errietaerrieta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους ! Αγόρασα το παρακάτω τάμπλετ : Asus TX201LAF-CQ004DWτο οποίο έχει λειτουργικό 4.4 kitkat και κάρτα γραφικών intel HD Graphics 4.400. Θέλω να κατεβάσω ένα παιχνίδι που απαιτεί λειτουργικό 4.3 ή ανώτερο και OpenGL 3.0 . Όταν προσπαθώ να κατεβάσω την εφαρμογή μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συμβατό με το τάμπλετ και σκέφτομαι ότι αφού δεν φταίει το λειτουργικό λογικά θα χρειάζεται το OpenGL 3.0. Δεν είμαι και πολύ σχετική οπότε η βοήθειά σας είναι πολύτιμη ! Αν έχετε κάποια συμβουλή θα με βοηθούσατε πραγματικά ! Ευχαριστώ!
seithan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ενδεχομένως δεν υποστηρίζεται ο Intel επεξεργαστής. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα όσο αφορά τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει ένα Intel Android..
errietaerrieta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω τους drivers της κάρτας;
seithan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε να ψάξεις στο Google την εφαρμογή που προσπαθείς να τρέξεις εάν είναι συμβατή με την συσκευή σου.
vdeseris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Με λίγο ψάξιμο εδώ και εδώ το tablet σου έχει κάρτα γραφικών την PowerVR SGX544 η οποία δεν υποστηρίζει OpenGL 3.0
errietaerrieta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί η κάρτα γραφικών σε τάμπλετ; όχι έτσι;
seithan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει τρόπος να αντικατασταθεί η κάρτα γραφικών σε τάμπλετ; όχι έτσι; Δυστυχώς, όχι. Εναλλακτικά ίσως να μπορείς να εγκαταστήσεις Windows στην ταμπλέτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα