Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας, θέλω να αγοράσω μια action camera και είμαι ανάμεσα στην rollei 400 στην Sony HDR as30v και στην go pro hero θα την χρησιμοποιήσω σε ποδήλατο και ψαροντούφεκο, ποια αξίζει απο αυτές ρε παιδιά γιατί έχω κάψει τον εγκέφαλο μου, έχω διαλέξει αυτές γιατί ειναι στο budget μου. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trebelas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε. Για την ρολλει δεν γνωρίζω.Αλλα δεν θα την προτιμούσα έναντι των άλλων για λόγους υποστήριξης τόσο απο την εταιρία(αξεσουάρ -update κ.λ.π) όσο και απο χρήστες (βασικότερο). Απο τις 2(gopro-sony) η sony είναι καλύτερη.Είναι κλάσης go pro 3+. και με το steady shot είναι πιο καλή λύση για χρήση σε ποδήλατο.Ειδικά αν μιλάμε για εκτός δρόμου. ΑΛΛΑ έχουνε κάνει πατάτα και η αδιάβροχη θήκη είναι κυρτή μπροστά και στο νερό χάνει σε ποιότητα εικόνας.(δεν ξέρω αν έχουν βγάλει κάποια καινούρια) Επίσης δεν θέλω να σε μπερδέψω αλλα κοίταξες καθόλου για Xiaomi Yi ή Sj? Στο λέω γιατί είναι παραπλήσιες και είναι αρκετά πιο οικονομικές. Προσωπικά νομίζω η συγκεκριμένη Go Pro δεν αξίζει για τα λεφτά της μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο απλά βασίζονται στο όνομα που πουλάει. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2015 από trebelas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, και εγώ την Sony λέω να πάρω, είδα κάποια σχετικά βίντεο και βλέπω ότι εχει απίστευτη εικόνα. Έλεγα για rollei 400 γιατί σου δίνει όλα τα αξεσουάρ μέσα στην συσκευασία αλλά απο ποιότητα και σταθερότητα χάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 @trebelas απο που εβγαλες οτι η Sony ειναι καλυτερη της GoPro? (ακομη και απο την 3+ black που ειναι 2 χρονων) η καλυτερη επιλογη απο ολες τις αποψεις (ποιοτητα,αξεσουαρ,υποστηριξη κτλ) ειναι η gopro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trebelas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 @trebelas απο που εβγαλες οτι η Sony ειναι καλυτερη της GoPro? (ακομη και απο την 3+ black που ειναι 2 χρονων) η καλυτερη επιλογη απο ολες τις αποψεις (ποιοτητα,αξεσουαρ,υποστηριξη κτλ) ειναι η gopro! Παρανόησες λίγο αυτά που έγραψα.Είπα είναι καλύτερη(απο αυτές που συγκρίνει το παιδί) Και ανέφερα οτι αν δείς γίνεται σύγκριση με την 3+ ("Είναι κλάσης go pro 3+") που είναι καλύτερη απο την Hero. Σε αυτά που λές πιστεύω είναι στα ίδια επίπεδα.Ποιότητα(κατασκευής) αξεσουάρ και υποστήριξη.Λογικά στην GoPro θα έχεις περισσότερα αξεσουάρ χωρίς να σημαίνει οτι για τη Sony θα σου λείψει κάτι. Τώρα εγώ είπα σχετικά με αυτές τις 2 και όχι οποιοδήποτε μοντέλο.Κάποιες βασικές διαφορές εκτός της προσωπικής μου εκτίμησης. Περισσότερα frame(60 vs 30) Περισσότερα Mp / 12 vs 5 (image) Wifi /Nfc / Hdmi 40 ευρώ πιο ακριβή. Αν είχα χρησιμοποιήσει την XIaomi πιστεύω θα πρότεινα να πάρει αυτή.Φαίνεται αντάξια και για την τιμή που έχει παίξει 60+ δηλαδή μισή τιμή απο την επόμενη είναι value. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγραψες Απο τις 2(gopro-sony) η sony είναι καλύτερη.