Προς το περιεχόμενο

CC Cleaner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει θετικα και αρνητικα σχολια γι αυτο το προγραμμα . Εσεις τι πιστευετε ειναι ασφαλες η οχι? Υπαρχει περιπτωση να χασω σημαντικα αρχεια ? 

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Εχω ακουσει θετικα και αρνητικα σχολια γι αυτο το προγραμμα . Εσεις τι πιστευετε ειναι ασφαλες η οχι? Υπαρχει περιπτωση να χασω σημαντικα αρχεια ? 

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Οσο κρατας τις ρυθμισεις στα default ειναι ασφαλεστατο.

Εαν τσεκαρεις ολες τις επιλογες μπορει να σου διαλυσει και το συστημα.

Το εχω στο συστημα μου απο τοτε που βγηκε.Κανενα προβλημα ποτε.

Δημοσ.

Μακραν το πιο ασφαλες προγραμμα για καθαρισμο αρχειων. ΑΛΛΑ....ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιησεις τον καθαρισμο του μητρωου. Μονο κακο θα σου κανει παρα καλο διοτι ο αλγοριθμος του ναι μεν καθαριζει τα αχρηστα κλειδια αλλα σου κανει το μητρωο μπαχαλο. Ουτε επειδη θα καθαρισεις το μητρωο θα παει πιο γρηγορα ο υπολογιστης. Οποτε βαλτο και χρησιμοποησε μονο τον καθαρισμο αρχειων και εισαι ασφαλες.

• Like 2
Δημοσ.

Μακραν το πιο ασφαλες προγραμμα για καθαρισμο αρχειων. ΑΛΛΑ....ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιησεις τον καθαρισμο του μητρωου. Μονο κακο θα σου κανει παρα καλο διοτι ο αλγοριθμος του ναι μεν καθαριζει τα αχρηστα κλειδια αλλα σου κανει το μητρωο μπαχαλο. Ουτε επειδη θα καθαρισεις το μητρωο θα παει πιο γρηγορα ο υπολογιστης. Οποτε βαλτο και χρησιμοποησε μονο τον καθαρισμο αρχειων και εισαι ασφαλες.

ενημερωτικά,μητρώο καθαρίζω εδώ και 4 χρόνια περίπου σε εγκατάσταση win7 στο λάπτοπ της υπογραφής,το οποίο χρησιμοποιείται για τα πάντα.

Πραγματικά όμως.

Πλην gaming,περνάω προγράμματα,τα σβήνω κλπ κλπ.

Δεν έχω πάθει το παραμικρό,ούτε κάποιο πρόβλημα έχω παρατηρήσει στην οποιαδήποτε εφαρμογή κλπ. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Chris απλα ειναι λιγο επικινδυνη επιλογη. Ειμαι της αποψης οτι την συγκεκριμενη επιλογη να την εκτελεις μονο αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα με το μητρωο. Δεν πρεπει να το σκαλιζεις το μητρωο. Το εχει πει και developer ελληνας της microsoft σε ενα site. Παντως εμενα τα ειχε κανει μπαχαλο παλια :P Αν βρω το αρθρο θα το βαλω :-)

Δημοσ.

και εγώ δεν έχω θέμα ούτε γενικότερα με το πρόγραμμα ούτε συγκεκριμένα με τον καθαρισμό του μητρώου

όχι ότι νιώθω και πολλά απλά δουλεύει μια χαρά το pc :D

• Like 1
Δημοσ.

Chris απλα ειναι λιγο επικινδυνη επιλογη. Ειμαι της αποψης οτι την συγκεκριμενη επιλογη να την εκτελεις μονο αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα με το μητρωο. Δεν πρεπει να το σκαλιζεις το μητρωο. Το εχει πει και developer ελληνας της microsoft σε ενα site. Παντως εμενα τα ειχε κανει μπαχαλο παλια :P Αν βρω το αρθρο θα το βαλω :-)

μα σου λέω το κάνω ανα 2-3 μέρες συνέχεια το συγκεκριμένο :P

Απλά δεν σκάω και τόσο έχω image έτοιμο να περιμένει για restore σε περίτπωση ζημιάς :P

• Like 1
Δημοσ.

Αμμμ μην κανεις image αμα εισαι μαγκας χαχα :P Anyway εχω διαβασει παρα πολλα θα ποσταρω links :)

και εγώ δεν έχω θέμα ούτε γενικότερα με το πρόγραμμα ούτε συγκεκριμένα με τον καθαρισμό του μητρώου

όχι ότι νιώθω και πολλά απλά δουλεύει μια χαρά το pc :D

απλα τυχερος :P

Δημοσ.

Αμμμ μην κανεις image αμα εισαι μαγκας χαχα :P Anyway εχω διαβασει παρα πολλα θα ποσταρω links :)

απλα τυχερος :P

Δεν ξέρω...τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Μόλις ξανα έκανα καθαρισμό μητρώου. Μαρέσει να ζω στα όρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...