Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις να μου πεις καποιο προγραμμα που να τα τσεκαρω της θερμοκρασιες

και απο αυτο που βλεπεις μια χαρα ειναι

εχεις να μου πεις καποιο προγραμμα που να τα τσεκαρω της θερμοκρασιες

στην μητρικη μου λεει οτι εχω 42 βα θμους ενω στο speccy 76.....Για

Για δες αυτο αν κι ειναι καθαριστικο για τον υπολογιστη σου εχει εμπιστες θερμοκρασιες 

http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare-Free/3000-2086_4-10407614.html

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν ανοίγει ο υπολογιστής σου στην αρχή σοπυ λέει να πατήσεις κάποιο κουμπί αν θέλεις να μπεις στο BIOS ίσως το del ή μπορεί και το f10. Μέσα στο H/W monitor θα βρεις τις θερμοκρασίεςσ του συστήματος σου.

και απο αυτο που βλεπεις μια χαρα ειναι

Για δες αυτο αν κι ειναι καθαριστικο για τον υπολογιστη σου εχει εμπιστες θερμοκρασιες 

http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare-Free/3000-2086_4-10407614.html

Έχει το advanced care system θερμοκρασίες h/w ; Από πότε;

core temp φίλε. 

Source.png Πηγή: coretemp

• Like 1
Δημοσ.

Δε το ήξερα έχω στο laptop μου τη προηγούμενη έκδοση που αυτό το έξτρα δεν υπάρχει καν σε εμένα. Πάντως δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο ας δει με κανένα προγραμματακί που είναι αποκλειστικά και μόνο για αυτό.

Δημοσ.

στο system care δεν μπορω να δω απο που βλεπουμε θερμοκρασιες

τρελη διαφορα απο speccy και core temp!!!!!!!!γιατι;;;;

Δημοσ.

Φίλε μου μίλα λίγο πιο ξεκάθαρα σε παρακαλώ τι διαφορά από πάνω προς τα κάτω ή το ανάποδο. Είπες ότι θα μπεις bios ναδεις θερμοκρασίες μπήκες;

Η πιο άξιόπιστη θερμοκρασία πέρα από κάθε πρόγραμμα είναι το BIOS. Για αυτό τσέκαρε το από εκεί και δες ποιο πρόγραμμα συμφωνεί και κράτα το.

Δημοσ.

εφόσον έχεις amd σύστημα θερμοκρασίες κοιτάζεις απ το amd overdrive και το hwinfo.

τα υπόλοιπα στο 90% των περιτπώσεων λενε μπούρδες.

Ετοιμάσου για επιπλέον έξοδα η ψύκτρα που πήρες είναι για πέταμα,καλύτερα βάλε την εργοστασιακή.

• Like 1
Δημοσ.

η θερμοκρασια που δειχνεουν τα bios ειναι ιδια με αυτη που μου δειχνει η μητρικη στους 43 βαθμους τωρα!

Δημοσ.

ωραία άστο έτσι... Συμφωνώ και εγώ ότι έκανες λάθος επιλογή για τη ψύκτρα αλλά ok αν δε πειράζεις τον υπολογιστή δεν έχεις ανάγκη. Απλά να ρίχνεισ συχνές ματιές για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι όλα είναι καλά. Καλό θα ήταν κάποια στιγμη όταν βρεις χρήματα να την αντικαταστήσεις.

Δημοσ.

πες μου μια καλυτερη ψυχτρα να εχω στα υποψιν!σας ευχαριστω ολουςαλανια!

και νομιζω οτι θελω μεγαλυτερο κουτι οεο!τι να μου φτασει το n300 ισως παιζει και αυτο ρολο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...