ouzo-power Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 καλησπέρα σας, εχω δημιουργησει ενα δικτυο το οποιο ειχει την παρακατω συνδεσμολογια router με συνδεση forthnet το οποιο δινει ασυρματο internet σε αποσταση 1 km > στην tp link 5210g η οποια ειναι σε client mode > και αυτη με καλωδιο δινει internet στο tp link TL-WA801ND το οποιο ειναι σε AP mode για να δινει wifi ασυρματο internet το προβλημα μου ειναι οτι στο acer laptop με win8 και στο samsung galaxy s3 mini android δινει wifi internet αλλα σε συσκευες apple οπως mac book pro,apple tablet και apple iphone 4s συνδεετε χωρις ομως να κατεβαζει καθολου internet απλα λεει optaining ip address μηπως ξερει καποιος γιατι δεν μπορουν να εχουν internet οι apple συσκευες
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχω ακούσει και δεί με τα μάτια μου ασυμβατότητες Apple συσκευές (κυρίως iOS όπως iphones και ipads) με WatchGuard Access Points. Με TP-Link δεν έχει τύχει να πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Η κάρτα σε τί mode παίζει και το Access Point επίσης? a? b? g? n? ac? Τέλος το encryption πώς είναι σεταρισμένο? Δοκίμασες με αλλαγή στο encryption type να δείς αν αλλάζει κάτι? Π.χ. από WPA2 να ρίξεις σε WPA ή WEP κλπ, η να το δοκιμάσεις χωρίς encryption passkey προσωρινά?
Smokey Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχω συναντήσει και έγω ασυμβατότητες σε κάποιες κάρτες δικτύου με το 5210 που συνήθως το πρόβλημα ήταν το encryption.
atheatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καταρχάς οι apple συσκευές δεν διαφέρουν και πολύ από τις υπόλοιπες συσκευές σε θέμα hardware. To πρόβλημα συνήθως είναι το λειτουτουργικό. Τον τελευταίο καιρό κάνουν πειράματα με πρωτοκολα ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια κυρίως , άλλα δημιουργoυντε bugs, τα οποία λύνονται με update ή downgrade. (Στην περίπτωση του ios μόνο update γίνεται)
_filippos_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 με TP-Link wifi router ειμαι και δεν ειχα ποτε θέμα με τα mac μου.
ouzo-power Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχω ακούσει και δεί με τα μάτια μου ασυμβατότητες Apple συσκευές (κυρίως iOS όπως iphones και ipads) με WatchGuard Access Points. Με TP-Link δεν έχει τύχει να πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Η κάρτα σε τί mode παίζει και το Access Point επίσης? a? b? g? n? ac? Τέλος το encryption πώς είναι σεταρισμένο? Δοκίμασες με αλλαγή στο encryption type να δείς αν αλλάζει κάτι? Π.χ. από WPA2 να ρίξεις σε WPA ή WEP κλπ, η να το δοκιμάσεις χωρίς encryption passkey προσωρινά? καλησπερα plpadopoulos , πια καρτα εννοεις και σε τι mode, το Access Point tp link tl wa801nd ειναι σε mode:54 mbps (802.11g) το Access point tp link tl wa801nd δεν εχει encryption ,ειναι free wifi hotspot Έχω συναντήσει και έγω ασυμβατότητες σε κάποιες κάρτες δικτύου με το 5210 που συνήθως το πρόβλημα ήταν το encryption. καλησπερα smokey,παιζει ρολο οταν το wifi του ειναι free δηλαδη χωρις κωδικο Καταρχάς οι apple συσκευές δεν διαφέρουν και πολύ από τις υπόλοιπες συσκευές σε θέμα hardware. To πρόβλημα συνήθως είναι το λειτουτουργικό. Τον τελευταίο καιρό κάνουν πειράματα με πρωτοκολα ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια κυρίως , άλλα δημιουργoυντε bugs, τα οποία λύνονται με update ή downgrade. (Στην περίπτωση του ios μόνο update γίνεται) καλησπερα atheatos,δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση απο τις apple συσκευες επειδη δεν ξερω απο apple mac OS με TP-Link wifi router ειμαι και δεν ειχα ποτε θέμα με τα mac μου. καλησπέρα filippos,εννοεις να βρησκετε η συσκευη σε router mode
Smokey Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες χωρίς κωδικό; Αν θυμάμαι καλα είχα πρόβλημα με κάτι laptops οταν είχα ρυθμίσει το AP με wep ασφάλεια δεν έπαιρναν ip με τίποτα.
ouzo-power Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες χωρίς κωδικό; Αν θυμάμαι καλα είχα πρόβλημα με κάτι laptops οταν είχα ρυθμίσει το AP με wep ασφάλεια δεν έπαιρναν ip με τίποτα. ναι το εφτιαξα να δινει free wifi χωρις κωδικο
Smokey Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Στην θέση σου θα προσπαθούσα να παίξω με wep/wpa και να δω με τι κωδικοποίηση παίζουν όλες οι συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα