Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Αγορασα προσφατα ενα λαπτοτ με windows 8.1 και μου κανει το εξης περιεργο.

Οταν το συνδεω για πρωτη φορα στο ρουτερ του σπιτιου μου συνδεεται κανονικα. Οταν το κλεισω το

λαπτοπ και το ανοιξω καποια αλλη στιγμη ενω το εχω να συνδεεται αυτοματα στο ρουτερ μου, δεν μπορει να συνδεθει.

Οταν παω στην καρτελα με τα διαθεσιμα δικτυα βλεπω οτι το δικο μου δικτυο εχει αντικατασταθει με μια ονομασια 6C656D7.... (και συνεχιζει ενα τετοιο μακριναρι), και μπροστα στη ενταση του σηματος υπαρχει ενα θαυμαστικο. Ολες μου οι αλλες συσκευες που συνδεονται στο ρουτερ λειτουργουν κανονικα. Το θεμα λυνεται προσωρινα εαν κανω restart το ρουτερ, εκει το ξαναβλεπει κανονικα μεχρι να κανω καποια επανεκκινηση το λαπτοπ.

Ξερει κανεις τι μπορει να γινεται? Εχω δοκιμασει να ξαναπερασω drivers του wifi αλλα χωρις αποτελεσμα.

Δημοσ.

Και σε μένα με Hp που έδιναν από το μερισμα. Το κανει πολύ συχνά (συνέχεια) και τις περισσότερες φορές δεν στρώνει ούτε με επανεκκίνηση. Έκανα και εγώ ενημέρωση drivers αλλά τίποτα. Το σπαστικο είναι ότι το θέλω 7-8 ώρες την ημέρα για δουλειά αλλά λειτουργεί μόνο 2-3 ώρες σωστά...

Δημοσ.

Τωρα που εκανα κατι πειραματα ειδα οτι μολις γινεται αυτο με το ρουτερ, και το αλλο το λαπτοπ  μου χανει το ρουτερ μου αλλα και το κινητο μου. Στην θεση του δικτυου μου βγαινει παλι αυτο το 6C656D7.... με το θαυμαστικο. Ειναι δυνατον το λαπτοπ με τα wins8 να επιρεαζει το ρουτερ?

Δημοσ.

Βάλε το σωστό πρωτόκολλο στο router όσον αφορά το b/g/n αν δεν σου δουλέψει σωστά ίσως χρειαστεί να άλλαξεις κανάλι. Δεν υπάρχει "σωστό" ή "λάθος" κανάλι. Το "σωστό" κανάλι για σένα είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι λιγότεροι γύρω σου. Τέλος άλλαξε κωδικό όσον αφορα το access στο web interface του router σου.

Ακόμη, τι κρυπτογράφηση χρησιμοποιεις; AES ή TKIP; Τέλος, χρησιμοποιείς wpa2;

Δημοσ.
  Στις 13/7/2015 στις 7:32 ΜΜ, l337 είπε

Βάλε το σωστό πρωτόκολλο στο router όσον αφορά το b/g/n αν δεν σου δουλέψει σωστά ίσως χρειαστεί να άλλαξεις κανάλι. Δεν υπάρχει "σωστό" ή "λάθος" κανάλι. Το "σωστό" κανάλι για σένα είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι λιγότεροι γύρω σου. Τέλος άλλαξε κωδικό όσον αφορα το access στο web interface του router σου.

Ακόμη, τι κρυπτογράφηση χρησιμοποιεις; AES ή TKIP; Τέλος, χρησιμοποιείς wpa2;

Αν και μου φαινονται λιγο κινεζικα αυτα που λες στο μονο που μπορω να σου απαντησω τωρα σιγουρα ειναι οτι χρησιμοποιω wpa2. Τα υπολοιπα θα τα ψαξω λιγο και θα ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...