Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης προβλημα ο σταθερος μου υπολογιστης δεν κανει επανακκινηση ! Τι εννοω οταν παταω για κανει επανακκινηση η οθονη κλεινει κανονικα δειχνοντας οτι δεν εχει σημα απο τον υπολογιστη και ο υπολογιστης μενει ανοιχτος χωρις να κανεις τιποτα και πρεπει να πατησω μετα το κουμπι on/off για να κλεισει τελειως. Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει πανω στο θεμα... Εαν θελατε να σας πω Hardware η οτιδηποτε αλλο πειτε μου να σας τα πω 

Δημοσ.

Πες μας τι φοράει.

Από θερμοκρασίες πως είσαι? Έχεις τσεκάρει?

cpu : intel i5-4690k 4.2

mb : msi z87-g45 

ram : consair vengeance 8gb 2133Mhz

ssd : samsung evo 120 gb

hhd : wd 1tb

psu : consair rm750 80plus 

ψυκτρα : coolermaster nepton 240m 

gpu : gigabyte gtx 960 winforce oc 

Απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα με ψυκτρα που εχω idle :37 maxgaming : 76 δεν φταει κατι απο hardware κατι αλλο φταει ισως software

Δημοσ.

Μην κάνεις spam και όταν βάζεις ένα θέμα να το βάζεις σε μια ενότητα όχι το ίδιο θέμα σε 2 διαφορετικές ενότητες. Το έχεις βάλει και στο HW

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας εχω το εξης προβλημα ο σταθερος μου υπολογιστης δεν κανει επανακκινηση ! Τι εννοω οταν παταω για κανει επανακκινηση η οθονη κλεινει κανονικα δειχνοντας οτι δεν εχει σημα απο τον υπολογιστη και ο υπολογιστης μενει ανοιχτος χωρις να κανεις τιποτα και πρεπει να πατησω μετα το κουμπι on/off για να κλεισει τελειως. Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει πανω στο θεμα... Εαν θελατε να σας πω Hardware η οτιδηποτε αλλο πειτε μου να σας τα πω 

Κοίτα εάν έχει ιούς το σύστημα σου.. Μπες σε ασφαλεί λειτουργία, κατέβασε το Malwarebytes και καθάρισε το σύστημα σου. Επίσης να χρησιμοποιήσεις το ccleaner για να καθαρίσεις το μητρόο. Ύστερα μπες στο CMD με admin rights και πάτα sfc /scannow! Και όταν τελειώσεις με όλα αυτά ξανά πες μας εάν μπορείς να κάνεις επανακκίνηση

Δημοσ.

Κοίτα εάν έχει ιούς το σύστημα σου.. Μπες σε ασφαλεί λειτουργία, κατέβασε το Malwarebytes και καθάρισε το σύστημα σου. Επίσης να χρησιμοποιήσεις το ccleaner για να καθαρίσεις το μητρόο. Ύστερα μπες στο CMD με admin rights και πάτα sfc /scannow! Και όταν τελειώσεις με όλα αυτά ξανά πες μας εάν μπορείς να κάνεις επανακκίνηση

ολα ειναι μια χαρα δεν εχω ιους !!! απο την αρχη που το ανοιξα το συστημα μου το κανει αυτο ! 

Δημοσ.

Απο προγραμματα πως εισαι? Εννοως μηπως εβαλες καποιο προγραμμα προσφατα που να εμποδιζει την επανεκιννηση. Η υγεια του σκληρου ειναι ενταξει? Κατεβασε το hdsentinel και δες υγεια και επιδοση. Θυμησου απο απο ποτε ξεκινησε να στο κανει. Τον καθαρισμο του μητρωου με το  ccleaner δεν το συνιστω.

Δημοσ.

Απο προγραμματα πως εισαι? Εννοως μηπως εβαλες καποιο προγραμμα προσφατα που να εμποδιζει την επανεκιννηση. Η υγεια του σκληρου ειναι ενταξει? Κατεβασε το hdsentinel και δες υγεια και επιδοση. Θυμησου απο απο ποτε ξεκινησε να στο κανει. Τον καθαρισμο του μητρωου με το  ccleaner δεν το συνιστω.

ολα ειναι μια χαρα ολα δουλευουν τελεια !!!!! τον προσεχω τον υπολογιστη μου και αυτο μου το κανει απο τοτε που εβαλα τα windows απο την πρωτη μερα

Δημοσ.

Οταν κανεις το Restart πατας το κουμπι η με restart από windows? Αν ειναι απο Windows εχεις κολησει κατι. Αν δεν εχεισ προβλημα δες στο manual της μητρικης ποια ειναι το πιν για το reset. Μπορει να μην εχει κουμπωσει σωστα το καλωδιο. Αν θες δες κανα βιντεο για το πως το τσεκαρεις.

Δημοσ.

Οταν κανεις το Restart πατας το κουμπι η με restart από windows? Αν ειναι απο Windows εχεις κολησει κατι. Αν δεν εχεισ προβλημα δες στο manual της μητρικης ποια ειναι το πιν για το reset. Μπορει να μην εχει κουμπωσει σωστα το καλωδιο. Αν θες δες κανα βιντεο για το πως το τσεκαρεις.ολ

ολα εχουν μπει σωστα φιλε μου και ρεσταρτ κανω απο windows 

Δημοσ.

Για να καταλαβω, εκανες καθαρο φορματ με καθαρη εκδοση windows, και στο κανει με το που τα εβαλες? Πριν βαλεις drivers πριν βαλεις τα updates?

Δημοσ.

Δηλαδη το Reset του κουτιου δουλευει κανονικα. Τοτε πατα να κανεις restart. Μολις ξαναμπεις στα windows  δες τον event viewer των Windows. Σε καποιο απο τα Windowns  log θα σου εχει βγαλει το error εχωντας ακριβως την ωρα του restart. Ο Event viewer στα 8 είναι δεξι κλικ στο Start button.  

Δημοσ.

^ Οτι ναναι. Δες αν σου κανει το ιδιο σε ασφαλης λειτουργια. Το οτι προσεχεις το pc αυτο δεν σημαινει οτι ο σκληρος σου ειναι σε τελεια κατασταση. Δες οπως σου ειπα με το hdsentinel την κατασταση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...