trustme7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Καλησπερα κοινοτητα, Φτιαχνω ενα λογισμικο το οποιο θα παιρνει τιμες απο μια βαση δεδομενων η ενα csv αρχειο και θα κανει καποια στατιστικη αναλυση με την R. Στην συγκεκριμενη περιπτωση χρησιμοποιω την R.NET αλλα εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να κανω plot τα δεδομενα που εχω ηδη εισαγει σε ενα listviewbox η σε μια Arraylist απο την βαση δεδομενων. Δεν ανεβαζω τον κωδικα που εχω αυτη την στιγμη μεχρι να εμφανιστει καποιος που πραγματικα γνωριζει. Ευχαριστω.
albNik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεις να παρεις της τιμες απο το listview-listbox (listviewbox δεν υπάρχει )? Αν εχεις π.χ 5 τιμες (x1,x2,x3,x4,x5) μπορεις τις κανεις plot?
trustme7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν μπορεις να παρεις της τιμες απο το listview-listbox (listviewbox δεν υπάρχει )? Αν εχεις π.χ 5 τιμες (x1,x2,x3,x4,x5) μπορεις τις κανεις plot? Καλησπερα ευχαριστω για το μηνυμα σου. Το list box εχει την μορφη Date Price 14/07/2014 15.3 14/07/2014 15.3 14/07/2014 15.3 14/07/2014 15.3 Εχω φτιαξει αυτη την μεθοδο και βαζω τις τιμες Date k Price σαν παραμετρους αφου πρωτα τις εχω μετρεψει σε String var date = String.Format("{0,20}", myReader["Date"].ToString()); var AnnualPrice = String.Format("{0,20}", myReader["AnnualPrice"].ToString()); ListViewItem item = new ListViewItem(date + "," + AnnualPrice); public void RPlot(string var1, string Var2) { REngine.SetEnvironmentVariables(); REngine engine = REngine.GetInstance(); engine.Initialize(); String RCommand = "plot(" + var1 + "," + Var2 + ")"; engine.Evaluate(RCommand.ToString()); Αλλα μου επιστρεφει αυτο το σφαλμα "Could not retrieve a pointer for the Symbol RparseErrorMsg" in file R.dll".
nucleus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Σίγουρα καλείς σωστά την plot? RparseError αυτό φαίνεται να εννοεί. Επίσης σίγουρα έχεις σωστά install την βιβλιοθήκη R.net?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα