ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Με 4100 mah μπαταρια νομιζω και απο ολα που εχω διαβασει ειναι αυτο που θες.Γρηγορο και ανετο.Καμερα αξιοπρεπη και πολυ καλη ποιοτητα.Εαν ριξεις μια ματια στο νετ το κατατασσουν μετα το one plus δευτερο σε αυτονομια μπαταριας.Αλλωστε 4100 δεν ειναι και "λιγα"... Λάθος κάνεις, το P7 δεν είναι το ίδιο με το Mate 7. Το P7 είναι το προηγούμενο μικρό flagship της Huawei (το σημερινό είναι το P8 και Mate 7 στις 6") και το P7 έχει απλά αποδεκτή μπαταρία. Σίγουρα πολύ μακριά από το Mate 7 το οποίο είναι πολύ ισχυρό σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς στα λεφτά που ζητάει ο TS δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και αυτές που υπάρχουν σίγουρα δεν τον καλύπτουν σε όλα. To LG G2 και το P7 είναι αξιόλογες προτάσεις αλλά νομίζω ότι έχουν παλιώσει και δεν αξίζει να πας σε κανένα από τα δυο αυτή τη στιγμή. Αν πρέπει να επιλέξεις κάτι σε android τότε μάλλον καλύτερα να ανεβάσεις το κασέ. Αλλιώς τσίμπα όπως λες και εσύ ένα 640 ή ένα 730 για να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να μαζέψεις κάνα φράγκο και να βγει και η νέα γενιά συσκευών και έπειτα να διαλέξεις.
katsouras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πάνω που ήμουν έτοιμος είδα πως λαγκαρει αρκετά στο browsing και εχει μέτρια μπαταρία που δεν είναι αποσπώμενη.του g2 είναι θηρίο έστω...στο μυαλό μου έχω τα 2 lg λοιπόν και μάλλον το 2 που το χει φίλος όλη μέρα ανοιχτά δεδομένα και δεν καταλαβαίνει τίποτα ενώ σε όλα του είναι μια χαρά.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5825810/Lenovo-Vibe-X2-32GB.html Δεν αξίζει πάνω από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν.
GianniSM Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Πάνω που ήμουν έτοιμος είδα πως λαγκαρει αρκετά στο browsing και εχει μέτρια μπαταρία που δεν είναι αποσπώμενη.του g2 είναι θηρίο έστω...στο μυαλό μου έχω τα 2 lg λοιπόν και μάλλον το 2 που το χει φίλος όλη μέρα ανοιχτά δεδομένα και δεν καταλαβαίνει τίποτα ενώ σε όλα του είναι μια χαρά. Αν θες ισχυρή μπαταρία και γενικά ολοκληρωμένη συσκευή σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Δυστυχώς και από τα ακριβότερα μόνο το Ζ3 έχει πολύ μπαταρία, άρα οι επιλογές σου περιορισμένες. Αν δεν ήταν τόσο σημαντική, και αρκούσε να έβγαζες την μέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές.
katsouras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Πήγα σε g2 παιδια.ευχαριστω για τις γνώμες αλλά το προτίμησα επειδή το χει φίλος και ξέρω τι διαμάντι είναι και απλά με προβλημάτιζε λίγο ότι είναι μοντέλο του 13 με ότι συνεπάγεται. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 εκανες την καλυτερη δυνατη επιλογη για τα λεφτα που εδωσες!200% Value αυτη την στιγμη,και ο χρονος δεν το εχει αγγιξει ακομα μιας και αναβαθμισεις παιρνει!και εγω το εχω 1 χρονο και κατι και ειναι αψογο!δεν βρισκω λογω να το αλλαξω
Masma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Συχαρητηρια για την αγορα σου και σιγουρα θα βγεις ευχαριστημενος. Ειχα το lg g2 1μισι χρονο μεχρι που εσπασα την οθονη και αλλαξα κινητο... Υ.Γ. Πολυ καλο κινητο το λατρευα αλλα ρε παιδια μην το εκθιαζουμε.Ναι στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο. Εμενα πχ που χρεισημοποιω την καμερα του κινητου αρκετα γιατι θελω να βγαζω τοπια και γενικα μερη οπου πηγαινω πρεπει να πω πως δεν με ειχε καλυψει οπως θα ηθελα. Φυσικα η καμερα του δν ειναι κακη αλλα ηθελα καλυτερη . Φυσικα αυτο εχει να κανει με το τι ζητας απο ενα κιητο. Αν εξερεσουμε αυτο κατα τα αλλα το κινητο ειναι απιστευτο! Θα σου αρεσει πολυ πιστευω και φυσικα ειναι VALUE !
GianniSM Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Συχαρητηρια για την αγορα σου και σιγουρα θα βγεις ευχαριστημενος. Ειχα το lg g2 1μισι χρονο μεχρι που εσπασα την οθονη και αλλαξα κινητο... Υ.Γ. Πολυ καλο κινητο το λατρευα αλλα ρε παιδια μην το εκθιαζουμε.Ναι στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο. Εμενα πχ που χρεισημοποιω την καμερα του κινητου αρκετα γιατι θελω να βγαζω τοπια και γενικα μερη οπου πηγαινω πρεπει να πω πως δεν με ειχε καλυψει οπως θα ηθελα. Φυσικα η καμερα του δν ειναι κακη αλλα ηθελα καλυτερη . Φυσικα αυτο εχει να κανει με το τι ζητας απο ενα κιητο. Αν εξερεσουμε αυτο κατα τα αλλα το κινητο ειναι απιστευτο! Θα σου αρεσει πολυ πιστευω και φυσικα ειναι VALUE ! Αν θες καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά πας στο G3 αλλά δεν θα έχεις καλή μπαταρία. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα