Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα hp λάπτοπ που έχω έκανα με το χέρι διαγραφή (bootable gparted) των partitions που ήταν εγκατεστημένα τα windows και τα ubuntu (τα είχα βάλει προ 2ετίας). Το recovery partition της hp δεν το πείραξα καθόλου.

Μετά την διαγραφή δεν μπορεί να κάνει boot στο recovery. Προσπάθησα με system repair από κάποιο cd των windows 7 αλλα τζίφος.

Επεξ/σία από pagratios
Δημοσ.

Άμα πατήσεις το f11 στην αρχή λογικά πρέπει να σε βάλει στο recovery ( αν δεν κάνω λάθος αυτο ειναι για τα hp) , δεν στο κάνει ?

Δημοσ.

Όντως αυτό είναι το κουμπί αλλά δεν μπαίνει. Δεν ξέρω αν πρέπει κάπως να θέσω ως boot parttition το σωστό. Το έκανα με set active το partition αλλα τίποτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να εκκινεί το recovery, δοκίμασα να κάνω format το δίσκο C: και μετά καπάκι έκανα recovery και δούλεψε μια χαρά. Βγάζει κάποιο σφάλμα ή με το που πατάς το F11 εκκινούν τα windows κανονικά? Επίσης τα dvd επαναφοράς τα είχες κάνει? Γνώμη μου αν δεν δουλέψει το recovery κάνε καθαρό format από iso της microsoft να απαλλαχείς απτο bloatware του recovery.

Δημοσ.

Κάποιες φορές πέταξε το \BOOT\BCD. Ωστόσο μία φορά κατάφερα μετά από πολύ ώρα να κάνω bootrec /fixbmr και το partition active και δούλεψε αλλά μου έκλεισε το λάπτοπ λόγο θερμοκρασίας και από τότε δεν κατάφερα να το φτιάξω. Το θέμα ειναι να το κάνω από iso της Micrososft απλά το recovery έχει original windows.

Δεν ξέρω τι παίζει με τον κωδικό κάτω από το λαπτοπ αν μπορώ να το βάλω αλλού

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρώτα καθάρισε το λαπτοπ για να λειτουργεί καλύτερα ιδίως τώρα που είμαστε στα μισά του καλοκαιριού και είναι υψηλές οι θερμοκρασίες.Κάνε format με iso της microsoft, βάλετον κωδικό κάτω απτο λαπτοπ και κάνεις τηλεφωνική ενεργοποίηση. Μια χαρά νόμιμα windows θα έχεις και με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί τηλεφωνικά? Νομίζω γίνεται και μέσω net

Δοκίμασα τον κωδικό σε ένα VM και όντως παίζει δίχως πρόβλημα οπότε τώρα θα γίνει ένα κανονικό format

Επεξ/σία από pagratios
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, ξέχασα την ενεργοποίηση μέσω internet. Πριν βάλεις το κλειδί στο λαπτοπ, σβήσε το virtual machine γιατί μπορεί να σου βγάλει μήνυμα ότι το κλειδί δεν είναι έγκυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...