Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τους vertex 2 και γενικότερα για τη σειρά 2 είχα ακούσει ότι είχαν θεματάκια αλλά αυτά λύθηκαν στη σειρά 3 οπότε no worries

Δημοσ.

Με τρεις intel 330  στη κατοχή μου τρία χρόνια τώρα ουδέποτε αντιμετώπισα το παραμικρό σε παλιότερο και τελευταίας γενιάς hardware όπως και με έναν αθάνατο από πτώσεις, format και ώρες λειτουργίας hdd της toshiba.

Δημοσ.

Δεν είχε μια κακή εμπειρία, αλλά δύο. Συμφωνώ μη τα ισοπεδώνουμε, αλλά ο φίλος δικαιούται να πει το παράπονό του και να ενημερώσει με τις εμπειρίες του και τους υπόλοιπους.

Εννοείται ότι έχει κάθε δικαίωμα να πει το παράπονό του και να ενημερώσει τους υπόλοιπους χρήστες. Απλά η φράση "οπότε ΜΑΚΡΥΑ από την ocz"   δε χρειαζόταν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός του Πλαισίου http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-hardware/hdd-ssd-skliroi-diskoi/OCZ-SSD-480GB-Sata-III-ARC-100-ARC100-25SAT3-240G.htm είναι παλιότερο μοντέλο γνωρίζει κανείς; 

kατω αριστερα γραφει arc100 αυτο του πλαισιου , ενω το αρθρο μιλα για την σειρα trion100 οποτε μαλλον αλλο μοντελο ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vertex 450 καινουριος παπαλα.
Vector καινουριος παπαλα.(rma)
Vector μεταχειρισμενος παπαλα.(ξανα rma)
Vector 150 έχει αντεξει ενα χρονο, αλλα τον κοβω συντομα να αποδημει.(rma)
Τοση ταλαιπωρια που εφαγα με το στείλε, περιμενε να φτάσει, σίγουρα, ocz ΠΟΤΕ ξανα.

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω πω πάρει δύο ssd της ocz. Τους agility 3 και vertex 4 και ταχυτατοι όμως και οι δύο κάηκαν μέτα από τρία χρόνια χρησης. Το καλό είναι ότι μ τους αντικατεστησαν μέσα στην εγγύηση αλλά έχασα όλα τα δεδομένα μου οπότε ΜΑΚΡΥΑ από την ocz! Προτείνω Samsung ή Intel.

εμένα ο agility 1.5χρόνο πήγε ο vertex 4 καλά είναι ακόμα  τον περιμένω κι αυτόν :(

Δημοσ.

Ποτε ξανα ocz.. Οτι εκανε, ηταν μεχρι τον vertex 4
2 φορες dead o vertex 460 480gb.. σε djing laptop και τις 2 φορες χαλασε σε ώρα εργασίας. (Ρεζιλι)

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...