poutsini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (IPHONE 4S).. ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΑ ΚΟΛΛΗΣΕ.. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ RR ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ RR ΔΕΝ ΕΧΩ WIFI. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ - ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ DRIVERS. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ο διακόπτης είναι γκρίζος εννοείς? Αν ναι, είναι το κλασσικό πρόβλημα του 4s, οπότε μιλάς με τεχνικό για επισκευή. Γύρω στο 80ρι υπολόγισε αν δεν κάνω λάθος.
poutsini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 NAI, AYTO ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ... ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΛΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ RESTORE ΚΑΙ ΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΙΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ.... 80? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ?!?!
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 NAI, AYTO ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ... ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΛΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ RESTORE ΚΑΙ ΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΙΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ.... 80? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ?!?! Και να έχεις υπόψη ότι μπορεί να το ξαναπάθει...
poutsini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Του έχω περάσει το τελευταίο ιος .. Παιζει τολο αυτό?
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Και να έχεις υπόψη ότι μπορεί να το ξαναπάθει... Όντως??? Του έχω περάσει το τελευταίο ιος .. Παιζει τολο αυτό? Ναι, συνήθως μετά από αναβάθμιση το παθαίνει 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Όντως??? Ναι, συνήθως μετά από αναβάθμιση το παθαίνει Ναι...δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά...κάνουν και κάτι πιο προσωρινές επισκευές με 20-30€, ίσως να κάνει αυτό κι όσο κρατήσει. Έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά παλιό το κινητό. Συνήθως το παθαίνουν μετά από αναβάθμιση μέσω wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα