ναι, το καταλαβαίνω.Πάντως έχω την υποψία πως όταν έχω αποσυνδέσεις επειδή είναι συνεχόμενες για κάποια ώρα και μετά μπορεί να έχω πάλι σε ένα μήνα ή και πολύ περισσότερο, πως ο ΟΤΕ κάτι κάνει. Συντήρηση;, φτιάχνει κάτι;, κλπ και HoL μάλλον δεν μπορεί να το γνωρίζει. Παίζει και αυτό το σενάριο λες;
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 δυσκολο να κανουν κατι καθε μερα ειδικα πανω στον χαλκο.επισης και δοκιμες να γινοντουσαν πανω στο Vdsl δεν θα ησουν ο μονος συν οτι δεν θα ηταν συνεχεια.μπορει να επηρεαζει κατι την γραμμη σου .εδω ο αλλος ειχε προβλημα με φορτιστη λαπτοπ και του εριχνε το ιντερνετ.μεχρι και καποιο φως μπορει να αναβει και να κανει θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα