Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι σε windows 8.1 ο main user δεν μπορει να αλλαξει το computer name ?

και πιο αναλυτικα, μπορω να κανω την αλλαγη στο πεδιο του ονοματος αλλα το ΟΚ ΔΕΝ ειναι ενεργοποιημενο.

Δημοσ.

αραγε ρωτας για να μαθεις πως η θες να βεβαιωθείς για το εαν το κανω σωστα ?

αν πας στους users και στα χαρακτηριστικα τους (στην δικη μου περιπτωση εχω μονο εναν user και τον quest που εχει απο default) εκει λεει οτι ο user μου ειναι administrator

Δημοσ.

Σε windows 8.1 pro που έχω εγκατεστημένα μπορείς κανονικά να αλλάξεις c/n εφόσον είσαι Administrator. Μπες με boot στο hirens με ένα usb stick που θα φτιάξεις και κάνε disable / enable τον Administrator μήπως έχει κολλήσει το account. Εναλλακτικά δοκίμασε να φτιάξεις ένα άλλο admin account και να ξαναπροσπαθήσεις. Υποθέτω αναφέρεσαι σε home desktop όπου δεν πέφτουν πολιτικές.

Δημοσ.

Και μαλιστα τωρα ειδα οτι συμβαινει το ιδιο και στο netbook !!!!!

Tα δυο λειτουργικα ειναι Ultimate και Enterpise !!!!

κολλημένοι user και στα δυο !!!

Δημοσ.

ultimate windows 8? Σε ρώτησα για να δω αν το τσεκάρεις σωστά. Μπορείς να το τσεκάρεις και από αλλού να δεις αν είναι οκ; 

this pc --> right click --> manage --> local users and groups --> groups --> administrator --> και τσέκαρε αν εκεί είναι το όνομα του user περασμένο μέσα.

Δημοσ.

ultimate windows 8? Σε ρώτησα για να δω αν το τσεκάρεις σωστά. Μπορείς να το τσεκάρεις και από αλλού να δεις αν είναι οκ; 

this pc --> right click --> manage --> local users and groups --> groups --> administrator --> και τσέκαρε αν εκεί είναι το όνομα του user περασμένο μέσα.

ναι ο user ειναι μεσα κανονικα και admin

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή από το Pc settings που βρίσκεται μέσα στο apps των windows 8?

Αν δε βγάλεις άκρη ούτε με αυτό τότε δοκίμασε με cmd. Άνοιξε cmd σαν administrator και πάτα το παρακάτω:

wmic computersystem where name="%computername%" call rename name="Computer-Name"

"Computer-Name"  =  computer name που θέλεις να βάλεις

Δούλεψε;

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή από το Pc settings που βρίσκεται μέσα στο apps των windows 8?

Αν δε βγάλεις άκρη ούτε με αυτό τότε δοκίμασε με cmd. Άνοιξε cmd σαν administrator και πάτα το παρακάτω:

wmic computersystem where name="%computername%" call rename name="Computer-Name"

"Computer-Name"  =  computer name που θέλεις να βάλεις

Δούλεψε;

Method execution successful.
Out Parameters:
instance of __PARAMETERS
{
        ReturnValue = 5;
};
το ετρεξα αλλα το cn δεν αλλαξε !
τι θελει να πει ο ποιητης !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...