Προς το περιεχόμενο

Trove [Voxel-Based Sandbox MMO]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

maxresdefault.jpg

Με την ευκαιρία ότι το Trove έκανε πριν λίγες μέρες official launch στο Steam και ήδη είναι στα Top 10 played games είπα και εγώ να το δω τι είναι.

Ε λοιπόν έκλεισα 12 ωρο...

Ας τα πάμε σιγά σιγά όμως. Τι είναι το Trove? Η πιο καλή περιγραφή που θα μπορούσα να του δώσω είναι
"Ένα RPG Minecraft με αρκετό από Diablo σε θέμα skills + looting"

Αν και δεν είναι και το υπερτούμπανο παιχνιδάκι (και αρκετά κουραστικό μετά από κανά 6 ωρο) είναι πολύ τίμιο για αυτά που προσφέρει.

Armor looting? Check

Weapon looting? Check

Quest completing? Meh... Semi-Check

Free Minecraft? Check

RPG όπου χτίζεις το σπίτι σου όπως θες και βάζοντας μέσα όλο το LEWT? Check

Ελαφρύ παιχνίδι? Check

Όμορφο? Αν δεν είναι κάποιος ξένος στην όλη φάση των τετραγώνων κλπ, Check γιατί είναι αρκετά όμορφο μέσα στην λιτότητα του.

Κουραστικό από ένα σημείο και μετα γιατί ξεκινάει grind εκτός αν κάνεις ένα ωραίο buy in? Check

Όπως και να έχει είναι τόσο μικρό σε μέγεθος που αξίζει να το κατεβάσετε για δοκιμή. Σημαντικό όμως να γνωρίζετε, επειδή έχει πέσει άπειρος λαός έχει θέμα με Queue στο log in + όταν πάτε να κάνετε registration με Chrome δε λειτουργεί και πατε με IE που λειτουργεί κανονικά με την σελίδα του game.

Κάτι τελευταίο, ότι class διαλέξετε με αυτό μένετε εκτός αν μαζέψετε in game currency και αλλάξετε σε καινούριο, οπότε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Το σπιτάκι μου μέχρι στιγμής, ταπεινό αλλά λειτουργικό.

C5B381B7235A2835D5630BE59D52955965F61183

Δημοσ.

με ψηνες παρα πολυ μεχρι που ειδα την εικονα...τι γραφικα ειναι αυτα?κατι CD απο τα cheerios  που ειχαν μεσα τα Bionicle θυμαμαι ηταν καλυτερα...οπως και να χει σαν λατρης του minecraft θα το δοκιμασω και θα πω την αποψη μου τις επομενες μερες...Modes παιζουν?

δοκιμασα να κανω account και στους 3 browsers aka ΙΕ chrome FireFox και στους 3 το ιδιο πραγμα απο την αρχη που εγραφα το ονομα μου εβγαζε πανω δεξια με κοκκινα γραμματα ολοκληρωνα την φορμα παταγα confirm και κολλαγε εκει...μαλλον εχει πεσει η σελιδα γτ ειχα account σε αλλο email δεν θυμαμαι τ κωδικο εχω βαλει και εστειλα να τον αλλαξω και το link που μου στελνουν με παει σε πεσμενη σελιδα...οποτε αναμονη!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα γραφικά γι'αυτό που προσφέρουν, ξεκούραστα και δε βαραίνουν καθόλου μιας και όλη την ώρα το τοπίο αλλάζει από τους παίχτες.

Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεις plot of land που απλά κάνεις teleport το σπίτι σου όπου και να είσαι instantly.

Mods δε παίζουν και δε νομίζω πιο μετά αλλά δε ξέρω θα δούμε I guess.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα FPS, σε μένα είναι στο θεό (σιγά το βαρύ παιχνίδι), κάτι άλλο θα φταίει;

Τα estimated waiting time είναι λάθος, σε μένα έβγαζε 1023 minutes και μπήκα σε 10 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα χθες ελεγε 22 λεπτα οπως ειπα παραπανω και εκανε κανα μισαωρο!αλλα το game Ειναι πολυ ομορφο!μεχρι τα 8 lvl π εφτασα ειχε φαση!zeniath στο chat πως αλλαζεις για να μιλησεις στο club?

Τα fps οντως ειναι στον θεο!

Δημοσ.

/c1 για το πρώτο club

Εγώ με Ice Sage είμαι στο 17 lvl και τώρα έκανα unlock τον Dracolyte που επίσης τον έφτασα 17 lvl και 21 Mastery (έχω φτεραααααααα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...