Johnboy21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για να καταλαβω, εκανες καθαρο φορματ με καθαρη εκδοση windows, και στο κανει με το που τα εβαλες? Πριν βαλεις drivers πριν βαλεις τα updates? δεν εκανα καν φορματ το πσ ειναι καινουργιο!! και δεν ξερω αν θα το εκανε αλλα μολις εβαλα windows kai drivers δεν εκανε ποτε επανεκκινηση ^ Οτι ναναι. Δες αν σου κανει το ιδιο σε ασφαλης λειτουργια. Το οτι προσεχεις το pc αυτο δεν σημαινει οτι ο σκληρος σου ειναι σε τελεια κατασταση. Δες οπως σου ειπα με το hdsentinel την κατασταση του. ναι ειναι σε τελεια κατασταση health λεει 100% και οι 2 !απο αυτο το προγραμμα που το εχω απο οταν εφτιαξα το πσ
olimpiakos 7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Sorry αν λέω καμιά βλακεία αλλά νομίζω ότι είναι το τροφοδοτικό σου!(αν είναι αυτό!)εάν έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις ή αν γίνετε να δανειστείς από κάπου/κάποιον..αν δεις ότι το ξανακάνει κάνε ένα φορμάτ χωρίς drivers και updates!!
Johnboy21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Σε safe mode κανει επανεκιννηση? παλι τιποτα Sorry αν λέω καμιά βλακεία αλλά νομίζω ότι είναι το τροφοδοτικό σου!(αν είναι αυτό!)εάν έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις ή αν γίνετε να δανειστείς από κάπου/κάποιον..αν δεις ότι το ξανακάνει κάνε ένα φορμάτ χωρίς drivers και updates!! δεν ειναι τροφοδοτικο
Bender83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 τα log τα ειδες? ειχα παρομιο προβλημα. Το reset button δουλευει κανονικα? Αν το πατησεις την ωρα που εχει κολησει στην μαυρη οθονη πως αντιδρα? Κανει την επανεκινηση κανονικα, σβηνει τελειως και αναβει μονο του, δεν κανει τπτ? Κοιταξε τι συμβαινει και στον task manager μπορει να υπαρχει καποιο υποπτο process.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα