Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης προβλημα ο σταθερος μου υπολογιστης δεν κανει επανακκινηση ! Τι εννοω οταν παταω για κανει επανακκινηση η οθονη κλεινει κανονικα δειχνοντας οτι δεν εχει σημα απο τον υπολογιστη και ο υπολογιστης μενει ανοιχτος χωρις να κανεις τιποτα και πρεπει να πατησω μετα το κουμπι on/off για να κλεισει τελειως. Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει πανω στο θεμα... Εαν θελατε να σας πω Hardware η οτιδηποτε αλλο πειτε μου να σας τα πω 

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα τροφοδωτικό..κάνε ένα κόπο και διάβασε αυτό το θέμα είναι δικό μου πρίν λίγες μέρες είχα το ίδιο πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/topic/574858-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δημοσ.

Τσέκαρε μέσα απο τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας τι κάνει το κουμπί του κλεισίματος μήπως είναι ρυθμισμένο να κάνει άλλη λειτουργία.

Δημοσ.

Τσέκαρε μέσα απο τις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας τι κάνει το κουμπί του κλεισίματος μήπως είναι ρυθμισμένο να κάνει άλλη λειτουργία.

απο που το βλεπω αυτο βοηθησε με λιγο 

Κατα πάσα πιθανότητα τροφοδωτικό..κάνε ένα κόπο και διάβασε αυτό το θέμα είναι δικό μου πρίν λίγες μέρες είχα το ίδιο πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/topic/574858-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AD%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα δεν εχει θεμα το δοκιμασα και σε αλλο συστημα !! 

Δημοσ.

Τι σύστημα έχεις?

Έχεις κάνει overclocking

cpu : intel i5-4690k 4.2

mb : msi z87-g45 

ram : consair vengeance 8gb 2133Mhz

ssd : samsung evo 120 gb

hhd : wd 1tb

psu : consair rm750 80plus 

ψυκτρα : coolermaster nepton 240m 

gpu : gigabyte gtx 960 winforce oc 

Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα με ψυκτρα που εχω idle :37 maxgaming : 76 δεν φταει κατι απο hardware κατι αλλο φταει ισως software

Δημοσ.

Φιλε μου δεν διαφονώ οτι το τροφωδοτικό σου είναι μια χαρά το τροφοδοτικό σου ειναι οκ αλλά οχι για το συγκεκριμενο συστημα.

Οταν ενας υπολογιστης ξεκινάει,   όλα τα μέρη του σκληρο κάρτα γραφικών κλτ κτλ τα ξεκινάει ένα-ένα η διαφορά οταν κάνει επανεκίνηση είναι τα ξεκινάει όλα μαζί,οταν το τροφοδωτικό πάψει να είναι επαρκές για αυτό τότε ο υπολογιατής ξεκινάει αλλά δέν κάνει επανεκίνηση.

Δημοσ.

τι windows έχεις;

windows 7 ultimate sp1

Φιλε μου δεν διαφονώ οτι το τροφωδοτικό σου είναι μια χαρά το τροφοδοτικό σου ειναι οκ αλλά οχι για το συγκεκριμενο συστημα.

Οταν ενας υπολογιστης ξεκινάει,   όλα τα μέρη του σκληρο κάρτα γραφικών κλτ κτλ τα ξεκινάει ένα-ένα η διαφορά οταν κάνει επανεκίνηση είναι τα ξεκινάει όλα μαζί,οταν το τροφοδωτικό πάψει να είναι επαρκές για αυτό τότε ο υπολογιατής ξεκινάει αλλά δέν κάνει επανεκίνηση.

εαν καταλαβα σωστα απο αυτα απου λες εννοεις πως το τροφοδοτικο μου δεν εινα αρκετο για αυτο το συστημα ??? 

Δημοσ.

windows 7 ultimate sp1

εαν καταλαβα σωστα απο αυτα απου λες εννοεις πως το τροφοδοτικο μου δεν εινα αρκετο για αυτο το συστημα ??? 

ηταν αλλα επαψε να είναι σε άλο υπολογιστη θα δουλευει καλα μέχρι να τα τινάξει εγω ανταλαξα τροφοδωτικα και τα 2 pc δουλευουν κανονικά και με το ελλατοματικο τροφ. μέχρι πόσο δέν ξέρω.

Δημοσ.

ηταν αλλα επαψε να είναι σε άλο υπολογιστη θα δουλευει καλα μέχρι να τα τινάξει εγω ανταλαξα τροφοδωτικα και τα 2 pc δουλευουν κανονικά και με το ελλατοματικο τροφ. μέχρι πόσο δέν ξέρω.

ειναι ολα μετρημενα το συστημα μου θελει 560 watt  κι αυτο που του εχω ειναι 750 watt ολα δουλευουν τζαμι χωρις κανενα προβλημα αυτο που μαλλον πρεπει να ειναι απο drivers γενικα απο software πιστευω ειναι το προβλημα γιατι απο hardware τα εχω ελενξει ολα 

Δημοσ.

Οκ όταν βρείς το πρόβλημα πόσταρε το να δουμε τι ήταν.

Μπορεί να είναι κάτι άλο στην περίπτωση σου.

Μαλλον !! αυτο που θα κανω τωρα ειναι να ξανα κανω εγκατασταση τους drivers που μπορει να φταει αυτο και μετα βλεπω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...