Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους θελω την βοηθεια ο επεξεργαστης που φοραω ειναι amd athlon x4 860k μεχρι εχυες που ειχα την μαμα ψυχτρα ειχα πολυ θερμοκρασια σημερα εβαλα μια αλλη απο πλαισιο επεσε λιγο αλλα ακομα νομιζω ειναι πολυ..καποια βοηθεια αν ειναι φυσιολογικο η οχι..τωρα ειμαι περιπου στους60 με  70 χωρις να κανω κατι

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γεια σε ολους θελω την βοηθεια ο επεξεργαστης που φοραω ειναι amd athlon x4 860k μεχρι εχυες που ειχα την μαμα ψυχτρα ειχα πολυ θερμοκρασια σημερα εβαλα μια αλλη απο πλαισιο επεσε λιγο αλλα ακομα νομιζω ειναι πολυ..καποια βοηθεια αν ειναι φυσιολογικο η οχι..τωρα ειμαι περιπου στους60 με  70 χωρις να κανω κατι

εχεις ελενξει την ροη αερα που εχεις ποσους ανεμιστηρες εχεις μεσα ?? που τους εχεις ? προς τα που φυσανε εαν ?? εαν εχεις καθαρισει το κουτι σου ?? εβαλες καινουργια παστα η την ιδια ? και μην ξεχνας οτι ειναι και καλοκαιρι!

Δημοσ.

παστα εβαλα καινουρια..ανεμιστηρες εχω 2 μπροστα και1 πλαγια που βαζουν και 2 επανω και 1 πισω που βγαζουν.το κουτι εινα ικαθαρο..λες να εχω καποιο προβλημα με την θερμοκρασια

και πολυ θερμοκρασια εχει μονο ο επεργαστης ολα τα αλλα εινια πολυ καλυτερα

Δημοσ.

παστα εβαλα καινουρια..ανεμιστηρες εχω 2 μπροστα και1 πλαγια που βαζουν και 2 επανω και 1 πισω που βγαζουν.το κουτι εινα ικαθαρο..λες να εχω καποιο προβλημα με την θερμοκρασια

και πολυ θερμοκρασια εχει μονο ο επεργαστης ολα τα αλλα εινια πολυ καλυτερα

κοιτα ο επεξεργαστης σου ειναι σχετικα καινουργιος! απο οτι καταλαβα 1 χρονο εχει στο εμποριο αρα μηπως του κανεις υπερβολικη χρηση ?? δηλαδη ανοιγεις πολλα παραθυρα games η προγραμματα που ζωριζεις τον επεξεργαστη σου ?

Δημοσ.

οταν παιζω ανοιγω μονο το παιχνιδι τιποτα αλλο και απο προγραματα πολυ σπανια ανοιγω για να κανω δουλειες

Δημοσ.

Τσέκαρε ξανά αν έχει πατήσει σωστά η ψύκτρα κατά τη τοποθέτηση! Ποια μητρική έχεις; Ποια ψύκτρα πήρες;

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Turbo-X-Cpu-Cooler-CP-9220-BETA-200ST.htm

Operating System
 Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
 AMD Athlon X4 860K 68 °C
 Kaveri 28nm Technology
RAM
 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
 ASRock FM2A88X Extreme4+ (CPUSocket) 34 °C
Graphics
 SDM-HS74 (1280x1024@75Hz)
 LG TV (1280x1024@75Hz)
 3071MB NVIDIA GeForce GTX 580 (ZOTAC International) 40 °C
Storage
 931GB Western Digital WDC WD10 EZRX-00L4HB0 SATA Disk Device (SATA) 31 °C
Optical Drives
 TSSTcorp CDDVDW SH-224DB SATA CdRom Device
Audio
 Realtek High Definition Audio

αυτες ειναι οι θερμοκρασιες τωρα

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Turbo-X-Cpu-Cooler-CP-9220-BETA-200ST.htm

Operating System

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

AMD Athlon X4 860K 68 °C

Kaveri 28nm Technology

RAM

8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)

Motherboard

ASRock FM2A88X Extreme4+ (CPUSocket) 34 °C

Graphics

SDM-HS74 (1280x1024@75Hz)

LG TV (1280x1024@75Hz)

3071MB NVIDIA GeForce GTX 580 (ZOTAC International) 40 °C

Storage

931GB Western Digital WDC WD10 EZRX-00L4HB0 SATA Disk Device (SATA) 31 °C

Optical Drives

TSSTcorp CDDVDW SH-224DB SATA CdRom Device

Audio

Realtek High Definition Audio

αυτες ειναι οι θερμοκρασιες τωρα

η αληθεια ειναι πως ο επεξεργαστης δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα και η ψυκτρα που πηρες επισεις..... η γνωμη μου αρα με το παραμικρο θα σου ανεβαζει θερμοκρασια ιδικα τωρα που επιασαν οι ζεστες !

Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... παραβλέπω την επιλογή της ψύκτρας σε αυτά τα λεφτά και σου λέω πως σίγουρα αυτή η θερμοκρασία που βλέπεις δεν είναι καθόλου καλή... Με τι πρόγραμμα τσεκάρεις τις θερμοκρασίες γιατί οι AMD είναι και λίγο παράξενοι σε αυτά. Από το BIOS βλέπεις την ίδια θερμοκρασία;

Δημοσ.

δεν ξερω να την δω απο τα bios

με αυτο βλεπω τι γηνεται speccy

η αληθεια ειναι πως θα μπορουσες να παρεις καλυτερη ψυκτρα ! κατα την εκκινηση του υπολογιστη σου λογικα πατα F11 για το bios

Δημοσ.

εχεις να μου πεις καποιο προγραμμα που να τα τσεκαρω της θερμοκρασιες

στην μητρικη μου λεει οτι εχω 42 βα θμους ενω στο speccy 76.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...