Είναι κλάσης go pro 3+. απο αυτο φαινεται οτι λες οτι η σονυ ειναι καλυτερη ποιοττικη κατασκευη δεν νομιζω διοτι η γοπρο ειναι εταρεια που εχει ειδικευση μονο σε αυτο και οχι σε 1002 1)Περισσότερα frame(60 vs 30)2)Περισσότερα Mp / 12 vs 5 (image)3)Wifi /Nfc / Hdmi 1) η GoPro τραβαει μεχρι 4Κ βιντεο και στα 1080 εχει 60fps αρα ακυρο το πρωτο 2)12mp η GoPro 3)να το κανεις τι το nfc σε μια καμερα? εδω σδτο κινητο το εχω και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα spect εγώ είπα για την gopro hero και την Sony HDR-as100v και την rollei 400 η gopro hero δεν τραβάει βίντεο 4k η gopro hero 4 τραβάει 4k η οποία κοστίζει και 500 ευρώ δεν δίνω τόσα για να πάρω action camera βαριά βαριά μέχρι 250 ευρώ δεν θέλω κάτι τόσο εξειδικευμένο θέλω το καυτερό που μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα. Τώρα βλέπω και την gopro hero 3 white που η τιμή της ειναι στα 209 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει περισσότερο απο την Sony HDR-as100v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trebelas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγραψες απο αυτο φαινεται οτι λες οτι η σονυ ειναι καλυτερη ποιοττικη κατασκευη δεν νομιζω διοτι η γοπρο ειναι εταρεια που εχει ειδικευση μονο σε αυτο και οχι σε 1002 1) η GoPro τραβαει μεχρι 4Κ βιντεο και στα 1080 εχει 60fps αρα ακυρο το πρωτο 2)12mp η GoPro 3)να το κανεις τι το nfc σε μια καμερα? εδω σδτο κινητο το εχω και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε Φίλε μου αφού σου αρέσει τόσο η GoPro ίσως θα έπρεπε να ενημερωθείς καλύτερα. Άλλο GoPro Hero άλλο GoPro Hero 4 και πάει λέγοντας. Επίσης αν έχεις την εντύπωση οτι το τμημα που βγάζει τηλεοράσεις ή mp3 θα είναι το ίδιο με αυτό που βγάζει και κάμερες ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις. Πόσο μάλλον αν δεις τις καλές φωτογραφικές Sony. Καλησπέρα spect εγώ είπα για την gopro hero και την Sony HDR-as100v και την rollei 400 η gopro hero δεν τραβάει βίντεο 4k η gopro hero 4 τραβάει 4k η οποία κοστίζει και 500 ευρώ δεν δίνω τόσα για να πάρω action camera βαριά βαριά μέχρι 250 ευρώ δεν θέλω κάτι τόσο εξειδικευμένο θέλω το καυτερό που μπορώ να πάρω σε αυτά τα χρήματα. Τώρα βλέπω και την gopro hero 3 white που η τιμή της ειναι στα 209 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει περισσότερο απο την Sony HDR-as100v Για να μην μου κάνει επίθεση και κανένας άλλος εγώ αναφερόμουν στην as30v που αναφέρεις αρχικά γιατί τώρα λές για την as100v.Οπότε μιλάμε πλέον και για άλλο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ναι δίκιο έχεις φίλε μου απλά την έγραψα γιατί την ειχα στο μυαλό μου. Κατέληξα τελικά στην Sony HDR-as100v ειναι ανώτερη της as30v και την βρήκα και σε πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Φίλε μου αφού σου αρέσει τόσο η GoPro ίσως θα έπρεπε να ενημερωθείς καλύτερα. Άλλο GoPro Hero άλλο GoPro Hero 4 και πάει λέγοντας. Επίσης αν έχεις την εντύπωση οτι το τμημα που βγάζει τηλεοράσεις ή mp3 θα είναι το ίδιο με αυτό που βγάζει και κάμερες ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις. Πόσο μάλλον αν δεις τις καλές φωτογραφικές Sony. Για να μην μου κάνει επίθεση και κανένας άλλος εγώ αναφερόμουν στην as30v που αναφέρεις αρχικά γιατί τώρα λές για την as100v.Οπότε μιλάμε πλέον και για άλλο ποσό. οτι εγραψε gopro hero δεν νομιζω οτι αναφερόταν στη συγκεκριμενη αλλά γενικά στις GoPro (γιατι η απλη εχει σταματησει εδω και χρονια) και για μιλησα συγκεκριμενα για την 3+ διοτι εσυ εγραψες για αυτη. Ξερω πολυ καλα τι παιζει με της gopro προφανως και δεν ειναι το ιδιο τμημα αλλα σκεψου μια εταιρεια που βγαζει 100Κ εχει να το χωρισει σε 5τμηματα ενω η αλλη τα δινει ολα σε 1 τμημα. Αν πιστευεις οτι μια εταιρεια γενικων προιντων τεχνολογιας ειναι καλυτερη απο μια εταιρεια εξειδικευσεις η οποια εφηυρε