Shadowthief15 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θελω να παρω συντομα επεξεργαστη i5 τον οποιο ομως δεν θα χρησιμοποιησω (αναγκαστικα) μεχρι να εχω λεφτα να παρω και motherboard, μνημες. Το θεμα μου ειναι να παρω τον επεξεργαστη τωρα ή να περιμενω να εχω ολα τα χρηματα για την αναβαθμιση; (~δεκεμβριος μαλλον) Ρωταω γιατι πιο παλια που κοιταγα οι i5 ηταν πιο φτηνοι και οι τιμες ανεβηκαν για αγνωστο λογο. Αναμενετε να πεσουν οι τιμες με το release της επομενης γενιας ή πιο πιθανο βλεπετε να ανεβουν οι τιμες γενικα;
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οι τιμές ανέβηκαν επειδή έχασε πολύ σε αξία το ευρό σε σχέση με το δολάριο,οπότε μόνο αν ξανά δυναμώσει θα πέσουν και οι τιμές. Άμα θες προτάσεις για αναβάθμιση συμπλήρωσε την σχετική φόρμα. Σε λίγο καιρό βγαίνουν τα νέα μοντέλα της intel οπότε καλύτερα να περιμένεις μέχρι να βγουν για να αποφασίσεις.
forgotten Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 θα λεγα αν μπορεις να παρεις xeon ratio τιμης δυνατοτητων πολη ψηλο και ειναι το ιδιο σχεδον με toyw i7 χωρις γραφικα ωστοσο
Shadowthief15 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 θα λεγα αν μπορεις να παρεις xeon ratio τιμης δυνατοτητων πολη ψηλο και ειναι το ιδιο σχεδον με toyw i7 χωρις γραφικα ωστοσοΑντι για i5; Θα περιμενω τους skylake ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα