geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γιατι σε windows 8.1 ο main user δεν μπορει να αλλαξει το computer name ? και πιο αναλυτικα, μπορω να κανω την αλλαγη στο πεδιο του ονοματος αλλα το ΟΚ ΔΕΝ ειναι ενεργοποιημενο.
drhistory Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 λέει όμως ότι είναι ο main user άρα admin να φανταστώ ...
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ο χρηστης ειναι admin, για αυτο μου κανει εντυπωση !
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αραγε ρωτας για να μαθεις πως η θες να βεβαιωθείς για το εαν το κανω σωστα ? αν πας στους users και στα χαρακτηριστικα τους (στην δικη μου περιπτωση εχω μονο εναν user και τον quest που εχει απο default) εκει λεει οτι ο user μου ειναι administrator
thanos78 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Σε windows 8.1 pro που έχω εγκατεστημένα μπορείς κανονικά να αλλάξεις c/n εφόσον είσαι Administrator. Μπες με boot στο hirens με ένα usb stick που θα φτιάξεις και κάνε disable / enable τον Administrator μήπως έχει κολλήσει το account. Εναλλακτικά δοκίμασε να φτιάξεις ένα άλλο admin account και να ξαναπροσπαθήσεις. Υποθέτω αναφέρεσαι σε home desktop όπου δεν πέφτουν πολιτικές.
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Και μαλιστα τωρα ειδα οτι συμβαινει το ιδιο και στο netbook !!!!! Tα δυο λειτουργικα ειναι Ultimate και Enterpise !!!! κολλημένοι user και στα δυο !!!
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ultimate windows 8? Σε ρώτησα για να δω αν το τσεκάρεις σωστά. Μπορείς να το τσεκάρεις και από αλλού να δεις αν είναι οκ; this pc --> right click --> manage --> local users and groups --> groups --> administrator --> και τσέκαρε αν εκεί είναι το όνομα του user περασμένο μέσα.
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ultimate windows 8? Σε ρώτησα για να δω αν το τσεκάρεις σωστά. Μπορείς να το τσεκάρεις και από αλλού να δεις αν είναι οκ; this pc --> right click --> manage --> local users and groups --> groups --> administrator --> και τσέκαρε αν εκεί είναι το όνομα του user περασμένο μέσα. ναι ο user ειναι μεσα κανονικα και admin
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή από το Pc settings που βρίσκεται μέσα στο apps των windows 8? Αν δε βγάλεις άκρη ούτε με αυτό τότε δοκίμασε με cmd. Άνοιξε cmd σαν administrator και πάτα το παρακάτω: wmic computersystem where name="%computername%" call rename name="Computer-Name" "Computer-Name" = computer name που θέλεις να βάλεις Δούλεψε;
geioannou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή από το Pc settings που βρίσκεται μέσα στο apps των windows 8? Αν δε βγάλεις άκρη ούτε με αυτό τότε δοκίμασε με cmd. Άνοιξε cmd σαν administrator και πάτα το παρακάτω: wmic computersystem where name="%computername%" call rename name="Computer-Name" "Computer-Name" = computer name που θέλεις να βάλεις Δούλεψε; Method execution successful. Out Parameters: instance of __PARAMETERS { ReturnValue = 5; }; το ετρεξα αλλα το cn δεν αλλαξε ! τι θελει να πει ο ποιητης !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα