Johnboy21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γεια σας εχω το εξης προβλημα ο σταθερος μου υπολογιστης δεν κανει επανακκινηση ! Τι εννοω οταν παταω για κανει επανακκινηση η οθονη κλεινει κανονικα δειχνοντας οτι δεν εχει σημα απο τον υπολογιστη και ο υπολογιστης μενει ανοιχτος χωρις να κανεις τιποτα και πρεπει να πατησω μετα το κουμπι on/off για να κλεισει τελειως. Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει πανω στο θεμα... Εαν θελατε να σας πω Hardware η οτιδηποτε αλλο πειτε μου να σας τα πω
mastoras007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κατα πάσα πιθανότητα τροφοδωτικό..κάνε ένα κόπο και διάβασε αυτό το θέμα είναι δικό μου πρίν λίγες μέρες είχα το ίδιο πρόβλημα. http://www.insomnia.gr/topic/574858-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε μέσα απο τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας τι κάνει το κουμπί του κλεισίματος μήπως είναι ρυθμισμένο να κάνει άλλη λειτουργία.
Johnboy21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε μέσα απο τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας τι κάνει το κουμπί του κλεισίματος μήπως είναι ρυθμισμένο να κάνει άλλη λειτουργία. απο που το βλεπω αυτο βοηθησε με λιγο Κατα πάσα πιθανότητα τροφοδωτικό..κάνε ένα κόπο και διάβασε αυτό το θέμα είναι δικό μου πρίν λίγες μέρες είχα το ίδιο πρόβλημα. http://www.insomnia.gr/topic/574858-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/ το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα δεν εχει θεμα το δοκιμασα και σε αλλο συστημα !!
Johnboy21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τι σύστημα έχεις? Έχεις κάνει overclocking cpu : intel i5-4690k 4.2 mb : msi z87-g45 ram : consair vengeance 8gb 2133Mhz ssd : samsung evo 120 gb hhd : wd 1tb psu : consair rm750 80plus ψυκτρα : coolermaster nepton 240m gpu : gigabyte gtx 960 winforce oc Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα με ψυκτρα που εχω idle :37 maxgaming : 76 δεν φταει κατι απο hardware κατι αλλο φταει ισως software
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Φιλε μου δεν διαφονώ οτι το τροφωδοτικό σου είναι μια χαρά το τροφοδοτικό σου ειναι οκ αλλά οχι για το συγκεκριμενο συστημα. Οταν ενας υπολογιστης ξεκινάει, όλα τα μέρη του σκληρο κάρτα γραφικών κλτ κτλ τα ξεκινάει ένα-ένα η διαφορά οταν κάνει επανεκίνηση είναι τα ξεκινάει όλα μαζί,οταν το τροφοδωτικό πάψει να είναι επαρκές για αυτό τότε ο υπολογιατής ξεκινάει αλλά δέν κάνει επανεκίνηση.
Johnboy21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 τι windows έχεις; windows 7 ultimate sp1 Φιλε μου δεν διαφονώ οτι το τροφωδοτικό σου είναι μια χαρά το τροφοδοτικό σου ειναι οκ αλλά οχι για το συγκεκριμενο συστημα. Οταν ενας υπολογιστης ξεκινάει, όλα τα μέρη του σκληρο κάρτα γραφικών κλτ κτλ τα ξεκινάει ένα-ένα η διαφορά οταν κάνει επανεκίνηση είναι τα ξεκινάει όλα μαζί,οταν το τροφοδωτικό πάψει να είναι επαρκές για αυτό τότε ο υπολογιατής ξεκινάει αλλά δέν κάνει επανεκίνηση. εαν καταλαβα σωστα απο αυτα απου λες εννοεις πως το τροφοδοτικο μου δεν εινα αρκετο για αυτο το συστημα ???
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 windows 7 ultimate sp1 εαν καταλαβα σωστα απο αυτα απου λες εννοεις πως το τροφοδοτικο μου δεν εινα αρκετο για αυτο το συστημα ??? ηταν αλλα επαψε να είναι σε άλο υπολογιστη θα δουλευει καλα μέχρι να τα τινάξει εγω ανταλαξα τροφοδωτικα και τα 2 pc δουλευουν κανονικά και με το ελλατοματικο τροφ. μέχρι πόσο δέν ξέρω.
Johnboy21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ηταν αλλα επαψε να είναι σε άλο υπολογιστη θα δουλευει καλα μέχρι να τα τινάξει εγω ανταλαξα τροφοδωτικα και τα 2 pc δουλευουν κανονικά και με το ελλατοματικο τροφ. μέχρι πόσο δέν ξέρω. ειναι ολα μετρημενα το συστημα μου θελει 560 watt κι αυτο που του εχω ειναι 750 watt ολα δουλευουν τζαμι χωρις κανενα προβλημα αυτο που μαλλον πρεπει να ειναι απο drivers γενικα απο software πιστευω ειναι το προβλημα γιατι απο hardware τα εχω ελενξει ολα
mastoras007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οκ όταν βρείς το πρόβλημα πόσταρε το να δουμε τι ήταν. Μπορεί να είναι κάτι άλο στην περίπτωση σου.
Johnboy21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οκ όταν βρείς το πρόβλημα πόσταρε το να δουμε τι ήταν. Μπορεί να είναι κάτι άλο στην περίπτωση σου. Μαλλον !! αυτο που θα κανω τωρα ειναι να ξανα κανω εγκατασταση τους drivers που μπορει να φταει αυτο και μετα βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα