Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου εκτυπωτή ή πολυμηχανήματος


mern

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αυτήν την στιγμή έχω ένα inkjet πολυμηχάνημα. Καιρό τώρα σκέφτομαι να το αλλάξω και να μεταβώ σε κάτι άλλο και οι λόγοι είναι ότι καταναλώνει πολύ γρήγορα τα μελανάκια για την χρήση που του κάνω(50 σελίδες το μήνα κείμενο και 5-10 έγχρωμες) και ότι κάθε φορά αργεί να ανοίξει επειδή κάνει καθαρισμό.

Το ίδιο συμβαίνει και με το scanner του που χρησιμοποιώ συχνά και καταναλώνει μελάνι χωρίς λόγο.

Βασικές απαιτήσεις:

-Καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στα κείμενα

-Φθηνό κόστος εκτύπωσης

-Σκάνερ

-Δεν θέλω να διαθέσω πάνω από 150 ευρώ

-Έγχρωμη εκτύπωση(όχι φωτογραφίες)

-Αν γίνεται να υπάρχει fax,συρτάρι για χαρτί, και αυτόματο τροφοδότη

-Επίσης προαιρετικό αλλά επιθυμητό εκτύπωση διπλής όψης

-Να μου βγάλει πολλά χρόνια.

 

Με όλα αυτά σαν κριτήριο τι θα μου προτείνατε;Επίσης να αναφέρω ότι τώρα τα μελανάκια τα γεμίζω μόνος μου οπότε το κόστος είναι πολύ μικρό.

 

Σαν πρώτη σκέψη έχω να κρατήσω το πολυμηχάνημα ως έχει και να πάρω έναν φθηνό laser εκτυπωτή σαν τον hp pro p1102. Αλλά μετά σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με ένα καινούριο πολυμηχάνημα inkjet, για να γλιτώσω και χώρο, όπως ο epson wf-3620dwf που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλά δεν ξέρω κόστος εκτύπωσης,άμα γεμίζουν τα μελάνια και άμα κάνει κάθε φορά καθαρισμό και αυτός...

 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από mern
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Epson αρκετά καλός, για hp θα σου πρότεινα καλύτερα αυτόν , ταιριάζει καλύτερα σ αυτά που ζητάς και γενικά με την προσφορά που τρέχει στην hp μπορείς να κοιτάξεις για κάτι καλύτερο που είναι και ακριβότερο και με το 20% να σου έρθει στα 150 που έχεις βάλει ταβάνι!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Γενικά για τα χαρακτηριστικά που ψάχνω Link.png Site: αυτοί είναι στο skroutz. Και έχω ακούσει και για τον brother καλά λόγια.. Να ρωτήσω κάτι άλλο όταν κάνεις σκανάρισμα μιας πλευράς με adf και θες να κάνεις pdf μπορείς να τα έχεις στη σειρά τα χαρτιά στο pdf ή θα βάλεις ας πούμε πρώτα τις μονές σελίδες 1,3,5... και μετά τις ζυγές 2,4,6;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγοραζεις με αυτοματο σαρωμα διπλης οψεως οπως το Canon Pixma MX925 και δεν ασχολεισαι με τις σελιδες (μονες-ζυγες)...τα κανει μονο του ;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 

Κατάλαβα.. άρα ψάχνω μόνος μου τρόπο να παιδευτώ... Ανάμεσα στον mx925 και στον epson 3620 ποιον θα προτείνατε σε ποιότητα εκτύπωσης και για λιγότερα μελλοντικά προβλήματα; Σκέφτομαι για να μην παιδεύομαι κάθε φορά με γέμισμα και τη λύση ciss. Και κάτι ακόμα στους laser άμα κάνεις χρήση ας πούμε 50 σελίδες τον μήνα σε 2 φορές συνολικά πειράζει σε τίποτα το μηχάνημα;

Επεξ/σία από mern
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο λέιζερ εκτυπωτής γενικά, δεν έχει θέμα πόσες εκτυπώσεις θα κάνεις το μήνα ή πιό ουσιαστικό αν το αφήσεις ανενεργό κανένα μήνα!... Το ανοίγει και εκτυπώνει χωρίς κανένα θέμα ..και ας του βάλεις και 100 σελίδες στο καπάκι! Αλλά το κόστος αγοράς ανεβαίνει πολύ για ένα σωστό έγχρωμο εκτυπωτή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...