την καμερα και την εξελλισει ολα τα χρονια και ειναι πρωτη παγκοσμια μαντεψε ποιος πρεπει να ανθεωρησει. Οσο για τις φωτογραφιες για δες ποσοι επαγγελματιες εχουν νικον/κανον και μετα ελα να δουμε τις καλες της Σονι. Αλλα ναι σονι ειναι αυτη σιγουρα φτιαχνει καλυτερες φωτογραφικες απο ολες.. Και δεν κανω επιθεση συζητηση κανω. Δενε χω λογο να σου κανω επιθεση επειδη διαφωνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trebelas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ρε αδερφέ συγνώμη και όλας αλλα θες να μας τρελάνεις? Αν μπεις στο site της GoPro μονο μία λέγεται GoPro Hero και είναι ολοκαίνουρια(2014 βγήκε).Όλες οι άλλες έχουν και ένα νούμερο δίπλα ή ενα +. Αν μπείς στο σκρουτζ πάλι το ίδιο. Αν δεις οι κάμερες που λέει το παλικάρι αρχικά η μία κάνει 179 και ή άλλη 99.Οπότε προφανώς συγκρίνει με κάτι παραπλήσιο. Οσο για τα υπόλοιπα θα σου πώ την γνώμη μου και δεν ξαναγράφω. Αυτό που λές οτι τα δίνει όλα έχει να κάνει με την προώθηση και λοιπά.Τα τμήματα στην κάθε εταιρία δουλεύουν ξεχωριστά. Με το δικό σου σκεπτικό (που είναι λάθος κατα τη γνώμη μου) αφού η GoPro ασχολείται μόνο με αυτό θα έπρεπε οι κάμερες της να είναι μακράν καλύτερες απο τις υπόλοιπες. Αντ'αυτού εγώ βλέπω οτι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Η εξειδίκευση που λές αφορά στον τύπο της κάμερας(action).Το οποίο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο γι'αυτό και το αντιγράψανε εύκολα και οι κινέζικες.Δεν νομίζω να έχεις δεί πολλούς με κινέζικες DSLR. Γιατί απο θέμα τεχνογνωσίας (φακοί, αισθητήρες κ.λ.π) προφανώς και εταιρίες που βγάζουν χρόνια φωτογραφικά(π.χ. nikon , canon,kodak , sony κ.λ.π) θα είναι πολύ καλύτερες απο την gopro. Εγώ δεν είπα οτι φτιάχνει τις καλύτερες αλλα όταν είναι στις τοπ σε compact , mirrorless ακόμα και DSLR(που δεν υστερεί σε ποιότητα αλλα σε άλλες λεπτομέρειες) τότε σημαίνει οτι κάτι κάνουν καλά στις κάμερες. Και για να κλείσω η GoPro έβγαλε ενα καινοτόμο προιόν.Το προώθησε τέρμα και εδραιώθηκε στην αγορά.Φυσικά και οι κάμερες είναι πολύ καλές αλλα να ξέρεις οταν ξανα πάρεις Gopro πολλά απο τα χρήματα που έδωσες είναι για το brandname(που πλέον πουλάει μόνο του) και να βλέπεις τις διαφημίσεις της παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ειναι λιγο ακριβουτσικη στην αγορα μας η go pro οποιος αντεχει την παιρνει οποιος δεν αντεχει παιρνει την sj4000 h 5000 η την xiaomi thn 4000 την εχω 3 χρονια σε χειμερινα και καλοκαιρινα σπορ και αντεχει ακομα. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iskarm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Για GoPro HEROValue of money action κάμερα. Υπάρχουν και άλλες κάμερες ίδιας τιμής από μεγάλες εταιρίες που παρέχουν εξτρά χαρακτηριστικα. Στο τέλος της μέρας όμως αυτό που σε ενδιαφέρει ειναι μια κάμερα γρήγορη και απλή στη χρήση αλλα και σταθερή ευρυγωνια εικόνα χωρίς αλλοιώσεις σε φωτισμό και χρώματα που δύσκολα το πετυχαίνεις άλλου.+ ενα μικρο βιντεακι απ τη καμερα: Οτι αλλο ρωτάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Για ένα Budget γύρω στα 150-170 ευρώ και για χρήση κυρίως της "πλάκας" στη παράλια, συμφέρει να πάω σε μια φτηνή επιλογή sj4000 ή υπάρχει κάτι εμφανώς ποιοτικότερο με τα συγκεκριμένα χρήματα (πχ κάτι από Sony ή GoPro) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 εγω θα ξαναπροτεινω τη GoPro! http://www.skroutz.gr/s/5585112/GoPro-Hero.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα