NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάτι που να μου επιτρέπει να συνδεσω το pc στο ομοαξονικό του δικτυου της τν του σπιτιού και να το πιάνω μετα σε κάποιο κανάλι απο τις τηλεοράσεις? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 tv card θελεις αν καταλαβα σωστα. tv tuner υπαρχουν πολλα και το δινεις με hdmi μετα. Αυτο θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Νομίζω πως θέλει μέσω του καλωδίου της κεραίας να στέλνει την εικόνα του pc στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει αντάπτορας s-video -> rca και το συνδέεις στην τηλεόραση όπως συνδέουμε τα dvd player. Εγώ που το είχα δοκιμάσει σε μια crt τηλεόραση η ανάλυση ήταν χάλια και τα εικονίδια πολύ μικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ναι θέλω να ρίξω την εικόνα του υπολογιστή στο ομοαξονικό και να την βλέπω απο οποιαδήποτε τν Απο οτι είδα και εγώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κριμα, τώρα λέω να το υλοποίησω με hdmi over cat5e πιο πολύπλοκο βέβαια αλλα δεν βλέπω αλλη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Κάντο έτσι γιατί το s-video έχει χάλια ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Α καταλαβα εσυ θες video to rf signal. Δυσκολο να το βρεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ποιος αλλος τροπος υπαρχει να μεταφέρεις εικονα υπολογιστή σε δικτυο τηλεοράσεων και να προβάλουν όλες ταυτόχρονα αυτά που "παιζει" ο υπολογιστής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 vga εχουν οι τηλεορασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 vga εχουν οι τηλεορασεις? Τι εννοείς ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν έχουν απο πισω θυρα vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 δεν εχουν, αλλα σε τι χρησιμευε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω τι ειχε στο μυαλο του ο rfc. Καποια συνδεση με kvm switch ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα